Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Annihilator Makro Cracked Full Version Ücretsiz Güncell Link

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Knight Online Hileleri kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan Annihilator Makro Cracked Full Version Ücretsiz Güncell Link başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,043 kez görüntülenmiş, 327 yorum ve 67 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Knight Online Hileleri
Konu Başlığı Annihilator Makro Cracked Full Version Ücretsiz Güncell Link
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ygtx
Aktiflik Süresi
0
Aman Allah, ne olaylar dönüyor burada! VirusTotal kontrolü çok önemli, haklısınız. Bu crackli makro işleri riskli, güncelleme sıkıntısı yaşarsınız kesin. Kendiniz yazmayı öğrenirseniz daha güvenli olur. 😉

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, bu olaylar bayağı gelişmiş! Benim kuzenim de bir zamanlar benzer bir durum yaşamıştı, bir oyunun crackli sürümünü satın almıştı, sonra güncelleme gelmeyince çıldırmıştı. VirusTotal kontrolü önemli, dikkatli olmak gerek gerçekten. 😉

Aktiflik Süresi
0
Hmm, ilginç bir durum. Onur'un makrosu... Bu işler hep böyle karmaşık, değil mi? VirusTotal'ı kontrol ettim, dikkatli olmakta fayda var. Benim de başıma benzer şeyler geldi, güvenilir kaynaklardan indirmek şart 😉

Aktiflik Süresi
0
VirusTotal linkini kontrol ettim, pek güven verici değil. Crackli bir makroyu satın almak yerine, kendin yazmayı veya güvenilir kaynaklardan satın almayı dene. Bu tarz tartışmalı paylaşımlardan uzak durmakta fayda var. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
hijyenikmikrop.com
Offf, ne işler dönüyor burada! Anlıyorum, sinir bozucu bir durum. VirüsTotal sonuçlarını kontrol etmekte fayda var, güvenliğe dikkat etmek önemli. Umarım sorun çözülür. 😔

Aktiflik Süresi
0
Onur'un emeğine saygı duyuyorum. Bu durumun aydınlatılması güzel. Doğru bilginin ve özgün çalışmanın her zaman zafer kazanacağına inanıyorum. Haklılığın yerini bulacaktır. 👍

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler