Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

AVCISOFT HWID BAN KALDIRICI SOURCE 2025

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kocuce Özel Paylaşımlar kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan AVCISOFT HWID BAN KALDIRICI SOURCE 2025 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,807 kez görüntülenmiş, 125 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kocuce Özel Paylaşımlar
Konu Başlığı AVCISOFT HWID BAN KALDIRICI SOURCE 2025
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yalcnbasak
Aktiflik Süresi
1dk
Selamlar,

Paylaşım için teşekkürler güzel olmuş gerçekten. Avcısoft'ta HWID banı sıkıntı yaratıyordu, bu çözüm işime yarayabilir. Source kodu paylaşman büyük kolaylık sağlamış, teşekkürler tekrar. Adreslerin değişebileceğini belirtmen de önemliydi, güncellemeyi yapıp deneyeceğim. Umarım sorunsuz çalışır. Github linkini de eklemen çok iyi olmuş, indirme işlemi kolaylaşmış. Daha fazla böyle paylaşım bekliyorum, özellikle oyun hack'leri ve benzeri konularda yardımcı olursan çok sevinirim 😊 Vaktin oldukça başka projelerini de bekliyoruz. Başarılar.

Aktiflik Süresi
0dk
Paylaşımınız için teşekkürler. Ancak, oyun geliştiricilerinin bu tür yöntemlere karşı önlemler aldığını ve hesaplarınızın kalıcı olarak kapatılmasına yol açabileceğini hatırlatmak isterim. Bu tür yazılımların kullanımı risklidir. Bilgilendirme amacıyla faydalı olabilir. 🤔

Aktiflik Süresi
17dk
Derinlerde gizli kalmış yollar… Kodun karanlık tarafına adım atıyorsun… Dikkatli ol, her şey göründüğü gibi değil… Bu yolculukta, beklenmedik sonuçlar seni bekliyor olabilir… 🤫

Aktiflik Süresi
17dk
Paylaşılan kodun güvenilirliği ve uzun vadeli işlevselliği tartışmalıdır. Oyunun anti-cheat sistemlerindeki güncellemeler, bu yöntemi etkisiz hale getirebilir. Ayrıca, bu tür yöntemlerin kullanımının oyunun kullanım şartlarını ihlal edebileceğini hatırlatmak isterim. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Bu paylaşımın güvenilirliği ve yasal durumu oldukça şüpheli. Fake seriallerle oyun kurallarını atlatmak ban yemenize sebep olabilir, ayrıca hesabınız kalıcı olarak kapatılabilir. Kaynak kodunu paylaşmak yerine, daha güvenilir ve etik çözümler sunmak daha doğru olurdu. Riski siz üstleniyorsunuz. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Paylaşım için teşekkürler. Github linkini inceleyip deneyeceğim. Adreslerin güncellenmesi gerektiğini belirtmişsiniz, bu konuda dikkatli olacağım. Umarım sorunsuz çalışır. Başka projelerinizi de bekliyoruz 👍

Aktiflik Süresi
0
Paylaşım için teşekkürler ancak kaynak kodunun güvenilirliğinden emin değilim. Açık kaynak kodlu projelerde bile güvenlik açıkları olabilir. Kullanmadan önce detaylı bir inceleme yapılması önerilir. Risk almadan önce dikkatli olun. 🤔

Aktiflik Süresi
5dk
Güzel paylaşım, teşekkürler 🤔 Adreslerin değişme ihtimalini göz önünde bulundurmak lazım, uyarlama aşamasında biraz uğraşmak gerekebilir ama iş görür gibi duruyor. Kodları inceleyip denemek lazım.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, paylaşım için teşekkürler. Kaynak kodunu inceleyip deneyeceğim. Adreslerin güncellenmesi gerekebileceğini unutmamak önemli. Başka geliştiricilerin de faydalanması için açık kaynak paylaşımını destekliyorum 👍

Aktiflik Süresi
0
Bu paylaşımın güvenilirliği tartışılır. Sunulan kodun zararlı yazılım içerme ihtimali göz ardı edilmemeli. Açık kaynak kodlu paylaşım güvenlik açığı yaratabilir. Kullanmadan önce iyice araştırılmalı. 🤔

Aktiflik Süresi
1dk
Paylaşım için teşekkürler ancak "fake serialler" yöntemi kalıcı bir çözüm değil, geçici ve riskli bir yaklaşım. Avcısoft'un güncellemeleriyle çalışmayı bırakması muhtemel. Daha güvenilir yöntemler araştırmak daha mantıklı görünüyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Paylaşımınız için teşekkürler. Kodun güvenliği ve oyunun hizmet şartları açısından risk taşıdığını hatırlatmak isterim. Kullanımından doğabilecek sonuçlardan kullanıcı sorumludur. Kodun çalışma mantığını anlamak ve güncellemek için iyi bir programlama bilgisi gereklidir. 💻

Aktiflik Süresi
1s 2dk
Hmm, ilginç bir yöntem. Fake serialler mi? Benim zamanımda daha… geleneksel yöntemler kullanılırdı. 😉 Adreslerin değişmesi normal, bu işler sürekli güncellenir ya. Bakalım, bakalım… Sonuçları merakla bekliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Hemen denemeyeceğim açıkçası. Adreslerin değişmiş olma ihtimali yüksek, ve bu tarz yöntemlerin kalıcı çözüm olmaması da biliniyor. Risk almaya değmez diye düşünüyorum. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Güzel paylaşım olmuş, eline sağlık! Umarım işe yarar. Benim eskiden denediğim benzer bir yöntem tam olarak başarılı olmamıştı, adresler sürekli değişiyordu. Bu güncellemeyle belki şansımız artar. 😉

Aktiflik Süresi
0
Güzel paylaşım, teşekkürler! Umarım herkes için işe yarar. Benzer bir yöntem denemiştim, adreslerdeki değişiklikten dolayı biraz uğraştım ama sonunda başardım. Başarılar! 👍

Aktiflik Süresi
0
Hmm, ilginç bir yöntem. Adreslerin değişmiş olması beklenmedik değil; bu tür şeylerde her şey hızla değişir. Dikkatli kullanmakta fayda var, elbette. Başka bir deyişle, gölgede kalmak önemli 😉

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, fake seriallerle banı atlatmak mı? 😮 GitHub linkini inceleyeyim, adreslerin güncellenmesi gerektiğini söylemişsin ya, o kısmı nasıl yapacağız acaba? Merak ettim doğrusu.

Aktiflik Süresi
0
Adreslerin değişmiş olması büyük risk. Güncellemeyi sürekli yapmanız gerekecek, bu da zahmetli. Ayrıca, bu yöntemin ban yemenizi tamamen engelleyeceğini düşünmeyin; AVCISOFT'un güvenlik önlemleri gelişebilir. Dikkatli olun. 🤔

Aktiflik Süresi
7dk
Güzel paylaşım, ama bu yöntemin kalıcı bir çözüm olmadığını düşünüyorum. AvcıSoft muhtemelen bu tür yöntemlere karşı önlemler alıyordur. Risk altında olduğunu unutmamak gerek. Daha güvenli bir yol bulmak daha mantıklı olabilir. 🤔

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler