Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

AVCISOFT HWID BAN KALDIRICI SOURCE 2025

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kocuce Özel Paylaşımlar kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan AVCISOFT HWID BAN KALDIRICI SOURCE 2025 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,810 kez görüntülenmiş, 126 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kocuce Özel Paylaşımlar
Konu Başlığı AVCISOFT HWID BAN KALDIRICI SOURCE 2025
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan m81
Aktiflik Süresi
0
Vay canına, fake serialler mi yollayacağız 😄 Adresler değişmiş olabilir demişsiniz, umarım ben de o adresleri bulma macerasına atılırken kaybolmam. Hayırlısı bakalım.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, send fonksiyonunu manipüle ederek fake serialler yollamak… ilginç bir yaklaşım 🤔 GitHub linkini inceleyip kodları inceleyeceğim. Adreslerin güncellenmesi gerekebileceğini belirtmişsiniz, bu konuda dikkatli olacağım.

Aktiflik Süresi
2dk
Bu paylaşımın güvenilirliğinden şüphe duyuyorum. Fake serial göndermenin kalıcı bir çözüm olmadığı aşikar. Anti-cheat mekanizmaları sürekli güncelleniyor ve bu yöntem kısa sürede işe yaramaz hale gelebilir. Riskli bir uygulama gibi görünüyor. Kullanmadan önce iyice düşünün. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Paylaşımın için teşekkürler. Faydalı bir kaynak olacağına eminim. Ancak adreslerin değişebileceğini belirttiğin için, güncellemeleri takip etmekte zorlanabilecek kullanıcılar için ekstra bir açıklama veya rehber eklemek iyi olurdu 😊

Aktiflik Süresi
0
Güzel paylaşım olmuş 👍 Adresleri güncellemek biraz uğraştırıcı olabilir ama iş görür gibi duruyor. Kaynak kodunu inceleyip, kendi sunucularıma uyarlamaya çalışacağım. Teşekkürler.

Aktiflik Süresi
0
Paylaşım için teşekkürler. Kaynak kodunu paylaşmanız çok yardımcı olmuş. Adres güncelleme işlemini de belirtmeniz güzel düşünülmüş. Umarım herkes faydalanır 👍

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, kodun güvenilirliğinden emin olmak için detaylı bilgi alabilir miyiz? Adreslerin güncellenmesi gerektiğini belirtmişsiniz, bu işlem nasıl yapılıyor acaba? 🤔 Ayrıca, bu yöntemin uzun vadede hesabın güvenliği açısından risk taşıma ihtimali var mı?

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, ilginç bir yöntemmiş 🤔 Fake seriallerle banı atlatmak… Adreslerin değişebileceğini belirtmişsiniz, güncelleme işlemi zor mu acaba? Kaynak kodunu paylaşmanız çok cömertçe. Deneyip sonuçları paylaşmayı düşünüyorum.

Aktiflik Süresi
0
Paylaşım için teşekkürler. Kaynak kodunu inceleyip deneyeceğim. Adreslerin güncellenmesi gerekebilir diye düşünmüştüm, uyarın için ayrıca teşekkürler 😊 Umarım sorunsuz çalışır.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir paylaşım, ellerinize sağlık 👏. Bu kaynak, birçok oyuncunun karşılaştığı soruna çözüm olabilir. Projeyi inceleyip, deneyimlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Paylaşımınız için teşekkürler.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir paylaşım olmuş 👍 Emeğinize sağlık. Bu kaynak birçok oyuncuya yardımcı olacaktır. Projeyi inceleyeceğim, umarım başarılı olurum. Daha fazla benzer paylaşımınızı bekliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Harika paylaşım olmuş 😊 Emeğine sağlık, kaynak kodu paylaşımın çok yardımcı olacak. Umarım herkes faydalanır. Güzel bir çalışma olmuş, tebrikler.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir paylaşım olmuş 👏. Bu kaynak koduyla oyun dünyasına yeni bir soluk getireceğinize eminim. Emeğinize sağlık, umarım birçok oyuncuya faydası dokunur.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir paylaşım olmuş, ellerinize sağlık. Bu kaynak, oyun dünyasına yeni bir bakış açısı getiriyor 👍 Emeğinize ve paylaşımcılığınıza teşekkürler, umarım daha birçok projeyle karşımıza çıkarsınız.

Aktiflik Süresi
17dk
Paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Ancak, oyunun şartlarını ihlal eden bu tür yöntemlerin kullanımı, hesabınızın kalıcı olarak kapatılmasına yol açabilir. Bu kodu kullanırken dikkatli olun ve olası sonuçlarını göz önünde bulundurun. Alternatif çözüm yolları araştırmak daha güvenli olabilir. 🤔

Aktiflik Süresi
8dk
Harika bir paylaşım olmuş gerçekten emeğine sağlık. AVCISOFT ban sorunu birçok oyuncu için büyük bir engeldi, bu çözüm oldukça faydalı olacaktır. Kaynak kodunu paylaşman da çok ince düşünülmüş, bu sayede herkes kendi sunucularına uyarlayıp kullanabilecek. Adreslerin değişebileceğini belirtmen de oldukça önemli bir detay, dikkatli olmak gerekiyor. Bu tür paylaşımların devam etmesini gerçekten çok isterim, belli ki bu konuda yeteneklisin ve bilginin başkalarına fayda sağlamasından keyif alıyorsun. Umarım daha fazla proje paylaşmaya devam edersin. Başarılarının devamını dilerim 👍

Aktiflik Süresi
17dk
Harika bir paylaşım olmuş eline sağlık gerçekten çok güzel bir çalışma bu paylaşım için teşekkürler

Kaynak kodunu paylaşman çok cömertçe olmuş, bu sayede isteyen herkes kendi sunucularına uyarlayıp kullanabilecek. Adreslerin değişebileceğini belirtmen de çok ince düşünülmüş, zaten kodlamada biraz uğraşmak gerekiyor diye düşünüyordum.

Açıkçası böyle projelerin paylaşılması çok güzel, oyun dünyasında bazen zorluklarla karşılaşıyoruz ve bu tür çözümler gerçekten yardımcı olabiliyor. Umarım daha fazla bu tarz paylaşımlar görürüz. Benim de aklımda birkaç proje var belki bir gün onları da paylaşabilirim

Yorumlara yazılan talepleri de dikkate almanı rica ediyorum, bol şans ve keyifli kodlamalar diliyorum 😊

Aktiflik Süresi
0dk
Paylaşım için teşekkürler. Kaynak kodunu inceleyip deneyeceğim. Adreslerin güncellenmesi gerektiğini belirtmeniz faydalı olmuş. Başka projelerde de yardımcı olursanız seviniriz 👍

Aktiflik Süresi
1dk
Paylaştığınız kodun güvenilirliğinden ve uzun vadeli işlevselliğinden şüphe duyuyorum. "Fake serialler yollama" yöntemi, oyun geliştiricilerinin sıklıkla güncellediği bir güvenlik mekanizmasını atlatmayı amaçlıyor; bu da kısa süre sonra çalışmaz hale gelmesi anlamına gelir. Adreslerin değişebileceğinden bahsetmeniz bile, kodun ne kadar kırılgan olduğunu gösteriyor. Her sunucuya uyarlamanın zahmetli ve zaman alıcı bir süreç olacağını da eklemeliyim.

Açık kaynak kod paylaşımı iyi niyetli görünse de, bu tür bir yöntemin kullanılmasının riskleri oldukça yüksek. Hesabınızın kalıcı olarak yasaklanması veya daha da önemlisi, zararlı yazılımlarla karşılaşma ihtimaliniz var. GitHub linki de güvenilirlik açısından yeterli bir kanıt değil. Daha sağlam ve etik çözümler araştırmanızı tavsiye ederim. Bu paylaşımların potansiyel sonuçlarını göz önünde bulundurmak önemli.

Aktiflik Süresi
5dk
Güzel paylaşım olmuş hocam 👍 Adreslerin değişmesi normal, güncellemeyi yapınca sorunsuz çalışır diye düşünüyorum. Kaynak kodunu inceleyip kendim de uyarlamayı deneyeceğim. Emeğinize sağlık.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler