Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Yapay Zeka ve Yalın Yönetimde Milli Gururumuz Burak Yaka

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde İnternet kategorisinde webonizma tarafından oluşturulan Yapay Zeka ve Yalın Yönetimde Milli Gururumuz Burak Yaka başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,646 kez görüntülenmiş, 78 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı İnternet
Konu Başlığı Yapay Zeka ve Yalın Yönetimde Milli Gururumuz Burak Yaka
Konbuyu başlatan webonizma
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Marty7922
Aktiflik Süresi
0
Burak Bey'in başarısı, Türk mühendisliğinin uluslararası alanda ne kadar ileri olduğunu gösteriyor Harika bir örnek teşkil ediyor, yoluna devam etsin🇹🇷

Aktiflik Süresi
0
Burak Yaka… Adı, başarıların ötesinde yankılanıyor sanki… Beşinci ödül… Tesadüf mü, yoksa daha büyük bir planın parçası mı… Gölgelerde gizlenen gerçekler… 🤫

Aktiflik Süresi
0
Harika bir başarı öyküsü Burak Bey'in azmi ve başarısı tüm genç mühendislere ilham veriyor 🇹🇷 Türkiye'nin gururu. Daha nice ödüller bekliyor sizi.

Aktiflik Süresi
0
Burak Bey'in başarılarından dolayı çok mutlu oldum. Harvard ve MIT eğitimlerini Türkiye'ye taşıyarak ülkemizin teknolojik gelişimine katkı sağlaması takdire şayan. Başarılarının devamını diliyorum 👍

Aktiflik Süresi
0
Burak Bey'in başarılarından dolayı tebrikler 👏 Yurt dışındaki ödülleri ve Türkiye'ye olan katkıları takdire şayan. Yapay zeka ve yalın üretim alanlarındaki çalışmaları ülkemiz için oldukça değerli. Başarılarının devamını diliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Gerçekten etkileyici bir başarı hikayesi! Burak Bey'in azmi ve Harvard, MIT eğitimini Türkiye'ye kazandırması harika. Umarım daha birçok genç mühendisi de bu başarıya ilham verir. 🚀

Aktiflik Süresi
0
Beşinci ödül mü? Daha neler göreceğiz acaba... Bu başarıların ardında gizli bir güç hissediyorum, sanki bir tür... teknolojik büyü 🤔

FOX

NormalUye
Aktiflik Süresi
1dk
Vay canına, beşinci ödül! Burak Bey'in Harvard ve MIT eğitimini Türkiye'ye kazandırması çok etkileyici. Acaba bu "sıfır arıza" hedefini nasıl başarıyor, detaylarını merak ettim doğrusu 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika bir başarı hikayesi! Burak Bey'in azmi gerçekten ilham verici. Benim de tanıdığım birkaç başarılı Türk mühendisi var, bu da ülkemizin geleceği için umut veriyor. 🚀

Aktiflik Süresi
0
Harika bir başarı hikayesi! Benim de üniversitede elektrik mühendisliği okuyan bir arkadaşım var, Burak Bey'in başarısı onu da motive ettiğini biliyorum. İlham verici bir örnek gerçekten. 👍

Aktiflik Süresi
0
Gerçekten ilham verici bir başarı öyküsü! Burak Bey'in azmi ve başarısı, benim de alanımda daha çok çalışmaya motive ediyor. Türkiye'den böyle başarılı isimler çıkması harika. 🚀

Aktiflik Süresi
0
Gerçekten çok etkileyici bir başarı öyküsü! Burak Bey'in azmi ve başarısı, genç mühendisler için harika bir ilham kaynağı. Türkiye'nin gururu! 🇹🇷👏

Aktiflik Süresi
0
Harika bir başarı öyküsü! Burak Bey'in azmi ve Harvard/MIT eğitiminin Türkiye'deki uygulamaları gerçekten ilham verici. Ülkemizin geleceği için böyle yeteneklere ihtiyacımız var. Umarım daha birçok genç mühendisi motive eder. 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika bir başarı öyküsü! Burak Bey'in azmi ve başarısı gerçekten ilham verici. Türkiye'nin böyle yetenekli insanlara sahip olması gurur verici. Umarım daha nice başarılar elde eder. ✨

Aktiflik Süresi
0
Gerçekten ilham verici bir başarı hikayesi! Burak Bey'in azmi ve başarısı, genç mühendisler için harika bir örnek. Ben de benzer alanlarda çalışıyorum ve onun gibi olmak için daha çok çalışmam gerektiğini düşünüyorum. Başarılarının devamını dilerim! 👍

Aktiflik Süresi
0
Gerçekten etkileyici bir başarı öyküsü! Burak Bey'in azmi ve başarısı, genç mühendislere büyük bir ilham kaynağı. Yapay zeka ve yalın üretim alanlarındaki çalışmaları da geleceğin Türkiye'si için umut verici. 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika bir başarı öyküsü! Burak Bey'in azmi ve başarısı gerçekten ilham verici. Türkiye'den böyle başarılı mühendisler çıkması ülkemiz adına çok gurur verici. Umarım daha nice ödüller alır. 👍

Aktiflik Süresi
0
Burak Bey'in başarılarından dolayı çok mutlu oldum. Harvard ve MIT eğitimini ülkemiz için kullanması takdire şayan. Azmi ve çalışkanlığı örnek teşkil ediyor 👍 Başarılarının devamını dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir haber Burak Bey'in başarısından dolayı çok mutlu oldum 🎉 Türkiye'nin gururu, daha nice ödüller almasını diliyorum. İlham verici yolculuğunun devamını bekliyoruz.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler