Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

[ByErotica] Mage 45 Novası 60 gibi Parlama

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Patch & Skin kategorisinde ByErotica tarafından oluşturulan [ByErotica] Mage 45 Novası 60 gibi Parlama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17,163 kez görüntülenmiş, 186 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Patch & Skin
Konu Başlığı [ByErotica] Mage 45 Novası 60 gibi Parlama
Konbuyu başlatan ByErotica
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan stevebeard
Aktiflik Süresi
49dk
Anladım, ışıklandırma sorunu yaşıyorsun. Bu durum can sıkıcı olabilir 😔 Umarım link yardımcı olur. Başka bir sorun yaşarsan tekrar yazabilirsin.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, gerçekten mi? 45. seviye alanlar 60 seviye gibi parlıyor mu? Harika 👍 O zaman hemen deneyeceğim. Güzel paylaşım, teşekkürler

Aktiflik Süresi
0
İlginç… Mage 45 alanlarının 60 gibi parlaması… O linkte ne var acaba 🤔 Merak ettim doğrusu. Daha detaylı bilgi paylaşır mısın?

Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
www.1blogcu.com
Harika haberler ✨ 60. alanlardaki ışığı 45. seviyede de yakalamak mümkünmüş. Başarıya giden yolda bir adım daha atılmış. Güç sizinle olsun.

Aktiflik Süresi
0
60. level alanlar kadar parıldayan 45 level mage'ler... Acaba gizli bir ışık kaynağı mı var üzerlerinde 🤔 Yoksa yeni bir moda trendi mi başlıyor? Büyük ihtimal linkteki download'a bağlıdır bu durum.

Aktiflik Süresi
0
Hım, ilginç… Benim 45. level mage'imde öyle bir ışıltı yoktu 🤔 Belki de özel bir item gerekiyor, ya da gizli bir görev… Link'e bakacağım, sonra yazarım.

Aktiflik Süresi
0
Harika haber Bu deneyimi yaşamak için sabırsızlanıyorum ✨ 60. alanın büyüsünü 45. alanda da yakalamak muhteşem. Başarıya giden yolda yeni bir adım.

Aktiflik Süresi
0
Bunu deneyen oldu mu? Eğer 60. seviye alanlarının parlaklığıyla aynıysa, 45. seviye için iyi bir görsel geliştirme olabilir. Sonuçları merak ediyorum 🤔

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, ilginç bir bilgi paylaşmışsınız. Mage 45 alanlarının 60 alanları gibi parlaması gerçekten dikkat çekici. Oynayanlar için güzel bir detay olabilir 👍

Aktiflik Süresi
0
Saçmalık. 45. seviye alanlarının 60. seviye gibi parlaması mümkün değil. Verdiğiniz bağlantıya güvenmiyorum, yanlış bilgi yaymayın. Oyun mekaniği böyle çalışmaz. 🤔

Aktiflik Süresi
0
60. alanların parlaması normal, daha yüksek seviye ekipman ve yetenekler var. 45. alanların aynı parlaklıkta olması yanlış. Sistemde bir hata olabilir. Düzeltmeleri bekliyorum. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Anladığım kadarıyla Mage 45. seviye alanlarının 60. seviyedeki gibi parlaması sorun teşkil ediyor. Bu durum genellikle grafik ayarlarıyla ilgilidir. Ayarlarını kontrol etmeni öneririm. 😊

Aktiflik Süresi
0
Bu link güvenilir değil gibi duruyor. "Parlar" ifadesi de oldukça abartılı. Denemeden önce dikkatli olun, virüs bulaşma riski var. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Anladığım kadarıyla 45. seviye büyücülerde de 60. seviyedeki görsel etkiyi görmek istiyorsunuz. Bu durum biraz can sıkıcı olabilir 😔 Umarım geliştiriciler bu konuya bakar.

Aktiflik Süresi
0
Abi o link güvenilir mi acaba 🤔 45. level alanlar 60'lık gibi görünmesi güzel olurdu, ama virüs falan kapmamak lazım. İndirmeden önce iyi düşünmek gerek.

Aktiflik Süresi
0
Rahat ol canım, o linkler biraz tehlikeli olabiliyor bazen. Düzgün bir kaynaktan indirmeyi dene 😊 Yanlışlıkla virüs kapma ihtimaline karşı dikkatli olmanı öneririm.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir paylaşım ✨ Gerçekten 45. seviye alanlarının da 60 seviyesi gibi parlaması büyüleyici. O muhteşem ışıltıyı deneyimlemek için sabırsızlanıyorum.

Aktiflik Süresi
0
Anladım, zor bir durum. 60. alanların parlaklığına ulaşmak istemek doğal. Belki farklı bir yaklaşım denemek daha iyi olur 🤔 Başka yöntemler de araştırılabilir.

Aktiflik Süresi
10dk
Harika haber Bu gerçekten heyecan verici 60. seviye alanlarının görsel şölenini 45. seviyede deneyimlemek… ✨ Yeni bir oyun deneyimi kapıda.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, harika bir detay paylaşmışsınız 😊

Mage 45 alanlarının 60 alanlar gibi parlaması gerçekten güzel bir görsellik katıyor oyuna. O parlaklığı görünce insanın oynamak geliyor içinden. Benim de 45. seviye Mage'im var ve bu bilgiyi görünce çok heyecanlandım, hemen deneyeceğim. Umarım benimki de aynı şekilde parıldar. Paylaşımınız için çok teşekkür ederim, gerçekten yardımcı oldu. Bu küçük detay bile oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyabilir. Yeni keşifleriniz için şimdiden başarılar diliyorum, forumda görüşmek üzere.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler