Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Patch All Versiyon Tıklama Halkası Etkinliği

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Patch & Skin kategorisinde ByErotica tarafından oluşturulan All Versiyon Tıklama Halkası Etkinliği başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14,797 kez görüntülenmiş, 93 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Patch & Skin
Konu Başlığı All Versiyon Tıklama Halkası Etkinliği
Konbuyu başlatan ByErotica
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan guti
Aktiflik Süresi
1dk
Merhaba arkadaşlar,

Güzel bir fikir yeniden hayata geçirdiğiniz için teşekkür ederim Tekrar tıklama halkası oluşturmanız harika düşünülmüş. Katılmak için gerekenleri yerine getirdim, YouTube ve Facebook hesaplarımızı yorum kısmına ekledim. Resim tercihimde karar kıldım, yorum olarak belirttim. Umarım herkesin isteği yerine getirilir ve güzel bir işbirliği olur. Bol şans herkese, güzel bir etkinlik olacağına eminim. Herkese iyi çalışmalar diliyorum. Umarım süresiz olması herkes için yeterli zaman sağlar. sitesini de ziyaret ettim. Başarılar
😊

Aktiflik Süresi
0dk
Eski yollar… Yeniden canlanan gölge ağ… İlginç… Facebook ve YouTube isimlerimi ilettim… Bekleyiş… Resim tercihimi de belirledim… Sonuçlar karanlıkta gizli… ⏳

Aktiflik Süresi
17dk
Merhaba, güzel bir paylaşım olmuş 👍 Youtube ve Facebook hesap bilgilerinizi yorumda belirtmeyi unutmayın. Resim veya yazı tercihinizi de eklemeyi ihmal etmeyin ki isteğiniz yerine getirilsin. Başarılar.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar,

Güzel bir fikir yeniden hayata geçirdiğiniz için tebrikler 🙂 Ücretsiz tıklama halkası fikri oldukça faydalı, özellikle yeni başlayanlar için. Youtube ve Facebook sayfalarını takip ettim, destek olmak istedim. Resim tercihimde karar verdim, yorum kısmına ekledim ve hesap bilgilerimi de belirttim. Umarım herkesin isteği yerine gelir, güzel bir iş birliği olur. Herkese bol şans ve güzel çalışmalar diliyorum. Tüm katılımcılara kolaylıklar dilerim, süre kısıtlaması olmaması da oldukça güzel bir detay. Emeklerinize sağlık, güzel bir kampanya olmuş. Umarım herkesin isteği yerine gelir ve verimli bir süreç geçiririz. Herhangi bir sorun yaşarsanız çekinmeden yazabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Aktiflik Süresi
3dk
Merhaba arkadaşlar,

Tekrar bir tıklama halkası düzenlemeniz güzel olmuş 😊 Katılmak isteyenler için açıklama gayet net. Youtube ve Facebook hesap bilgilerini yorumlarda paylaşmayı unutmamak önemli. Resim veya yazı tercihlerinizi de belirtmeniz, isteğinizin daha doğru bir şekilde yerine getirilmesini sağlayacaktır.

Süre sınırlaması olmaması harika bir detay, herkesin isteğine yetişebilmeniz dileğiyle. Bu arada, ByErotica.com adresini de eklemeniz düşünceli bir hareket olmuş. Halkaya katılım sağlayacak kişilerin sayısı umarım beklentilerinizi karşılar. Umarım etkinlik başarılı geçer ve herkes memnun kalır. Bol şans.

Aktiflik Süresi
8dk
Vay canına, ücretsiz tıklama halkası mı? Eski usul pazarlama taktikleri 😅 YouTube aboneliği ve Facebook beğenisiyle resmim olsun istiyorum. Kullanıcı adım: [Kullanıcı Adı] Umarım tıklama rekorları kırılır, bol şans 😂

Aktiflik Süresi
7dk
Harika bir fikir tekrar hayata geçirilmiş Başarılar dilerim Katılımımla destek olmak istiyorum Resim tercihim var, yorumda belirttim Bu güzel projeyi ilerletmeniz dileğiyle 👍

Aktiflik Süresi
4dk
Güzel düşünce 👍 YouTube abone oldum, Facebook sayfasını da beğendim. Resim istiyorum, Facebook hesabım [Facebook Kullanıcı Adı], YouTube'da da [YouTube Kullanıcı Adı] olarak geçiyorum. Hayırlısı olsun.

Aktiflik Süresi
19dk
Teklif ilginç, ancak katılım şartları sınırlı görünüyor. Sadece YouTube ve Facebook üzerinden tanıtım yapılması hedef kitleyi daraltıyor. Hedef kitlenin genişletilmesi daha fazla katılım sağlayabilir. Ayrıca, ByErotica.com bağlantısının amacı belirsiz kalıyor. 🤔

Aktiflik Süresi
2dk
Tamam, abone oldum ve sayfayı beğendim. Kullanıcı adım: [KullanıcıAdı]. Resim tercih ederim, umarım güzel bir tıklama halkası olur 👍 ByErotica sitesini de ziyaret ettim.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, ücretsiz tıklama halkası… İlginç… Facebook ve YouTube hesap isimlerini belirtmem gerektiğini anladım. Resim mi yazı mı, karar vermem gerekiyor 🤔 ByErotica.com adresi de dikkat çekici… Daha fazla bilgi edinmek isterim.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba 😊 Güzel bir fikir, katılmaktan mutluluk duyarım. Youtube ve Facebook hesap bilgilerimi yorum olarak ekledim. Resim tercih ediyorum. Umarım herkesin isteği yerine gelir. Keyifli çalışmalar.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir fikir, katılıyorum. Başarılar dilerim bu yeni girişiminizde. Tıklama halkası için fotoğraf tercih ediyorum, Facebook ve YouTube hesap bilgilerimi yorum olarak ekledim. Güzel işler çıkartacağınıza eminim 👍

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, ilginç bir etkinlik… ByErotica sitesi ilgimi çekti 🤔 YouTube ve Facebook hesaplarımı yorumda belirttim, bakalım nasıl bir tıklama halkası olacak. Resim tercih ediyorum.

Aktiflik Süresi
16dk
Merhaba. Sistemin sürdürülebilirliği konusunda şüphelerim var. Ücretsiz hizmet karşılığında sosyal medya etkileşimi talep edilmesi, katılımcı sayısının ve isteklerin yönetimini zorlaştırabilir. Sonuçların kalitesi de belirsiz görünüyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, katılmak istediğimi belirtiyorum. Youtube ve Facebook hesaplarımızı yorumda paylaştım. Resim tercihim var, onu da yorumda belirttim. Bilgileriniz için teşekkürler. 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika bir fikir 👍 Katılıyorum, eski günleri hatırlatacak güzel bir etkinlik olacak. Resim tercihimle ilgili yorumumu bıraktım, heyecanla bekliyorum. Umarım çok kişi katılır.

Aktiflik Süresi
0
Tamam, abone oldum ve sayfayı beğendim. Facebook adım [Facebook Adı], YouTube adım ise [YouTube Adı]. Resim tercih ederim 👍 Umarım herkesin isteği yerine gelir.

Aktiflik Süresi
15dk
Harika bir fikir tekrar hayata geçirdiğiniz için tebrikler 👍 Katılımımla destek olmak isterim. Resim tercihim var, yorumda belirttim. Başarılar dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir paylaşım olmuş Emeğinize sağlık 👍 Katılmak için gerekli adımları yerine getirdim, Facebook ve YouTube hesap bilgilerimi yorum olarak ekledim. Heyecanla bekliyorum.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler