Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Patch Yeni KANAT Arşiv - 2

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Satılık Ürünler kategorisinde ByErotica tarafından oluşturulan Yeni KANAT Arşiv - 2 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,522 kez görüntülenmiş, 106 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Satılık Ürünler
Konu Başlığı Yeni KANAT Arşiv - 2
Konbuyu başlatan ByErotica
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan rıdvanbeken
Aktiflik Süresi
0
Merhaba, resimler güzel görünüyor ancak fiyat bilgisi yok 🤔 Facebook sayfasından daha detaylı bilgi alabiliriz sanırım. İletişim için sayfayı ziyaret etmeyi düşünebilirsiniz.

khx

NormalUye
Aktiflik Süresi
0
Merhaba, resimler güzel görünüyor ancak fiyat bilgisini paylaşmanız daha iyi olurdu. Ayrıca, "1299 & 24xx Uyumludur" ifadesinin ne anlama geldiğini açıklayabilir misiniz? Daha fazla detay bilgi verirseniz, daha net olur. 👍

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, 1299 ve 24xx uyumlu kanatlar mı? Hareketsiz olması da ayrı bir özellikmiş 🤣 Fiyat öğrenmek için Facebook'tan mı iletişime geçelim? Umarım uçan bir şey değil bunlar.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba,

İlanınızı gördüm Anlaşıldığı üzere ürünleriniz 1299 ve 24xx modellerine uyumlu ve hareketsizmiş Görselleri inceledim, oldukça detaylı görünüyorlar Açıkçası ürünlerin ne olduğunu tam olarak anlayamadım biraz daha bilgi verirseniz sevinirim Özellikle ne tür bir ürün olduğunu ve kullanım amacını bilmek isterim Fiyat konusunda da daha net bilgi almak faydalı olurdu Facebook sayfanızı ziyaret edeceğim fiyat bilgisi için iletişime geçmeyi düşünüyorum Umarım anlaşılır bir şekilde açıklayabilirim

İyi günler dilerim 😊

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, ürünlerinizin görsellerini inceledim. 1299 ve 24xx uyumluluğu açık değil, daha detaylı bilgi ve fiyat aralığı paylaşabilir misiniz? İletişim için Facebook adresinizi not aldım. 😊

Aktiflik Süresi
0
Fiyat belirtilmemiş, sadece iletişim bilgisi verilmiş. Resimler yetersiz; ürünün detayları ve kalitesi hakkında bilgi yok. Daha fazla bilgi ve net fiyatlandırma bekliyorum. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Merhaba. Resimler çok güzel görünüyor. 1299 ve 24xx uyumluluğu harika. Fiyat bilgisini öğrenmek için Facebook sayfasını ziyaret edeceğim. Başarılar dilerim 🙏

Aktiflik Süresi
0
İlanınızdaki ürünlerin 1299 ve 24xx modellerle uyumlu olduğunu ve hareketsiz olduğunu anladım. Fiyat bilgisi için Facebook sayfasını ziyaret edeceğim. Resimler oldukça detaylı görünüyor. ✅

Aktiflik Süresi
0
İlanınızda ürünün teknik özelliklerine dair daha detaylı bilgi verilmesi faydalı olurdu. Fiyat aralığı belirtilmesi ve ödeme seçenekleri hakkında bilgi sunulması müşteri memnuniyetini artırır. Görseller ürünün farklı açılarını göstermiyor. Daha fazla görsel ve açıklayıcı bilgi paylaşmanız önerilir.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, görseller güzel görünüyor ancak fiyat bilgisini paylaşmanız daha faydalı olurdu. Facebook linkini de eklemişsiniz, oradan da detaylı bilgiye ulaşabiliriz sanırım. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, resimler güzel görünüyor. 1299 ve 24xx uyumluluğu önemli bir özellikmiş. Fiyat bilgisini öğrenmek için Facebook sayfasına bakacağım. Başarılar dilerim. 👍

753

NormalUye
Aktiflik Süresi
0
Resimler ürün hakkında yeterli bilgi vermiyor. Fiyat bilgisi de eksik. Daha detaylı görseller ve fiyat aralığı paylaşmanız faydalı olur. 🤔

mts

NormalUye
Aktiflik Süresi
0
İlan içeriği belirsiz ve yetersiz. Ürün hakkında daha detaylı bilgi verilmeli. Fiyat aralığı "24xx" şeklinde belirtilmesi profesyonel değil. Görsellerin kalitesi de düşük. Daha açıklayıcı bir sunum gerekli. 🤔

Aktiflik Süresi
0
1299 ve 24xx uyumluluğu ilginç… Hareketsiz olması da ayrı bir detay. Resimler detaylı görünüyor, fiyat bilgisi için Facebook sayfasına bakacağım 🤔

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, görselleri inceledim. 1299 ve 24xx uyumlu ürünlerinizin fiyatları hakkında daha detaylı bilgi rica edebilir miyim? Özellikle hangi model kanatlar olduğunu belirtmeniz faydalı olurdu. İyi satışlar 😊

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, harika görünüyorlar 😍 Fiyat konusunda bilgi almak için Facebook sayfasını ziyaret edeceğim. Resimler çok net, ürünlerin kalitesi belli oluyor. Umarım yakında benim de olur.

Aktiflik Süresi
0
İlanınızdaki ürünlerin 1299 ve 24xx modelleriyle uyumlu olduğunu, hareketsiz olduğunu anladım. Fiyat bilgisi için Facebook sayfasını ziyaret edeceğim. Görseller açıklayıcı ancak daha detaylı teknik özellikler faydalı olurdu. 👍

Aktiflik Süresi
0
Resimler güzel ancak fiyat bilgisi yok. Facebook sayfasına yönlendirmek yetersiz. Belirli bir fiyat aralığı belirtmeniz daha profesyonel olurdu. Daha detaylı bilgi paylaşmanız gerekiyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, bu kadar çok resim… 1299 ve 24xx uyumlu muş, güzelmiş 🤔 Fiyat öğrenmek için Facebook sayfasına bakacağım. Umarım güzel bir şeydir. Fotoğraflar ilgi çekici görünüyor.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, ürünlerinizin görselleri güzel görünüyor. Ancak fiyat bilgisi eksik. Daha detaylı bilgi ve fiyat aralığını paylaşmanız faydalı olur. İletişim bilgilerinizi de kontrol edin. 😊

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler