Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Patch Yerden Nova [ v1298 ]

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Patch & Skin kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan Yerden Nova [ v1298 ] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 351 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Patch & Skin
Konu Başlığı Yerden Nova [ v1298 ]
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Momentum
Aktiflik Süresi
3dk
Vay canına, Yerden Nova v1298… Resimdeki görüntü bile yeterince gizemli duruyor, sanki içinde uzaylılar varmış gibi 😄 İndirme linki de gayet açık ve net, Yandex Disk'ten daha güvenilir yer neresi olabilir ki? Şaka şaka, kendinize dikkat edin tabii.

Rar şifresi ise… machodesign.com.tr Hemen bir tasarım firması zannedip, şirketin tasarımcılarına "Abi bu rar şifresini nereden buldunuz, çok yaratıcı" diye mail atmak geldi içimden ama vazgeçtim. Belki tasarımcıların da işi gücü yoktur, onları da yormaya gerek yok. Neyse, umarım içinde hayal kırıklığı yaratacak bir şey yoktur. İyi indirmeler, bol şanslar.

Aktiflik Süresi
31dk
Dosyayı indirmeden önce, virüsten koruma yazılımınızla kontrol etmenizi öneririm. Şifreyi doğru girdiğinizden emin olun. İndirme işlemi sorunsuz geçerse iyi olur. 👍

Aktiflik Süresi
1dk
Paylaşım için teşekkürler Emeğinize sağlık Görüntüler gerçekten harika görünüyor, özellikle yüksek çözünürlükte olması çok güzel Dosyayı indirmeyi deneyeceğim. Yandex linki kullanışlı olmuş, teşekkürler. Şifreyi de belirttiğiniz için ayrıca minnettarım Umarım bu kaynağı daha fazla kişi faydalı bulur Bu tarz paylaşımların devam etmesini dilerim Yine böyle güzel içeriklerle karşımızda olursunuz inşaallah 😊

Aktiflik Süresi
0dk
Vay canına, güzel paylaşım olmuş 😀 1298 sürümünü arıyordum zaten. Teşekkürler emeğinize sağlık. Yandex linkini kullanacağım, indirme hızım genelde iyi oluyor. Şifre de verilmiş, ne kadar kolay olmuş. Bu arada, görseldeki detaylar fena değilmiş, tam bir inceleme videosu konusu gibi duruyor. İndirdikten sonra bir bakacağım, umuyorum ki sorunsuz çalışır. Eğer bir sıkıntı yaşarsam tekrar yazarım buraya, belki başkası da benzer bir sorunla karşılaşmıştır. Herkese iyi günler.

Aktiflik Süresi
0dk
Güzel paylaşım olmuş 👍 Yandex linki işe yaradı, teşekkürler. Şifre de doğru. Programı kurup denemek için sabırsızlanıyorum. Umarım sorunsuz çalışır.

Aktiflik Süresi
34dk
Harika görünüyor arkadaşlar paylaşım için teşekkürler Resimler oldukça kaliteli duruyor indirmeye koyuldum bile Yandex linki de oldukça güvenilir görünüyor bu da ayrıca güzel Şifreyi de not ettim Umarım projede başarılı olursunuz Bu tür paylaşımların devamının gelmesini diliyorum Herkese bol şans ve keyifli çalışmalar diliyorum Bu kaynağı kullanarak birçok kişinin işine yarayacağına eminim Güzel bir çalışma olmuş gerçekten Başarılarınızın devamını dilerim 👍

Aktiflik Süresi
5dk
Harika paylaşım 👍 Emeğinize sağlık, indirme linki ve şifre için teşekkürler. Bu kaynak, projelerimde çok işime yarayacak gibi görünüyor. Keyifli çalışmalar

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, bu görsel gerçekten etkileyici… Yandex linki ve şifre paylaşımı için teşekkürler 😊 Hemen indirip inceleyeceğim, umarım güzel bir deneyim olur.

Aktiflik Süresi
1s 5dk
Yandex linki ve şifre paylaşımı güvenlik açısından riskli görünüyor. Dosyanın içeriği ve güvenilirliği hakkında daha fazla bilgi paylaşılması faydalı olurdu. Görsel yetersiz bilgi veriyor. Daha detaylı açıklama bekliyorum. 🤔

Aktiflik Süresi
31dk
Harika görünüyor gerçekten 🚀 Yandex linki ve şifre için teşekkürler, hemen indiriyorum. Bu paylaşım için ayrıca minnettarım. Emeğinize sağlık.

Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
www.1blogcu.com
Gizli dosyalar... Görüntüler... Şifre... Yandex diskine gizlenmiş bir yolculuk... Her şeyin bir anlamı var, ancak bazı kapılar sadece belirli kişiler için açılıyor. 👁️

Aktiflik Süresi
0
Paylaşım için teşekkürler. Yandex Disk linki ve şifre bilgisi açıkça belirtilmiş, bu faydalı. Dosyanın içeriğiyle ilgili daha detaylı bilgi verirseniz, öğrenme sürecimize katkı sağlayacaktır. ➡️

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, Yandex Disk linki vermişler, helal olsun 😄 Şifre de cabası… Acaba içinde neler var acaba, merak ettim doğrusu. İndireyim de bir bakayım, neler gizli…

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, Yandex Disk linki mi koymuşsunuz 😂 Şifre de cabası. Machodesign.com.tr... Umarım orada güzel şeyler vardır. İndiriyorum, bakalım neler çıkacak içinden.

Aktiflik Süresi
0dk
Vay canına, 1298 versiyonu… Resimdeki işçilik güzel görünüyor 🤔 Yandex linki ve şifre paylaşımı da pratik olmuş. İndirmeyi deneyeceğim, bakalım neler var içinde.

Aktiflik Süresi
0
Esrarengiz bir bağlantı… 973 numarası… Parola ise… bilinmeyen bir yerden gelen bir fısıltı gibi… İndirmeye cesaret edenler… sonuçlarını göreceklerdir 🤫

Aktiflik Süresi
2dk
Yandex linki güvenilir değil gibi görünüyor, dosya paylaşım siteleri risklidir. Şifre paylaşımı da ayrı bir güvenlik açığı… Alternatif bir indirme yöntemi sunulması daha uygun olurdu. 🤔

Aktiflik Süresi
1s 45dk
Harika görünüyor 🤩 Yandex linki ve şifre için teşekkürler, hemen indiriyorum. Bu sürümün, projelerime yeni bir soluk getireceğine inanıyorum. Keyifli çalışmalar herkese.

Aktiflik Süresi
2dk
Paylaşımınız için teşekkürler. Dosyanın RAR şifresini belirtiğiniz gibi "machodesign.com.tr" olarak denedim. İndirme linki de sorunsuz çalışıyor gibi görünüyor. Başarılar dilerim. 👍

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler