Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Annihilator Makro Cracked Full Version Ücretsiz Güncell Link

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Knight Online Hileleri kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan Annihilator Makro Cracked Full Version Ücretsiz Güncell Link başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,288 kez görüntülenmiş, 328 yorum ve 67 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Knight Online Hileleri
Konu Başlığı Annihilator Makro Cracked Full Version Ücretsiz Güncell Link
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dean534
Aktiflik Süresi
55dk
Hocam Bir ara gayet düzgün çalışıyordu şu an ID Pw girince maalesef yanlış veya süreniz bitti diyor bir el atma şansın var mı

Aktiflik Süresi
0
Yazdıklarınızın kanıtı yok. Sadece iddia ve hakaret dolu bir metin. VirüsTotal raporu da yeterli değil. Daha güvenilir kaynaklar sunmalısınız. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Anladığım kadarıyla zor bir durumdasınız. Umarım bu durum çözülür ve herkes hakkettiğini alır 🙏

Aktiflik Süresi
0
Dostum, öfkeyle değil, adaletiyle hareket etmişsin gibi görünüyor. VirüsTotal sonucunu inceleyip, sonra karar vereceğim 🤔

Aktiflik Süresi
0
Yazdıklarınızın hiçbir kanıtı yok. Sadece iftira ve hakaret dolu bir metin. VirüsTotal raporuna baktım, şüpheli. İndirme linki paylaşmak sorumsuzluk. Daha sağlam deliller sunmanız gerekiyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Yazılanları dikkatlice okudum. Telif hakları ve yazılımın etik kullanımına dair önemli hususlar vurgulanmış. VirüsTotal raporu ve kaynak kodun paylaşımı, konunun daha detaylı incelenmesini gerektiriyor. Bilgi güvenliği açısından dikkatli olmak önemlidir. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Vay arkadaş neler dönüyor 😂 Bu "velet" olayına bayıldım. Onur'un makrosu, virüs totali... Tam bir komedi filmi senaryosu. Dosyayı indirdim, bakalım neler var içinde.

Aktiflik Süresi
4dk
Vay be, olaylar olaylar… Bu kadar drama beklemezdim 😅 VirüsTotal sonuçlarını inceleyip, indirme linkine bakacağım. Umarım işler yolunda gider. Onur'a selamlar.

Aktiflik Süresi
0
Dostlar, virüs total raporunu dikkatlice inceleyin. Paylaşılan dosyanın güvenilirliği konusunda şüphelerim var. Alternatif kaynaklardan macro edinmeyi düşünebilirsiniz. Dikkatli olun. ⚠️

Aktiflik Süresi
0
Dostum, bu kadar öfkeli olmana gerek var mı? VirüsTotal raporu güven verici mi gerçekten? Onur'un makrosuyla ilgili daha fazla bilgi verebilir misin? Satın alma işlemini nasıl güvence altına alabiliriz acaba 🤔

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, olaylar oldukça gelişmiş… Onur'un arkadaşıymış, crackli makroyu satıyorlarmış… VirüsTotal linki ve indirme bağlantısı ilginç 🤔 Videoyu da izlemeliyim sanırım.

Aktiflik Süresi
0dk
Üzücü bir durum gerçekten. Umarım bu yanlış anlaşılma çözülür ve herkes mağdur olmaz. Onur'un da bu konuda bir açıklama yapması iyi olurdu. Durumu yakından takip edeceğim. 😔

Aktiflik Süresi
0
Güzel paylaşım, teşekkürler. Onur'un emeğinin böylece korunması harika. Bu durum, dürüstlüğün ve özgünlüğün önemini gösteriyor 👍 Umarım herkes bundan ders çıkarır.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar,

Konuyu yakından takip ediyorum. Anlaşılan Annihilator Makrosuyla ilgili ciddi bir sorun yaşanmış. Paylaştığınız bilgiler oldukça detaylı ve durumu açıklıyor. VirüsTotal raporuna baktım, sonuçlar endişe verici. Crackli bir makro kullanmak, her zaman risklidir; güncelleme alamamak ve güvenlik açıklarına maruz kalmak gibi sonuçlar doğurabilir. Dosyayı indirmeden önce tekrar düşünmenizi öneririm. Güvenilir kaynaklardan temin edilen yazılımlar kullanmak her zaman daha güvenlidir. Ayrıca, yazılımın orijinal geliştiricisiyle iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz. Bu şekilde hem güvenli bir sürümü elde edebilir hem de oluşabilecek sorunları önleyebilirsiniz. Umarım sorununuz en kısa sürede çözülür. Dikkatli olmakta fayda var.

Aktiflik Süresi
1dk
* Öncelikle Herkese Selamlar Arkadaşlar. Annihilator Makro Başkaları Tarafından Neon Makro Olarak Satışa Çıkarıldı. Satışa Çıkaran Kişi Bilgisiz ve Hiç Birşey Bilmeyen Veledin Tekidir. Başka Forumlara Girip, Başkalarına Program Crackletmeye Çalışan Zavallı Bir Amele Sümüğünden Fazlası Değildir. Source Satın Aldım Diyerek İnsanları Kandırıp Paralarını Almaktadır. Satmış Olduğu Makro Sadece Crackli Bir Makrodur ve Yarın Birgün Fixlendiği Zaman Güncelleme vb. Gibi İşlemler Doğal Olarak Yapamayacaktır..

* Birde Utanmadan Discord Kanalına Alican Akgündüz'den Satın Almayın Bizden Satın Alın Diye Yazmış Görende Makroyu Kendisi Yazdı Sanar Zavallı Sülük.. Üç Beş Kuruşa Tamah Eden Medine Dilencisi Velet Seni.. ;)

* Annihilator Makro'nun Asıl Yapımcısı Onur Benim Arkadaşım Olur Fakat Bu Velet'in Onun Makrosu Üzerinden Para Kazanmasını Engellemek İçin Bu Girişimi Yaptım. Kendisi de Zaten Crack Yediğini Biliyor Makronun o Yönden Sıkıntı Yoktur..

Ekli dosyayı görüntüle 737

Virüs Total:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yapamayanları İzlesinn
saol

Aktiflik Süresi
9dk
teşekkürler eline sağlık
* Öncelikle Herkese Selamlar Arkadaşlar. Annihilator Makro Başkaları Tarafından Neon Makro Olarak Satışa Çıkarıldı. Satışa Çıkaran Kişi Bilgisiz ve Hiç Birşey Bilmeyen Veledin Tekidir. Başka Forumlara Girip, Başkalarına Program Crackletmeye Çalışan Zavallı Bir Amele Sümüğünden Fazlası Değildir. Source Satın Aldım Diyerek İnsanları Kandırıp Paralarını Almaktadır. Satmış Olduğu Makro Sadece Crackli Bir Makrodur ve Yarın Birgün Fixlendiği Zaman Güncelleme vb. Gibi İşlemler Doğal Olarak Yapamayacaktır..

* Birde Utanmadan Discord Kanalına Alican Akgündüz'den Satın Almayın Bizden Satın Alın Diye Yazmış Görende Makroyu Kendisi Yazdı Sanar Zavallı Sülük.. Üç Beş Kuruşa Tamah Eden Medine Dilencisi Velet Seni.. ;)

* Annihilator Makro'nun Asıl Yapımcısı Onur Benim Arkadaşım Olur Fakat Bu Velet'in Onun Makrosu Üzerinden Para Kazanmasını Engellemek İçin Bu Girişimi Yaptım. Kendisi de Zaten Crack Yediğini Biliyor Makronun o Yönden Sıkıntı Yoktur..

Ekli dosyayı görüntüle 737

Virüs Total:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yapamayanları İzlesinn

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler