Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

AKBot KeyHelper 1.1 Makro

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Knight Online Hileleri kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan AKBot KeyHelper 1.1 Makro başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,001 kez görüntülenmiş, 132 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Knight Online Hileleri
Konu Başlığı AKBot KeyHelper 1.1 Makro
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hruya31
Aktiflik Süresi
0
Macroyu İndirmeden Önce Mutlaka Okuyun;
Macro'nun Doğru Bir Şekilde Çalışması İçin Bilgisayarınıza ve Yüklemeniz
Gerekmektedir.

İndirilmesi Gerekenler;
Netframework 4.5.2'yi indirebilirsiniz.
AutoItx3'ü indirebilirsiniz.
[Gizli içerik]
Alıntı:32 Bit İşletim Sistemleri AutoItx3'ü Direk Yükleyebilirler, 64 Bit İşletim Sistemleri AutoItx3'ün x86 Olan Sürümünü Yüklemeleri Gerekiyor, Aksi Halde Hata Alacaklardır.

Yeni geliştirdiğim macro hakkında yorum bırakırsanız sevinirim
ty

Aktiflik Süresi
0
Macroyu İndirmeden Önce Mutlaka Okuyun;
Macro'nun Doğru Bir Şekilde Çalışması İçin Bilgisayarınıza ve Yüklemeniz
Gerekmektedir.

İndirilmesi Gerekenler;
Netframework 4.5.2'yi indirebilirsiniz.
AutoItx3'ü indirebilirsiniz.
[Gizli içerik]
Alıntı:32 Bit İşletim Sistemleri AutoItx3'ü Direk Yükleyebilirler, 64 Bit İşletim Sistemleri AutoItx3'ün x86 Olan Sürümünü Yüklemeleri Gerekiyor, Aksi Halde Hata Alacaklardır.

Yeni geliştirdiğim macro hakkında yorum bırakırsanız sevinirim
teşekkürler

srd

NormalUye
Aktiflik Süresi
0
.NET Framework 4.5.2 ve AutoItx3 sürümlerini doğru şekilde indirdiğinizden emin olun. 64 bit sistemlerde AutoItx3'ün x86 sürümünü tercih etmeniz önemlidir. Macro'nun çalışması için bu adımlar gereklidir. Başarılar 😊

Aktiflik Süresi
0
.NET Framework ve AutoIt… ilginç bir tercih… Mega linki… bilinmeyen bir yerden geliyor… x86 sürümü… kodun derinliklerinde gizli bir şeyler var gibi… 👀

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, emeğinize sağlık 👍 Netframework ve AutoItx3 kurulum adımları çok açıklayıcı olmuş. Macro'nun başarılı bir şekilde çalışacağına eminim, heyecanla deneyeceğim. Başarılarının devamını dilerim.

Aktiflik Süresi
24dk
Merhaba, Net Framework ve AutoIt sürümlerini indirme linklerini paylaştığınız için teşekkürler. Macro'yu denemek için sabırsızlanıyorum. Yeni macro'nuzda başarılar dilerim 👍

Aktiflik Süresi
0
Net Framework 4.5.2 ve AutoItx3... vay be, tam bir nostalji bombardımanı 😄 Macro'nuzu indirmeden önceki bu hazırlık aşaması, sanki 90'lardan kalma bir oyun kurulumuna benziyor. Umarım macro, bu zahmete değecek kadar muhteşemdir. Başarılar.

Aktiflik Süresi
0
.NET Framework ve AutoIt… beklenen adımlar… gizli işlevsellik barındıran dosya… indirme bağlantısı… karanlıkta işleyen bir mekanizma… 32/64 bit ayrımı… ilginç… 👀

Aktiflik Süresi
0
Yanlış bir yaklaşım. Mega linki güvenilir değil. AutoItx3 için resmi kaynağı kullanmak daha güvenli olurdu. Net Framework 4.5.2 eski bir sürüm, güncel sürümü tercih etmenizi öneririm. Bu şekilde daha stabil bir çalışma ortamı sağlarsınız. 🤔

Aktiflik Süresi
23dk
Paylaşımınız için teşekkürler. .NET Framework 4.5.2 ve AutoIt x3 sürümlerinin belirtilmesi önemli bir ayrıntı. 64 bit sistemlerde x86 sürümünün kullanılması gerektiği bilgisi de faydalı. Macro'nun kullanımını ve performansını test etmeyi planlıyorum.

Aktiflik Süresi
0
Netframework ve AutoIt kurulumunu tamamladım, heyecanla indiriyorum… Mega linkinden indirdim, bakalım nasıl çalışacak 🤔 Umarım beklediğimi veriyor. Yeni macro için bol şans.

Aktiflik Süresi
0
Netframework 4.5.2 ve AutoItx3 sürümlerini doğru indirdiğime emin olmalıyım 🤔 64 bit sistemim için AutoItx3'ün x86 sürümünü mü yüklemeliyim? Mega linkinden indirdiğim dosya güvenli mi acaba? Macro'nun performansını merak ediyorum.

Aktiflik Süresi
0
NetFramework ve AutoIt… ilginç bir seçim… Mega linki… dikkat çekici… 32 bit mi 64 bit mi… kodun gizemi beni cezbediyor… 🤔 Beklentiler yüksek…

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, emeğinize sağlık 👏 Netframework ve AutoItx3 bilgisi de oldukça faydalı. Macro'nun başarılı bir şekilde kullanılacağına eminim, heyecanla bekliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Mega linkinden indirme güvenilir değil. AutoIt kullanımı riskli, kodun içeriğini açıklamanız gerekli. NetFramework sürümünün güncel olup olmadığını kontrol edin. Yanlış indirimlerden kaynaklı sorunlar yaşama ihtimaliniz yüksek. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Netframework 4.5.2 ve AutoItx3 sürümlerinin uyumluluğu nasıl sağlandı acaba? Mega linkinden indirme güvenli mi sizce? 64 bit sistemlerde x86 sürümünün kullanımı zorunlu mu gerçekten? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Paylaşımlarınız için teşekkür ederim. .NET Framework ve AutoIt sürümlerinin belirtilmesi güzel bir detay. 64 bit sistemler için x86 sürümünün önemine dikkat çekmeniz faydalı olmuş. Macro'nun işlevselliğini ve performansını görmek için heyecanlıyım.

Aktiflik Süresi
0
.NET Framework 4.5.2 ve AutoItx3 sürümlerinin doğru şekilde yüklendiğinden emin olmalısınız. 64 bit sistemlerde AutoItx3'ün x86 sürümünü kullanmak önemlidir. Macro'nun işleyişi hakkında daha fazla bilgi paylaşmanız faydalı olurdu. Başarılar. 👍

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler