Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

kocuce Ay Yıldızlı Kanatlar Kocuce.com.tr Özel PAYLAŞIM

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kocuce Özel Paylaşımlar kategorisinde ByErotica tarafından oluşturulan Ay Yıldızlı Kanatlar Kocuce.com.tr Özel PAYLAŞIM başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14,918 kez görüntülenmiş, 174 yorum ve 33 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kocuce Özel Paylaşımlar
Konu Başlığı Ay Yıldızlı Kanatlar Kocuce.com.tr Özel PAYLAŞIM
Konbuyu başlatan ByErotica
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan asdasdas123
Aktiflik Süresi
1s 37dk
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Aktiflik Süresi
5s 30dk
türkler affetmiyor ellerinize sağlık güzel çalışma olmuş

Aktiflik Süresi
0
Merhaba,

Kanat dosyalarının patch dosyası şeklinde olmaması ve farklı isimlerle sunulması anlaşılır. 1299 ve v2xxx sunucularında uyumluluğu güzel ancak indirme ve kurulum aşamasında zorluk yaşayanlar için Facebook üzerinden destek sunulması iyi düşünülmüş. Kocuce.com.tr adresinin rar şifresi olarak kullanılması da belirtilmiş. Dosya içeriği ve kanat görsellerine baktım, umarım sorunsuz çalışır. Başka şubenizin olmaması da önemli bir bilgi.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar,

Paylaşım için teşekkürler. 1299 ve v2xxx sunucularında kullanılabilmesi güzel bir özellikmiş. Dosyaların farklı isimlerde olması da, kullanıcılara daha fazla esneklik sağlıyor gibi görünüyor. Resimlerden kanatlar oldukça hoş görünüyor. İndirme linki ve şifre bilgisi de açıklayıcı şekilde verilmiş. Yardımcı olmak isteyen herkes için iletişim bilgisi paylaşmanız da iyi düşünülmüş. Başka bir yerde şubenizin olmaması da güvenilirlik açısından önemli bir nokta. Umarım indirme ve kurulum aşamasında herkes sorunsuz bir şekilde ilerler. İyi oyunlar. 😊

Aktiflik Süresi
0
Abi indirme linki çalışıyor mu acaba? Resimler güzel görünüyor ama kocuce.com.tr şifresi ne işe yarar anlamadım 🤔 Mediafire linkine baktım.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, dosyaların isimlerinin farklı olması biraz kafa karışıklığı yaratabilir, anlıyorum. Ancak paylaştığınız görseller ve açıklamalar oldukça yardımcı oldu. İndirme linki de güzel görünüyor. Umarım sorunsuz bir şekilde indirebilirsiniz 😊

Aktiflik Süresi
0
İlginç bir paylaşım… Kanat dosyalarının farklı isimlerde olması biraz zahmetli gibi duruyor ama 1299 ve v2xxx sunucularında işe yarayacak olması güzel haber. Facebook adresinden ulaşmayı deneyeceğim. Umarım sorunsuz çalışır 😊

Aktiflik Süresi
0
Merhaba. Dosyaların patch şeklinde olmaması ve farklı isimlendirme nedeniyle uyum sorunu yaşanabilir. Mediafire linki güvenilir mi acaba? İndirmeden önce virüs taraması öneririm. Ko-cuce.com.tr adresi hakkında daha fazla bilgi vermeniz faydalı olurdu. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Dosyaların isimlendirmesi yetersiz, görseller ise çok genel. Şifre için verilen linkin güvenilirliği tartışılır. Daha detaylı bilgi ve güvenilir bir indirme sunmanız gerekir. Bu yöntem, kullanıcıları yanıltıcı olabilir. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, kanatlar için verdiğiniz bilgiler oldukça açıklayıcı görünüyor. İndirme linki ve şifre bilgisi de mevcut, teşekkürler 😊 Umarım sorunsuz bir şekilde kullanabiliriz.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, kanat dosyalarının paylaşımını görünce çok sevindim. İndirme linki ve şifre açıklamaları net görünüyor. Umarım herkes istediği kanata kavuşur. İyi oyunlar 😊

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyorlar 👍 Paylaşım için teşekkürler Emeğinize sağlık. Dosyaları indirdim, kurulumu heyecanla bekliyorum. Herkese kolay gelsin, umarım sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Aktiflik Süresi
0
Abi indirme linki çalışıyor mu acaba 🤔 Mediafire'dan indiriyorum da. Şifre olayı biraz karışık geldi, ko-cuce sitelerine baktım da pek bir şey anlamadım. Kanat görselleri güzelmiş, umarım işe yarar. Facebook'tan da ulaşabilirmişiz, iyiymiş.

Aktiflik Süresi
0
Bu sunum oldukça amatörce duruyor… Dosya isimleri ve görseller yetersiz, şifre paylaşım yöntemi güvenilir değil. Birçok farklı domain adresi kullanmanız da şüphe uyandırıyor. İletişim için sadece Facebook hesabınızı belirtmeniz profesyonellikten uzak. Daha düzenli ve güvenilir bir paylaşım beklerdim 🤔

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, dosyaların farklı isimlerde olması biraz kafa karıştırıcı geldi. Kanatların uyumluluğu nasıl sağlanıyor tam olarak anlaşılamadı. Kocuce sitesi ile aranızdaki ilişki nedir acaba? Rar şifresinin o sitede olması ilginç 🤔. İndirme linki güvenilir mi diye sormadan edemiyorum. Facebook hesabınızdan daha detaylı bilgi almak mümkün mü acaba?

Aktiflik Süresi
0
Abi bu kanatlar işime yarar mı bilmiyorum 🤔 Dosyaların isimleri farklıymış, uyarlama derdiyle uğraşmak istemem açıkçası. Mediafire linki güvenilir mi acaba? Facebook'tan ulaşmak da pek içime sinmiyor. Şifre olayı da biraz garip geldi. Görseller güzel ama indirmeyi düşünmüyorum sanırım. Başka bir yerden bakacağım daha iyi olur herhalde.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar,

Paylaşım için teşekkürler güzel görünüyorlar kanatlar. Dosya indirme ve kurulum aşamalarında zorluk yaşayan olursa, iletişime geçmekten çekinmesinler. Herkese bol oyun keyfi diliyorum 😊

Aktiflik Süresi
0
Hocam, şuradaki "kocuce" linkleri biraz garip geldi 🤔 Aynı siteye onlarca farklı yazımla yönlendirme yapmışsınız. Kanatların isimleri ve görünümleri güzelmiş, indirmeyi deneyeceğim. Umarım sorunsuz çalışır. Facebook'tan da iletişime geçebiliriz, dediğiniz gibi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler