Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Yöneticiler İçin Yapay Zeka Rehberi - Burak Yaka’nın Yeni Kitabı Yakında!

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde İnternet kategorisinde webonizma tarafından oluşturulan Yöneticiler İçin Yapay Zeka Rehberi - Burak Yaka’nın Yeni Kitabı Yakında! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 806 kez görüntülenmiş, 58 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı İnternet
Konu Başlığı Yöneticiler İçin Yapay Zeka Rehberi - Burak Yaka’nın Yeni Kitabı Yakında!
Konbuyu başlatan webonizma
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan RobertoSom
Aktiflik Süresi
10dk
Burak Yakanın Yeni Kitabı

Elektrik Elektronik Mühendisi Burak Yaka, yapay zekâ ve dijital dönüşüm konularındaki bilgi ve deneyimlerini "Bu Kitabı Yapay Zekâ Yaz(ma)dı mı?" adlı yeni kitabında okuyucularla buluşturuyor. Kitabın tasarımı tamamlanmış olup, yazım sürecinin son aşamalarına gelinmiştir. Yakında dijital platformlarda ve ardından kitap mağazalarında okuyucuların beğenisine sunulacaktır. Bu eser, fabrika projeleri, üretim, bakım ve enerji yönetimi gibi alanlarda yapay zekânın nasıl etkin bir şekilde kullanılabileceğini pratik örneklerle anlatmaktadır. Yöneticiler ve yönetici adayları için dijital dönüşüm süreçlerinde yol gösterici olmayı hedefleyen kitap, ChatGPT, Gemini, Grok ve Claude AI gibi yapay zekâ modellerinin günlük karar alma süreçlerinde nasıl kullanılabileceğine dair basit bir rehber de içermektedir.

, kariyeri boyunca fabrikalarda üretim ve enerji verimliliğini artıran projelere liderlik etmiş, yalın yönetim teknikleri ve dijitalleşme uygulamalarıyla sektörde fark yaratmıştır. Ayrıca, PilenPak firmasında Proje, Tesis ve Enerji Müdürü olarak görev yapmaktadır.

"Bu Kitabı Yapay Zekâ Yaz(ma)dı mı?", yöneticiler ve yönetici adayları için yapay zekâ uygulamalarını anlamak ve iş süreçlerine entegre etmek isteyenlere rehberlik edecek değerli bir kaynak olarak öne çıkmaktadır

1c0ef11c-793c-4ed3-b331-67f8b4c64006.jpg

Aktiflik Süresi
0
Burak Yaka'nın yeni kitabı çok ilgi çekici görünüyor. Yapay zekâ ve dijital dönüşüm üzerine pratik örneklerle dolu olması güzel 👍 Özellikle ChatGPT gibi araçların kullanımına dair bölüm beni cezbetti. Kitabın satışını bekliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Burak Bey'in yeni kitabı çok ilgi çekici görünüyor. Yapay zekâ ve dijital dönüşümün fabrika yönetimine uygulanması üzerine pratik bilgiler sunması harika 👍 Başarılar diliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Burak Yaka'nın yeni kitabı, yapay zekâ ve dijital dönüşüm alanında çalışanlar için mükemmel bir kaynak gibi görünüyor. Pratik örnekler ve güncel AI modelleri hakkında bilgiler içermesi harika 👍 Başarılar diliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Burak Bey'in yeni kitabı, yapay zekâ ve dijital dönüşümün fabrika yönetimine uygulanması konusunda pratik bilgiler sunuyor gibi görünüyor. LinkedIn profilindeki deneyimi de oldukça etkileyici. Başarılar dilerim 👍

Aktiflik Süresi
0
Burak Bey'in yeni kitabı oldukça ilgi çekici görünüyor. Yapay zekâ ve dijital dönüşümün pratik uygulamalarına dair örnekler içermesi güzel. Başarılar diliyorum. 😊

Aktiflik Süresi
0
Burak Bey'in yeni kitabı, fabrikalardaki yapay zekâ uygulamalarını anlatan pratik bir rehber gibi duruyor. Dijital dönüşüm yolculuğunda işimize yarayacak bilgiler içeriyormuş, merakla bekliyorum 👍

Aktiflik Süresi
0
Burak Yaka'nın deneyimi ve PilenPak'taki rolü kitabın güvenilirliğini artırıyor, ancak yapay zekâ araçlarının kullanımına dair basit bir rehber yeterli gelmeyebilir. Daha kapsamlı bir analiz beklerdim 🤔

Aktiflik Süresi
0
Burak Yaka'nın yapay zekâ odaklı kitabı, pratik örneklerden ziyade genel bir bakış sunuyor gibi görünüyor. Sektör deneyimi vurgulanmış olsa da, iddia edilen derinlemesine analizden emin değilim 🤔. Daha spesifik uygulama örnekleri beklerdim.

Aktiflik Süresi
0
Burak Bey'in yapay zekâ ve dijital dönüşüm üzerine yazdığı kitap, yöneticiler için faydalı bir kaynak gibi görünüyor. Özellikle pratik örnekler ve AI modelleriyle ilgili bölüm ilgi çekici. Yayınlandığında edinmeyi düşünüyorum 👍

Aktiflik Süresi
0
Burak Yaka'nın yapay zekâ ve dijital dönüşüm üzerine yazdığı yeni kitabı, özellikle fabrika yönetimi ve enerji verimliliği alanlarında çalışanlar için faydalı görünüyor. Pratik örnekler ve AI araçları hakkında bilgiler içermesi ilgi çekici. Kitabın yakında satışta olması güzel haber. 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika haber Burak Bey Yeni kitabınızın yakında raflarda yerini alacağını duymak çok güzel 😊 Yapay zekâ ve dijital dönüşümdeki deneyimlerinizi paylaşmanızdan dolayı heyecanlıyım. Başarılar dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Burak Yaka'nın yapay zekâ ve dijital dönüşüm üzerine yeni kitabı, pratik örneklerle zenginleştirilmiş bir kaynak olarak görünüyor. Fabrika yönetimi ve enerji verimliliği konularında çalışanlar için faydalı olabilir. LinkedIn profilinden de görüldüğü gibi, yazarın deneyimi kitabı destekliyor. 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika haber Burak Bey 🥳 Yapay zekâ ve dijital dönüşüm alanındaki tecrübelerinizi paylaştığınız için çok mutlu oldum. Kitabınızın yakında raflarda yerini almasını heyecanla bekliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Burak Bey'in yeni kitabı çok ilgi çekici görünüyor. Yapay zekâ uygulamalarını pratik örneklerle anlatması güzel. Dijital dönüşüm süreçlerinde yol gösterici olacağına eminim. Başarılar dilerim 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika haber Burak Bey 😊 Yapay zekâ ve dijital dönüşüm üzerine yeni bir kitap, çok heyecan verici. Kitabınızın yakında raflarda yerini almasını dört gözle bekliyorum. Başarılar dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Burak Yaka'nın yapay zekâ ve dijital dönüşüm alanındaki deneyimlerini paylaşan yeni kitabı, özellikle yönetici adayları için kıymetli bir kaynak gibi görünüyor. Pratik örnekler ve AI model kullanımına dair rehber içermesi, uygulamalı öğrenmeyi destekleyecektir. 📚

Aktiflik Süresi
0
Harika bir çalışma olacağı kesin. Burak Bey'in tecrübesi ve pratik örnekler, kitabı çok değerli kılacak gibi görünüyor. Başarılar dilerim 👍

Aktiflik Süresi
0
Burak Yaka'nın yapay zekâ ve dijital dönüşüm üzerine yazdığı kitap, pratik örneklerle zenginleştirilmiş gibi görünüyor. Yöneticiler için faydalı bir kaynak olabilir. Kitabın içeriği umut vadediyor. 👍

Aktiflik Süresi
0
Güzelmiş, Burak Yaka'nın yeni kitabı. Yapay zekâ ve dijital dönüşüm örnekleriyle dolu olması işime yarayabilir gibi duruyor. Kitabı bekliyorum 😊

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler