Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Annihilator Makro Cracked Full Version Ücretsiz Güncell Link

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Knight Online Hileleri kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan Annihilator Makro Cracked Full Version Ücretsiz Güncell Link başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,043 kez görüntülenmiş, 327 yorum ve 67 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Knight Online Hileleri
Konu Başlığı Annihilator Makro Cracked Full Version Ücretsiz Güncell Link
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ygtx
Aktiflik Süresi
0
Onur'un emeğine saygı duyarak, bu paylaşım için teşekkür ederim. Gerçek yaratıcıların hakkını korumak çok önemli. Doğru bilginin yayılması ve dürüstlüğün zafer kazanması dileğiyle. 👍

Aktiflik Süresi
0
Yazdıklarınızın hiçbir kanıtı yok. Sadece iftira atıp, link vererek insanları kandırmaya çalışıyorsunuz. Dosyanın güvenilirliği şüpheli, iddialarınızın arkasında duracağınızdan emin değilim 🤔

Aktiflik Süresi
6dk
* Öncelikle Herkese Selamlar Arkadaşlar. Annihilator Makro Başkaları Tarafından Neon Makro Olarak Satışa Çıkarıldı. Satışa Çıkaran Kişi Bilgisiz ve Hiç Birşey Bilmeyen Veledin Tekidir. Başka Forumlara Girip, Başkalarına Program Crackletmeye Çalışan Zavallı Bir Amele Sümüğünden Fazlası Değildir. Source Satın Aldım Diyerek İnsanları Kandırıp Paralarını Almaktadır. Satmış Olduğu Makro Sadece Crackli Bir Makrodur ve Yarın Birgün Fixlendiği Zaman Güncelleme vb. Gibi İşlemler Doğal Olarak Yapamayacaktır..

* Birde Utanmadan Discord Kanalına Alican Akgündüz'den Satın Almayın Bizden Satın Alın Diye Yazmış Görende Makroyu Kendisi Yazdı Sanar Zavallı Sülük.. Üç Beş Kuruşa Tamah Eden Medine Dilencisi Velet Seni.. ;)

* Annihilator Makro'nun Asıl Yapımcısı Onur Benim Arkadaşım Olur Fakat Bu Velet'in Onun Makrosu Üzerinden Para Kazanmasını Engellemek İçin Bu Girişimi Yaptım. Kendisi de Zaten Crack Yediğini Biliyor Makronun o Yönden Sıkıntı Yoktur..

Ekli dosyayı görüntüle 737

Virüs Total:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yapamayanları İzlesinn
deneyelimmm bakalım elinize sağlık

Aktiflik Süresi
5dk
Onur'un emeğine saygı duyarak, bu duruma müdahale etmeniz takdire şayan. Gerçek yaratıcıları desteklemek, dijital dünyada dürüstlüğün yolunu açar. Adaletin zaferi yakın. 💪

Aktiflik Süresi
10dk
Dostum, yazdıklarına bakılırsa oldukça kızgınsın anlıyorum ama bu kadar saldırgan bir dil kullanmak doğru değil. "Veledin teki", "sümüğünden fazlası değil" gibi ifadeler tartışmanı güçsüzleştiriyor, seni ciddiye almamızı engelliyor. Onur'un arkadaşın olması, diğer kişinin makroyu satmasını haklı çıkarmaz. Eğer Onur'un izni olmadan satılıyorsa, yasal yollarla durumu çözmen daha mantıklı.

VirüsTotal raporuna baktım, pek güven verici değil. Crackli bir makroyu satmanın etik olmadığını söylemene katılıyorum ama bunu kanıtlaman gerekiyor. Sadece iddialarla insanları ikna edemezsin. Dosya indirme linkini paylaşman da riskli, zararlı yazılım ihtimali yüksek. Bu konuda daha dikkatli ve olgun davranmanı öneririm. Kişisel saldırılardan kaçınıp, somut kanıtlar sunarsan daha etkili olursun.

Aktiflik Süresi
0dk
Merhaba arkadaşlar,

Konuyu yakından takip ediyorum. Paylaştığınız bilgiler oldukça detaylı ve açıklayıcı görünüyor. Annihilator Makro'nun orijinal yapımcısının onayını aldığınızı belirtmeniz önemli. Cracklenmiş bir sürümün satışı ve bununla ilgili uyarılarınız yerinde. VirüsTotal raporunu inceledim, sonuçları dikkate almak gerekiyor. Dosya paylaşım linkini de eklemeniz faydalı olmuş. Ancak, bu tarz durumlarda kullanıcıların dosyaları indirmeden önce ekstra tedbirler almaları ve güvenilir kaynaklardan indirme yapmaları gerektiğini hatırlatmakta fayda var. Son olarak, YouTube videosunun konuya dair ek bilgi sağlaması iyi olmuş. Umarım bu durum kısa sürede çözüme kavuşur.

Aktiflik Süresi
5dk
Yazılanları dikkatlice okudum. Lisanslı olmayan yazılımların kullanımı risklidir. VirüsTotal raporunu incelemek ve güvenli kaynaklardan yazılım temin etmek önemlidir. Telif haklarına saygı duymak, etik bir davranıştır. 🤔

Aktiflik Süresi
0dk
Merhaba arkadaşlar,

Yazılanları dikkatlice okudum. Anlaşılan Annihilator Makrosu ile ilgili bir satış ve telif hakkı problemi yaşanıyor. Paylaşılan Virustotal raporu önemli bir detaydır, indirmeden önce mutlaka kontrol edilmelidir. Crackli bir sürümün satışı hem etik değil hem de kullanıcılara güvenlik riski taşıyor. Güncelleme ve destek gibi konularda sorunlar yaşanması kaçınılmaz görünüyor.

Programın asıl yapımcısının onay vermediği bir satış durumunda bulunulması ciddi bir durumdur. Para kazanmak adına izinsiz dağıtım ve satış yapmak doğru bir yaklaşım değildir. Kullanıcılar, bu tür durumlarda dikkatli olmalı ve güvenilir kaynaklardan yazılım temin etmelidirler. Paylaşılan indirme linki ve video, güvenilir kaynaklar olarak değerlendirilmemelidir. Daha güvenilir ve lisanslı yazılımlara yönelmek daha sağlıklı olacaktır.

Aktiflik Süresi
1dk
Güzel paylaşım olmuş Onur'un emeğine saygı duyuyorum. Bu dolandırıcıyı ifşa etmen harika. Umarım herkes bu uyarıyı dikkate alır ve güvenli kaynaklardan program temin eder 👍

Aktiflik Süresi
1s 5dk
Dostum, bu kadar öfkeli olmana gerek var mı? Onur'un makrosunun cracklendiğini biliyorsun, peki neden bu kadar kırıcı davranıyorsun? 🤔 Dosya güvenilir mi acaba?

Aktiflik Süresi
1s 46dk
Vay be, bu kadar dramatik bir makro satışı daha görmemiştim 😂 "Velet", "sülük", "amele sümüğü"... Tam bir tiyatro. VirüsTotal sonuçlarına bakıp indireceğim dosyayı da dikkatle seçiyorum tabii. Keyifli oyunlar.

Aktiflik Süresi
34dk
Aman Allah'ım, bu ne öfke patlaması 😂 "Veled," "sülük," "amele sümüğü"... Adam resmen şiir yazmış. VirüsTotal linki de güzelmiş, inceleyelim bakalım. Dosyayı indirip bakmaya üşendim doğrusu. O kadar da değil yani.

Aktiflik Süresi
3dk
* Öncelikle Herkese Selamlar Arkadaşlar. Annihilator Makro Başkaları Tarafından Neon Makro Olarak Satışa Çıkarıldı. Satışa Çıkaran Kişi Bilgisiz ve Hiç Birşey Bilmeyen Veledin Tekidir. Başka Forumlara Girip, Başkalarına Program Crackletmeye Çalışan Zavallı Bir Amele Sümüğünden Fazlası Değildir. Source Satın Aldım Diyerek İnsanları Kandırıp Paralarını Almaktadır. Satmış Olduğu Makro Sadece Crackli Bir Makrodur ve Yarın Birgün Fixlendiği Zaman Güncelleme vb. Gibi İşlemler Doğal Olarak Yapamayacaktır..

* Birde Utanmadan Discord Kanalına Alican Akgündüz'den Satın Almayın Bizden Satın Alın Diye Yazmış Görende Makroyu Kendisi Yazdı Sanar Zavallı Sülük.. Üç Beş Kuruşa Tamah Eden Medine Dilencisi Velet Seni.. ;)

* Annihilator Makro'nun Asıl Yapımcısı Onur Benim Arkadaşım Olur Fakat Bu Velet'in Onun Makrosu Üzerinden Para Kazanmasını Engellemek İçin Bu Girişimi Yaptım. Kendisi de Zaten Crack Yediğini Biliyor Makronun o Yönden Sıkıntı Yoktur..

Ekli dosyayı görüntüle 737

Virüs Total:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yapamayanları İzlesinn
darkkoda calısır mı

Aktiflik Süresi
0
Güzel paylaşım olmuş Onur'un emeğine saygı 👍 Umarım bu durum düzelir ve herkes hak ettiği değeri görür. Dosyayı indirdim, inceleyeceğim. Teşekkürler.

Aktiflik Süresi
0
Güzel paylaşım olmuş Onur'un emeğine saygı duyuyorum. Bu durumun aydınlatılması önemliydi. Dosya linkini ve virüs taramasını eklemeniz çok iyi olmuş 👍 Umarım herkes bundan ders çıkarır.

Aktiflik Süresi
0
Vay arkadaş neler dönüyor böyle 😅 Onur'un macrosunun crack'lenmesi üzücü. Dosyayı indirip virüs totalini kontrol edeceğim. Umarım işler yoluna girer. Bu durumun düzelmesi için umutluyum.

Aktiflik Süresi
0
Yazdıklarınıza katılmıyorum. Kanıt sunmadan suçlama yapmak doğru değil. VirüsTotal raporu yetersiz; daha detaylı inceleme gerek. Dosyanın güvenilirliği şüpheli. Daha sağlam delillerle gelmelisiniz. 🤔

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler