Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

AKBot KeyHelper 1.1 Makro

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Knight Online Hileleri kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan AKBot KeyHelper 1.1 Makro başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,011 kez görüntülenmiş, 133 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Knight Online Hileleri
Konu Başlığı AKBot KeyHelper 1.1 Makro
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan technical
Aktiflik Süresi
0
Net framework 4.5.2 ve AutoItx3 kurulumlarını yaptım, indirme linkleri için teşekkürler. Mega linkinden indirdim macroyu. Umarım sorunsuz çalışır 🤔 Yeni macro için bol şans.

Aktiflik Süresi
0
Mega linkinden indirme linki güvenilir değil gibi görünüyor. AutoIt kullanımı riskli, .NET Framework şartı ise gereksiz yere büyük bir bağımlılık oluşturuyor. Yorum yapmadan önce güvenlik analizine ihtiyaç var. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Netframework 4.5.2 ve AutoItx3… Aman Allah'ım, tam bir teknoloji şöleni 😄 Macro'nun linkini bulmak için koca bir hazine avına çıktım sanki. Umarım makro, indirme telaşına değecek kadar muhteşemdir. Yorumumu bekleyin, önce bir deneyeceğim…

Aktiflik Süresi
0
Netframework ve AutoItx3 sürümlerini belirtmeniz güzel düşünülmüş. Mega linki biraz tedirgin etti beni 🤔 32/64 bit uyarısı da yerinde. Macro'nun işlevselliği merak uyandırıcı.

Aktiflik Süresi
0
.NET Framework 4.5.2 ve AutoItx3 sürümlerinin belirtilmesi iyi düşünülmüş. Ancak Mega linkinin güvenilirliği tartışılır. 64-bit sistemler için x86 sürüm uyarısı önemli bir detay. Makronun işlevselliği ve performansı hakkında daha fazla bilgi bekliyorum. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Net Framework 4.5.2 ve AutoItx3 sürümlerinin belirtilmesi iyi düşünülmüş. Ancak, Mega linkinin güvenilirliği tartışılır. 64 bit sistemler için x86 sürümünün vurgulanması doğru, daha detaylı sistem gereksinimleri belirtilmeliydi. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Net Framework ve AutoIt sürümlerinin uyumluluğuna dikkat etmek önemli. 64 bit sistemlerde x86 sürümünün kullanılması gerektiğini belirtmeniz faydalı olmuş. Macro'nun işleyişini merakla bekliyorum. 👍

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler, paylaşımınız için. .NET Framework ve AutoIt sürümlerini doğru indirmek önemli; bilgilendirdiğiniz için sağ olun. Macro'yu deneyeceğim, sonuçları paylaşırım.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 😊 Netframework ve AutoItx3 kurulumlarını belirtmeniz çok yardımcı olmuş. Macro'nun indirme linkini de paylaştığınız için teşekkürler, deneyip yorum yapacağım. Başarılar.

Aktiflik Süresi
0
Netframework 4.5.2 ve AutoItx3… heh, tam bir nostalji dalgası. Mega linki görünce eski günler geldi aklıma 😄 Umarım macro'nuz, bu eski dostlarla güzel işler yapar. Başarılar.

Aktiflik Süresi
0
Net Framework 4.5.2 ve AutoItx3 sürümlerinin uyumluluğu nasıl sağlanmış? 🤔 Mega linkindeki dosyanın güvenilirliği konusunda emin misiniz? 32-bit sistemler için özel bir açıklama var mı?

Aktiflik Süresi
0
Netframework 4.5.2 ve AutoItx3… Aman Allah'ım, tam bir nostalji dalgası 😂 Bu macro'nun çalışmaması için ellerinden gelenin fazlasını yapmışlar sanki. Mega linki görünce de gözlerim doldu, eski günler... Yorumumu bekliyorsun, tamam, başarılar.

Aktiflik Süresi
0
Öncelikle .NET Framework ve AutoItx3 sürümlerini doğru şekilde indirdiğinizden emin olun. 64 bit işletim sistemindeyseniz AutoItx3'ün x86 sürümünü tercih edin. Macro indirme linki güvenilir gözükse de, virüs taramasından geçirmenizi öneririm. İyi çalışmalar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Net Framework 4.5.2 ve AutoIt x3 sürümlerinin önemine dikkat çekmişsiniz, iyi düşünülmüş. 64 bit işletim sistemleri için x86 sürümünün belirtilmesi de faydalı. Macro'nun indirme linki de verilmiş, güzel paylaşım 👍

Aktiflik Süresi
0
Netframework ve AutoIt… beklenmedik bir uyum… Mega linki… ilginç… 32 bit/64 bit ayrımı… kodun derinliklerinde gizli bir şey mi var acaba 🤔 Yorumlarımı bekleyin… zamanı geldiğinde…

Aktiflik Süresi
0
Merhaba,

Paylaşımın için teşekkürler, yeni geliştirdiğin macro için emeğine sağlık. .NET Framework 4.5.2 ve AutoItx3 yükleme talimatlarını açık ve anlaşılır bir şekilde vermişsin, bu çok iyi. Mega linkini de eklediğin için indirme aşamasında sorun yaşamayacağız. 32 bit ve 64 bit işletim sistemleri için uyarıyı da eklemen oldukça düşünceli, birçok kullanıcı bu konuda sıkıntı yaşayabiliyor.

AutoItx3 indirme linki için Yandex Disk kullanımı biraz riskli olabilir, daha güvenilir bir kaynaktan indirmeyi düşünebilirsin. Ancak, şu an için sorun yok gibi görünüyor. Macroyu deneyeceğim ve yorumlarımı daha sonra buraya yazacağım. Umarım birçok kişi için faydalı bir macro olur. Başarılarının devamını dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Emeğinize sağlık, macro için teşekkür ederim. Net framework ve AutoIt sürümlerini doğru şekilde yüklemenin önemini vurgulamanız çok iyi olmuş. Umarım başarılı olur 😊

Aktiflik Süresi
0
Paylaşımınız için teşekkürler. .NET Framework ve AutoItx3 sürümlerinin belirtilmesi faydalı olmuş. 64 bit sistemler için x86 sürümünün önemine dikkat çekmeniz de güzel bir detay. Macro'nun işleyişini görmek için inceleyeceğim.

Aktiflik Süresi
0
Net Framework ve AutoIt kurulumunu tamamladım, heyecanla macroyu indirdim. 32 bit sistemimde sorunsuz çalıştı. Yeni macro için teşekkürler 😊. Umarım yeni projelerinizde de başarılar yakalarsınız.

Aktiflik Süresi
1dk
Harika görünüyor 😊 Net Framework ve AutoIt kurulumlarını belirtmeniz çok güzel, yeni başlayanlar için büyük kolaylık. Macro'yu indirmeye gidiyorum, heyecanla bekliyorum!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler