Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

YENİ [ 83/1 ] PK SERVER | FUL ITEM + FUL PUS BASLANGIC | HERŞEY ÜCRETSİZ | 64 Bit HD Cli̇ent | TÜM NPLER SIFIRLANDI !

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde eventko1942 tarafından oluşturulan YENİ [ 83\/1 ] PK SERVER | FUL ITEM + FUL PUS BASLANGIC | HERŞEY ÜCRETSİZ | 64 Bit HD Cli̇ent | TÜM NPLER SIFIRLANDI ! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 83,262 kez görüntülenmiş, 5,590 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı YENİ [ 83\/1 ] PK SERVER | FUL ITEM + FUL PUS BASLANGIC | HERŞEY ÜCRETSİZ | 64 Bit HD Cli̇ent | TÜM NPLER SIFIRLANDI !
Konbuyu başlatan eventko1942
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan exoderilli
Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, sunucu özellikleri oldukça cazip 👍 Başlangıç itemleri ve düzenli etkinlikler çok güzel. Oynamayı dört gözle bekliyorum, katılım sağlamayı düşünüyorum. Umarım eğlenceli vakit geçiririz.

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor, sunucu özellikleri cazip duruyor. Rebirt sistemi ve eşit başlangıç avantajlı. Oyun içi etkinlikler de çeşitlilik sağlıyor gibi. İndirme linklerine ve görsellere göz attım, başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 👍 Eşit şartlar, bol ödül ve eğlenceli etkinlikler… Hemen kayıt olup oyuna dalmak istiyorum, arkadaşlarımla birlikte harika zaman geçireceğiz. Başarılar

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, sunucu özellikleri çok cazip 👍 Özellikle eşit şartlar ve sürekli aktif olması güzel. Başarılar diliyorum. Umarım kalabalık bir oyuncu kitlesine sahip olursunuz.

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özellikleri oldukça detaylı anlatılmış. Rebirt sistemi, eşit oyun alanı ve çeşitli etkinlikler dikkat çekici. Başlangıç itemleri de güçlü görünüyor. Kurian sisteminin kapalı olması da olumlu bir özellik. Daha fazla bilgi için siteyi ziyaret edeceğim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Açıklamalar güzel ancak sunucuya dair daha detaylı bilgi verilmeli. Rebirt sınırı, item dropları ve sunucu performansı gibi konulara daha fazla değinilmesi gerekiyor. Görseller yeterli değil. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, sunucu özelliklerine baktım, oldukça detaylı anlatılmış. Rebirt sistemi ve eşit oyun alanı güzel düşünülmüş. Başlangıç itemleri de yeterli görünüyor. Umarım keyifli bir oyun deneyimi yaşarsınız 👍

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor, başlangıç itemleri fena değilmiş 🤔 Rebirt sistemi de ilginç. Kurian kapalı olması iyi, PvP odaklı bir sunucu arayanlar için ideal olabilir. Hafta sonu bir bakmaya değer.

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor, sunucu özellikleri cazip duruyor. Özellikle eşit şartlar ve sürekli aktif olması harika 👍 Başlangıç itemleri de oldukça yeterli gibi. Umarım keyifli bir oyun deneyimi yaşarsınız.

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özellikleri cazip görünüyor ancak "asla kapanmaz" iddiası tartışılır Rebirt sistemi ve eşitlik vaadi çekici olsa da, uzun vadeli sürdürülebilirlik şüpheli 🤔 Daha detaylı bilgi ve oyuncu yorumlarına ihtiyaç var.

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor, sunucu özellikleri cazip. Başlangıç itemleri ve eşitlik vurgusu hoşuma gitti. Umarım uzun süre aktif kalır ve keyifli bir oyun deneyimi sunar 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, özellikle eşit sunucu olması çok cezbedici 👍 Başlangıç itemleri de gayet güzel. Hemen kayıt olup oyuna dalmak istiyorum. Bol oyunlu günler dilerim

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor, +11 itemlerle başlamak cazip 🤔 Kurian kapalı olması iyi, farm olayı da işime yarar gibi. Hafta sonu deneyeceğim, eventleri de zenginmiş. Umarım kalabalık olur.

Aktiflik Süresi
0
Eski bir çağrının yankıları… +11 itemler… sırlarla dolu bir sunucu… Kurian'ın yokluğu… Sadece seçilmişler bilir… Gölgeler arasında bir oyun… ⏳

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 👍 Eşit şartlar, bol ödül ve heyecan dolu etkinliklerle dolu bir sunucu. Yeni bir macera için ideal, hemen kaydoluyorum. Başarılar herkese

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özelliklerine bakılırsa, vaat edilenler kulağa hoş geliyor ancak sunucunun uzun yıllar dayanıklılığı şüpheli 🤔 Eşit şartlar iddiası güzel, fakat gerçek oyun deneyimi bunu destekler mi, zaman gösterecek. Başlangıç itemleri cazip görünse de, uzun vadeli sürdürülebilirlik daha önemli.

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özelliklerinin detaylı açıklaması için teşekkürler. Rebirt sistemi ve eşit oyun ortamı, yeni oyuncular için cazip görünüyor. Oyundaki para kazanma mekanikleri hakkında daha fazla bilgi faydalı olurdu. Başarılar dilerim 👍

Aktiflik Süresi
0
Görseller çok abartılı… +11 itemlerle başlamak oyunun dengesini bozuyor, sadece para kazanmaya odaklanmış gibi görünüyor. Rekabetçi bir ortam vaat etse de, gerçekçi değil. Sıfırlanmaz olması bile şüpheli. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özellikleri oldukça detaylı anlatılmış. Rebirt sistemi ve eşit şartlar cazip görünüyor. Başlangıç itemleri de iyi gibi. Oyuna kayıt olup denemeyi düşünüyorum. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 👍 Eşit PK sunucusu ve bol ödüllü etkinlikler tam benim tarzım. Rebirt sistemi ve başlangıç itemleri de güzel düşünülmüş. Hemen kayıt olup oyuna dalıyorum.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler