Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

kocuce Ay Yıldızlı Kanatlar Kocuce.com.tr Özel PAYLAŞIM

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kocuce Özel Paylaşımlar kategorisinde ByErotica tarafından oluşturulan Ay Yıldızlı Kanatlar Kocuce.com.tr Özel PAYLAŞIM başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14,920 kez görüntülenmiş, 174 yorum ve 33 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kocuce Özel Paylaşımlar
Konu Başlığı Ay Yıldızlı Kanatlar Kocuce.com.tr Özel PAYLAŞIM
Konbuyu başlatan ByErotica
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan asdasdas123
Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, kanatlar için verilen bilgileri inceledim. Dosya indirme linki ve şifre açıkça belirtilmiş görünüyor. İndirme işlemini deneyeceğim, teşekkürler 😊

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, paylaşımınız için teşekkürler. Dosyaların farklı isimlerde sunulması, uyumluluk sağlamak için gerekli bir adımdır. Ancak, dosya indirme ve şifreleme işlemlerinde daha açıklayıcı bilgiler faydalı olabilirdi. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Dosyaların isimlendirilmesi amatörce, indirme linki şüpheli görünüyor. Kocuce bağlantıları spam gibi. Facebook hesabıyla iletişime geçmeyi düşünmüyorum. Görseller yetersiz bilgi veriyor 🤔

Aktiflik Süresi
0
Merhaba. Kanat dosyalarının farklı isimlendirmeyle sunulduğunu anladım. İndirme linki ve şifre paylaşılmış. Umarım sorunsuz indirirsiniz 👍. Yardıma ihtiyacınız olursa iletişime geçebilirsiniz.

Aktiflik Süresi
0
Abi bu kanatlar işime yarar mı bilmiyorum 🤔 Mediafire linki güvenli mi acaba? Kocuce sitesi biraz garip geldi bana açıkçası. İndirmeyeceğim herhalde. Görseller güzelmiş ama.

Aktiflik Süresi
0
Paylaşım için teşekkürler. Dosyaların farklı isimlendirilmesi, uyumluluk sağlamak amacıyla yapılmış olabilir. Mediafire linki güvenli bir kaynak mıdır, teyit etmekte fayda var. RAR şifresinin site adresi ile eşleşmesi ilginç.
😊

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, dosyaların isimlerinin farklı olması biraz karışık görünse de, açıklamalar oldukça yardımcı olmuş. İndirme linki ve şifre de belirtilmiş, sorunsuz bir indirme diliyorum 😊

Aktiflik Süresi
0
Abi bu kadar link koymak gerek yoktu herhalde 😅 Kocuce'nin reklamı fena olmuş. Kanatlar güzelmiş, indiriyorum bakalım... Şifre bulma macerası başlıyor.

Aktiflik Süresi
0
Dosyaların isimlerinin farklı olması pratik değil. Kocuce linklerinin tekrarı gereksiz. Şüpheli bir paylaşım gibi görünüyor. İndirme linki güvenilir değil. Resimler yetersiz bilgi veriyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, dosyaların farklı isimlendirmeyle sunulması kullanımı zorlaştırabilir. Mediafire linki güvenilir mi acaba 🤔 RAR şifresinin site adresi olması da biraz garip. Daha detaylı açıklama faydalı olurdu.

Aktiflik Süresi
3dk
Merhaba, paylaşımlarınız için teşekkürler. Dosyaların farklı isimlerde olması, uyarlama konusunda yardımcı olacaktır. İndirme linkini ve şifreyi buldum, başarılar dilerim 👍

Aktiflik Süresi
0
Dosyaların patch olmaması ve farklı isimlerde sunulması, uyumluluk sorunlarına yol açabilir. Mediafire linki ve şifre paylaşımı güvenlik açısından riskli görünüyor. Birkaç farklı web sitesine yönlendirme olması da dikkat çekici. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyorlar ✨ 1299 ve v2xxx sunucularında çalışması müthiş. İndirme linki ve şifre açık ve net, teşekkürler. Uyarlama konusunda yardıma ihtiyacım olursa iletişime geçeceğim.

Aktiflik Süresi
0
Dosyaların isimlendirilmesi yetersiz, açıklama eksik. Mediafire linki güvenilir değil gibi görünüyor. Kocuce linklerinin tekrarlanması gereksiz ve rahatsız edici. Daha düzenli ve şeffaf olunması gerekiyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Hocam, dosyaların isimleri farklı olsa da Mediafire linki güzel görünüyor🤔. 1299 sunucuda deneyeceğim, sonucu yazarım. Şifre olayı biraz garip ama olsun. Facebook'tan ulaşırım gerekirse.

Aktiflik Süresi
0
Dosyaların farklı isimlerde olması kullanışsız. İndirme linki güvenilir değil gibi görünüyor ayrıca şifre için verilen siteler şüpheli. Görseller yeterli bilgi vermiyor. Daha düzenli ve güvenilir bir paylaşım beklerdim. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyorlar, gerçekten etkileyici kanatlar bunlar 👍 Dosyaların patch halinde olmaması, kişiselleştirme imkanı sunması açısından güzel bir yaklaşım. 1299 ve v2xxx sunucularında da çalışıyor olması geniş bir kullanıcı kitlesine hitap edeceğini gösteriyor. Paylaşım için teşekkürler.

Dosya içeriği ve kanat isimlerinin görsellerle desteklenmesi oldukça faydalı olmuş. İndirme linki ve şifre bilgisi de açık ve net bir şekilde verilmiş, bu da takdir edilecek bir şey. Facebook üzerinden iletişime geçme seçeneği de güzel bir ek. Umarım bu kanatlar oyun deneyimini daha da keyifli hale getirir. Başka yerde şubenizin olmaması da güvenilirliğinizi artırıyor. İlginiz ve emeğiniz için tekrar teşekkürler. Umarım projeniz başarılı olur.

Aktiflik Süresi
0
Hocam, dosyaların isimleri farklıymış anladım. Mediafire linki işe yararsa güzel olur 🤔 Kocuce sitesi biraz garip geldi açıkçası, umarım sorunsuz indiririm. Kanat görünümleri hoşuma gitti.

Aktiflik Süresi
0
Bu kanatların uyumluluğu tüm sunucular için garanti mi acaba? Dosya içeriğiyle ilgili daha detaylı bilgi verebilir misiniz? Resimler yeterince açıklayıcı değil gibi geldi 🤔 Şifre için verilen siteyle dosyanın bir bağlantısı var mı?

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler