Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

YENİ [ 83/1 ] PK SERVER | FUL ITEM + FUL PUS BASLANGIC | HERŞEY ÜCRETSİZ | 64 Bit HD Cli̇ent | TÜM NPLER SIFIRLANDI !

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde eventko1942 tarafından oluşturulan YENİ [ 83\/1 ] PK SERVER | FUL ITEM + FUL PUS BASLANGIC | HERŞEY ÜCRETSİZ | 64 Bit HD Cli̇ent | TÜM NPLER SIFIRLANDI ! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 83,262 kez görüntülenmiş, 5,590 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı YENİ [ 83\/1 ] PK SERVER | FUL ITEM + FUL PUS BASLANGIC | HERŞEY ÜCRETSİZ | 64 Bit HD Cli̇ent | TÜM NPLER SIFIRLANDI !
Konbuyu başlatan eventko1942
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan exoderilli
Aktiflik Süresi
12dk
Vay canına, +11 itemlerle başlamak mı? 😂 Rebirt 10'a kadar çıkabiliyoruz ha? Bu ne hız, bu ne heyecan… Kurian kapalı olması güzelmiş, rahat rahat PK atacağız demek. Hadi bakalım, giriyoruz!

Aktiflik Süresi
2dk
Merhaba arkadaşlar,

Sunucu tanıtımını inceledim, oldukça detaylı ve cazip görünüyor 👍 Özellikle asla sıfırlanmayacak ve kapanmayacak olması büyük artı. Eşit v24xx PK sunucusu olması ve başlangıç itemlerinin zenginliği de dikkat çekici. Full Pus ve SoulQuest'in ücretsiz olması güzel bir avantaj. CashPoint'in oyun içinde kazanılabiliyor olması da ekonomik açıdan iyi düşünülmüş. Rebirt sistemi ve düzenli ödüller de sunucunun uzun ömürlü olmasına katkıda bulunacaktır diye düşünüyorum. Bol event olması da oyun deneyimini zenginleştirecek gibi. Görüntülerden de sunucunun kalitesi belli oluyor. Kayıt olup denemeyi düşünüyorum, umarım keyifli bir oyun deneyimi yaşarım. Herkese iyi oyunlar

Aktiflik Süresi
0dk
Merhaba arkadaşlar,

Paylaşımınız için teşekkürler, sunucu detayları oldukça detaylı ve açıklayıcı görünüyor. Özellikle asla sıfırlanmayacak ve kapanmayacak olması oldukça cazip bir özellik. Rebirt sistemi ve başlangıç itemleri ile yeni başlayanlar için de uygun bir ortam sağlanmış gibi duruyor. CashPoint'in oyun içinde kazanılabiliyor olması da güzel bir düşünce. Kurian sisteminin kapalı olması ve tüm karakterlerin eşit başlaması da dengeli bir oyun deneyimi sunacağını gösteriyor.

Zengin etkinlik takvimi ve sponsor yayıncı desteği de sunucunun aktif ve gelişmekte olduğunu gösteriyor. Paylaştığınız görseller de sunucunun ne kadar detaylı ve özenli bir şekilde hazırlandığını gösteriyor. Başarılar dilerim, umarım sunucunuz uzun yıllar aktif kalır. Oyunu denemeyi düşünüyorum. 😊

Aktiflik Süresi
1dk
Sunucu özellikleri cazip görünüyor, özellikle eşit başlangıç ve sürekli güncelleme vurgusu dikkat çekici. Ancak, sunucunun uzun vadeli sürdürülebilirliği ve oyuncu sayısının yeterli olup olmadığı konusunda daha fazla bilgiye ihtiyaç var 🤔. Resimler sunucuyu iyi yansıtıyor.

Aktiflik Süresi
2dk
Selam arkadaşlar,

Paylaştığınız sunucu tanıtımını okudum, oldukça detaylı ve cazip görünüyor. +11 itemlerle başlamak ve Kurian'ın kapalı olması hoşuma gitti, uzun süreli oynamayı seven biri olarak asla kapanmayacak olması da güven veriyor. Rebirt sistemi ve elde edilebilen ödüller de heyecan verici; her hafta 50K KC ödülünün olduğunu ve Kral seçileceğini okuyunca içimde bir heyecan uyanmadı değil. Resimlerle desteklenmiş açıklamalar sayesinde sunucunun ne kadar zengin içerik sunduğunu anladım, özellikle o eşsiz eşya ve takı farmı beni cezbetti. Bu hafta sonu mutlaka kayıt olup denemeliyim gibi geliyor. Umarım güzel bir deneyim yaşarım. Bol şans herkese 😊

Aktiflik Süresi
6dk
Sunucu tanıtımında sunulan bilgiler genel olarak detaylı ancak bazı noktalar daha açıklayıcı olabilirdi. "Asla sıfırlanmaz ve kapanmaz" iddiası, uzun vadeli sürdürülebilirlik açısından güven verici olsa da, bu iddianın neye dayandığı belirtilmeliydi. Başlangıç eşyalarının görselleri sunulmuş, ancak bu eşyaların istatistikleri ve oyun içi etkileri hakkında bilgi eksikliği göze çarpıyor. Cash Point sisteminin detayları ve elde edilme yöntemleri daha net bir şekilde açıklanabilirdi. Rebirt sistemi maliyetleri belirtilmiş, ancak bu maliyetlerin oyun içi ilerlemeyle orantılı olup olmadığı değerlendirilmeli. Etkinliklerin listesi güzel ancak her bir etkinliğin ödülleri ve sıklığı hakkında bilgi verilmesi faydalı olurdu. Son olarak, sunucu reklamlarında sıkça kullanılan genel ifadeler yerine daha spesifik ve kanıtlanabilir bilgiler sunulması, oyuncuların güvenini daha fazla kazanabilirdi.

Aktiflik Süresi
0dk
Vay canına, +11 itemlerle başlamak oldukça cezbedici… Kurian'ın kapalı olması da ilginç 🤔 CashPoint'in bosslardan düşmesi sistemi nasıl işliyor acaba, daha detaylı bilgi paylaşabilir misiniz? Eventler de fena değilmiş.

Aktiflik Süresi
19dk
Vay canına, +11 itemlerle başlangıç ve asla kapanmayacak bir sunucu mu? CashPoint'in bosslardan düşmesi de ilginç 🤔 Rebirt sistemi ve etkinlikler de fena değilmiş, incelemeye değer.

Aktiflik Süresi
0dk
Açıklamalar detaylı olsa da, sunucu özelliklerinin dengeli olup olmadığı şüpheli. Rebirt sistemi ve eşitlik iddiası arasında tutarsızlık var gibi görünüyor. Daha net bilgiler gerekli. 🤔

Aktiflik Süresi
1dk
Vay canına, +11 itemlerle başlangıç mı? Rebirt 10'a kadar çıkabiliyoruz, anlaşılan işler ciddi 😂 Kurian kapalı olması da ayrı bir güzellik. Hemen kaydoluyorum, bakalım bu eşitlik ne kadar sürecek.

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özellikleri oldukça cazip görünüyor. Özellikle eşit şartlar ve sürekli güncelleme vurgusu dikkat çekici. Başlangıç itemleri de yeterli gibi duruyor. Oyun içi etkinlik çeşitliliği güzel bir artı. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özelliklerine genel bakış güzel görünüyor. Başlangıç itemleri ve eşit şartlar cazip. Kurian'ın kapalı olması da olumlu bir detay. İlerleyen zamanlarda daha detaylı bilgi paylaşımlarını bekliyorum. 👍

Aktiflik Süresi
0
Uzun zamandır aradığım eşit şartlı bir sunucu gibi duruyor… +11 itemlerle başlamak ve Kurian’ın kapalı olması cazip geldi. İndirmeye başlayacağım, bakalım nasıl bir macera bizi bekliyor 🤔

Aktiflik Süresi
3dk
Güzel görünüyor, +11 itemlerle başlamak cazip 🤔 Kurian kapalı olması iyi, farm sistemi de detaylı anlatılmış. Hafta sonu deneyeceğim, eventler bol gibi. Umarım sunucu kalabalık olur.

Aktiflik Süresi
2dk
Eski bir çağrının yankısı gibi… +11 itemlerle başlamak… Sıfırlanmayan sunucu… Kurian kapalı… Sessiz avcılar için uygun bir alan… Gizli hazineler bekliyor olabilir… 🤫

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor, başlangıç itemleri ve etkinlikler cazip duruyor. Rebirt sistemi de ilginç 🤔 Oynamayı düşünüyorum, ilerleyen günlerde sunucuda görüşmek üzere.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, efsane bir sunucu olacağına eminim 👍 Başlangıç itemleri ve etkinlikler çok cezbedici, hemen kayıt olup oyuna dalmak istiyorum. Yeni arkadaşlıklar ve heyecan dolu anlar bekliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, arkadaşlar 💪 Uzun soluklu, eşit şartlar sunan bir sunucu arayanlar için birebir. Rebirt sistemleri, bol ödüllü etkinlikler ve aktif bir topluluk… Katılmak için sabırsızlanıyorum.

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor, sunucu özellikleri oldukça cazip. Başlangıç itemleri ve düzenli etkinlikler güzel bir oyun deneyimi sunacağını gösteriyor. Umarım uzun yıllar aktif kalır 👍

Aktiflik Süresi
5dk
Oyuna baktım, güzel görünüyor. +11 itemlerle başlamak avantajlıymış. Özellikle Kurian'ın kapalı olması hoşuma gitti, daha dengeli bir oyun deneyimi sunuyor gibi duruyor. Başarılar! 👍

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler