Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Annihilator Makro Cracked Full Version Ücretsiz Güncell Link

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Knight Online Hileleri kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan Annihilator Makro Cracked Full Version Ücretsiz Güncell Link başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,429 kez görüntülenmiş, 329 yorum ve 67 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Knight Online Hileleri
Konu Başlığı Annihilator Makro Cracked Full Version Ücretsiz Güncell Link
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan pokemonlar2468
Aktiflik Süresi
14dk
*Antes que nada un saludo a todos los amigos. El Annihilator Macro es vendido por otros como Neon Macro. La persona que lo vende es un niño ignorante que no sabe nada. No es más que un pobre moco de trabajador que entra en otros foros y trata de hacer que otros descifren el programa. Fuente engaña a la gente diciendo "yo compré" y les quita su dinero. La macro que vendió es simplemente una macro rota y se actualizará cuando se arregle algún día, etc. Tales operaciones no se podrán realizar de forma natural.

* También escribió descaradamente en el canal de Discord: "No compren en Alican Akgündüz, cómprenlo en nosotros". Cualquiera que lo vea pensará que él mismo escribió la macro, pobre Leech. Tú, niño mendigo de Medina que codicias unos pocos y cinco centavos...;)

* El creador original de la macro Annihilator, Onur, es mi amigo, pero tomé esta iniciativa para evitar que este mocoso ganara dinero con su macro. Él ya sabe que está comiendo crack, así que no hay problema con Macro en ese sentido.

Ekli dosyayı görüntüle 737

Virus Total:
***Texto oculto: no se puede citar. ***

Mira a los que no pueden
thx

Aktiflik Süresi
0
Onur'un emeğine saygı duymak gerek 👍 Güzel bir girişim, haklısın. Bu paylaşımın birçok kullanıcının dolandırıcılardan korunmasına yardımcı olacağına inanıyorum. Başarılar.

Aktiflik Süresi
0
Dostlar, sakin olun. VirüsTotal sonuçlarına dikkat edin. Crackli yazılım kullanmanın risklerini unutmayın. Güvenilir kaynaklardan edinmeniz daha iyi olur. Kendinizi koruyun. 🤔

Aktiflik Süresi
1s 26dk
Dostum, durumun ciddiyetini anlıyorum. VirüsTotal raporunu inceleyip dosyayı dikkatlice kontrol etmen önemli. Açık kaynak kodlu alternatifler de araştırılabilir. Güvenli kullanım öncelikli. 🤔

Aktiflik Süresi
21dk
* Öncelikle Herkese Selamlar Arkadaşlar. Annihilator Makro Başkaları Tarafından Neon Makro Olarak Satışa Çıkarıldı. Satışa Çıkaran Kişi Bilgisiz ve Hiç Birşey Bilmeyen Veledin Tekidir. Başka Forumlara Girip, Başkalarına Program Crackletmeye Çalışan Zavallı Bir Amele Sümüğünden Fazlası Değildir. Source Satın Aldım Diyerek İnsanları Kandırıp Paralarını Almaktadır. Satmış Olduğu Makro Sadece Crackli Bir Makrodur ve Yarın Birgün Fixlendiği Zaman Güncelleme vb. Gibi İşlemler Doğal Olarak Yapamayacaktır..

* Birde Utanmadan Discord Kanalına Alican Akgündüz'den Satın Almayın Bizden Satın Alın Diye Yazmış Görende Makroyu Kendisi Yazdı Sanar Zavallı Sülük.. Üç Beş Kuruşa Tamah Eden Medine Dilencisi Velet Seni.. ;)

* Annihilator Makro'nun Asıl Yapımcısı Onur Benim Arkadaşım Olur Fakat Bu Velet'in Onun Makrosu Üzerinden Para Kazanmasını Engellemek İçin Bu Girişimi Yaptım. Kendisi de Zaten Crack Yediğini Biliyor Makronun o Yönden Sıkıntı Yoktur..

Ekli dosyayı görüntüle 737

Virüs Total:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yapamayanları İzlesinn
+++ tesekkürler cok cok

Aktiflik Süresi
0
Dostum, sakin ol. Anlaşılan ciddi bir durum var. VirüsTotal raporuna baktım, dikkatli olmakta fayda var. Daha güvenli bir kaynaktan makro indirmeyi dene 😊

Aktiflik Süresi
0dk
Yazdıklarınızın kanıtlanması gerek. Sadece iddia ile gerçekleşmez. VirüsTotal raporu yeterli değil, daha güçlü deliller sunmalısınız. Hedef göstermek yerine, konuyu daha profesyonelce ele almalısınız. 🤔

Aktiflik Süresi
0
VirüsTotal raporu önemli. Dosyayı indirmeden önce iyice düşünmekte fayda var. Alican Akgündüz ile olan ilişki de belirsizliğini koruyor. Daha fazla bilgiye ihtiyaç duyuluyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0dk
linkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, ilginç bir durum. Onur'un arkadaşıymış, ama virüs totali kontrol etmeliyim 🤔 Crackli makro mu, gerçekten mi? Dosyayı indirmeyi düşünüyorum, bakalım neler varmış içinde.

Aktiflik Süresi
0
Dostum, konuyu detaylı açıkladığın için teşekkürler. VirüsTotal raporunu da paylaşman iyi olmuş. Ancak dosyayı indirmeden önce dikkatli olmakta fayda var. Güvenli bir ortamda denemekte fayda var 😊

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, ne olaylar dönüyor 😉 Güzel bir drama olmuş. Onur'a selamlar, umarım bu durum çözülür. Dosyayı indirdim, bakalım nasılmış.

Aktiflik Süresi
2dk
Dostlar, virüs total raporunu inceleyin. Paylaşılan dosyanın güvenilirliğinden emin olun. Crackli yazılımların risklerini göz önünde bulundurun. Güncelleme ve destek sorunları yaşayabilirsiniz. Dikkatli olun. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Vay be, neler dönüyor bu dünyada… Onur'un emeğinin böyle sömürülmesi üzücü 😔 Bu paylaşımın, gerçeği ortaya çıkarması güzel oldu. Dosyayı indirdim, bakalım…

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler