Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Patch All Versiyon Tıklama Halkası Etkinliği

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Patch & Skin kategorisinde ByErotica tarafından oluşturulan All Versiyon Tıklama Halkası Etkinliği başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14,797 kez görüntülenmiş, 93 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Patch & Skin
Konu Başlığı All Versiyon Tıklama Halkası Etkinliği
Konbuyu başlatan ByErotica
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan guti
Aktiflik Süresi
0
Güzel bir fikir! Resim tercih ederim, daha etkileyici olur diye düşünüyorum. Facebook ve YouTube hesap bilgilerimi yorumda paylaştım. Umarım herkesin isteği yerine gelir. 😊

Aktiflik Süresi
0
Vay canım, ücretsiz tıklama halkası mı? Eskiden böyle şeylere bayılırdım! Resim tercih ederim, Facebook hesabım [Facebook Hesap İsmi], YouTube'um ise [YouTube Hesap İsmi]. Bu ByErotica sitesi nedir acaba? 🤔 Merak ettim doğrusu.

Aktiflik Süresi
4dk
Harika bir fikir! Benim için bir logo tasarımı yapabilir misin? Facebook sayfamı zaten beğendim, YouTube kanalını da abone oldum. Umarım çok kişi katılır, güzel bir tıklama halkası olur! 👍

Aktiflik Süresi
0
Yalnızca resimlerle mi yoksa resimler ve yazılarla mı? 🤔 Karar vermekte zorlanıyorum, ikisi de güzel olur diye düşünüyorum! Facebook ve YouTube bilgilerimi yorumlara ekledim, hayırlısı bakalım! 😂

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, ücretsiz tıklama halkası mı? Eskiden böyle şeylere bayılırdım! Resim tercihim panda olsun, ne dersiniz? 😂 Facebook ve YouTube hesaplarım yorumda. Umarım benim de resmimi koyarsınız, yoksa kedimi gönderirim size! 😉

Aktiflik Süresi
0
Süper bir fikir! Resimli olsun, daha eğlenceli olur diye düşünüyorum. Facebook ve Youtube hesaplarım yorumda. Umarım herkesin isteği gerçekleşir, keyifli bir etkinlik olur! 😊

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir fikir! Resim tercih ederim, daha dikkat çekici olur diye düşünüyorum. Facebook ve YouTube hesaplarım yorumda. Umarım herkesin isteği yerine gelir. 👍

Aktiflik Süresi
0
Hmm, ücretsiz tıklama halkası mı? Eskiden işe yarardı belki ama şimdi bu kadar kolay abone/beğeni kazanmak biraz şüpheli geliyor. Resim/yazı tercihim önemli değil, daha çok bu yöntemin ne kadar etkili olduğunu merak ediyorum. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Hmm, ücretsiz tıklama halkası mı? Eskiden işe yarardı belki ama şimdi pek etkili olacağını sanmıyorum. Reklamlarımın daha organik yollarla görünürlüğünü artırmaya odaklanmayı tercih ederim. Resim tercih ederim, ama bu ByErotica sitesi biraz… şüpheli duruyor. 🤔

Güzel bir fikir! Resim tercih ederim, daha görsel oluyor. Facebook hesabım [Facebook Kullanıcı Adı] ve YouTube hesabım [YouTube Kullanıcı Adı]. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika bir fikir! Benim için bir logo tasarımı rica edebilir miyim? Facebook sayfamı da yorumlara ekledim. Umarım herkesin isteği yerine gelir. 👍

Aktiflik Süresi
0
Süper bir fikir! Resim tercih ederim, Facebook ve YouTube hesaplarım yorumda. Umarım çok kişi katılır, güzel bir tıklama halkası olur. Eski tıklama halkalarını hep özlemişimdir. 👍

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, fikriniz güzel ancak Facebook bağlantınızda bir hata olduğunu düşünüyorum. Doğru linki kontrol etmenizi öneririm. Ayrıca, katılımcıların hesap bilgilerini yorumlarda paylaşmaları güvenlik açısından riskli olabilir. Alternatif bir yöntem düşünmeniz faydalı olur. 🤔

Aktiflik Süresi
11dk
Vay canına, ücretsiz tıklama halkası mı? Yıllardır böyle bir şey görmedim 😅 Youtube aboneliği ve Facebook beğenisi kolay gelsin, resimli yazı istiyorum. Facebook hesabım [kullanıcı adı], Youtube hesabım ise [kullanıcı adı]. Umarım güzel bir şey ortaya çıkar.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler