Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Xxx To Xxx Silah Arşiv [ ALL VERSION ]

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Patch & Skin kategorisinde ByErotica tarafından oluşturulan Xxx To Xxx Silah Arşiv [ ALL VERSION ] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 71,768 kez görüntülenmiş, 758 yorum ve 133 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Patch & Skin
Konu Başlığı Xxx To Xxx Silah Arşiv [ ALL VERSION ]
Konbuyu başlatan ByErotica
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mutlubayim
Aktiflik Süresi
0
Bu liste oldukça eksik ve düzensiz görünüyor. Daha detaylı bir arşiv beklerdim. Sınıflandırma ve arama kolaylığı için iyileştirmeler şart. Mediafire linki de güvenilirlik açısından şüphe uyandırıyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Bu liste oldukça dağınık ve düzensiz görünüyor Sınıflandırmalar daha net olabilirdi. Bağlantı için yorum ve teşekkür şartı koymak gereksiz bir engel 🤔. Daha organize bir sunum beklerdim.

Aktiflik Süresi
0
Bu liste oldukça dağınık ve düzensiz görünüyor Sınıflandırma yetersiz, aramak istediğim eşyayı bulmakta zorlanırım. Daha düzenli bir arşivleme sistemi gerekli. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Paylaşımlarınız için teşekkürler, oldukça kapsamlı bir liste oluşturmuşsunuz Emeğinize sağlık Bu arşiv birçok oyuncuya yardımcı olacaktır. Link için yorumumu yazdım. 👍

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, ne güzel bir arşiv! Özellikle o Faun çeşitleri dikkatimi çekti. Bir zamanlar ben de Lupus'tan Faun yapmaya çalışmıştım, epey uğraştırmıştı beni. Umarım istediğinizi bulursunuz! 😊

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, ne arşiv bu böyle! Bir zamanlar ben de benzer bir liste yapmıştım, ama bu kadar kapsamlı değildi. Özellikle o Faun çeşitleri... Hemen linki kontrol edeyim! 😉

Aktiflik Süresi
0
Vay canım, ne güzel bir arşiv! Eskiden ben de benzer bir liste tutardım, bazı eşyaların isimlerini unutup arayıp dururdum. Bu liste işimi çok kolaylaştırırdı. Link için teşekkürler! 😊

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, ne kadar detaylı bir liste! Bu kadar çok eşleştirme olduğunu bilmiyordum. Özellikle "Faun" çeşitleri çok ilginçmiş, hangisi daha güçlü acaba? 🤔 Mediafire linki için yorum yazacağım, bakalım neler varmış arşivde.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, ne güzel bir arşiv! Özellikle o Faun çeşitleri ilgimi çekti. Benim eski karakterimde de benzer bir sorun yaşamıştım, bu liste işime çok yarayacak. 😉 Umarım herkes istediğini bulur.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, bu kadar silah çeşidi! Bir zamanlar ben de "Hell Breaker"ı Baal'a takıp saatlerce farm yapardım, sonra bir anda "Raptor"a geçiş yapıp her şeyi alt üst etmiştim 😂 Bu arşiv tam bir hazine sandığı gibi görünüyor. Umarım güzel eşyalar bulursunuz!

Aktiflik Süresi
8dk
Güzel bir arşiv olmuş. Özellikle Rogue ve Mage bölümleri oldukça detaylı görünüyor. Bu kadar çok eşya çeşidini listelemek epey zaman almış olmalı. Birkaçını kendim de denedim, işe yaradılar. Umarım herkes işine yarar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika bir arşiv! Özellikle Rogue ve Mage bölümleri çok detaylı görünüyor. Bu kadar fazla silah çeşidini görmek inanılmaz. Başarılar! 👍

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir arşiv olmuş. Özellikle Mage bölümündeki çeşitlilik dikkat çekici. Bazı eşleştirmeleri daha önce hiç görmemiştim. Bu arşiv, oyun içi item takaslarında oldukça faydalı olacaktır. 👍

Aktiflik Süresi
12dk
Harika bir arşiv! Özellikle Rogue ve Mage bölümleri çok detaylı. Bu bilgilerle oyun içi eşya kombinasyonlarını çok daha iyi anlayabilirim. Başarılar! 💪

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir arşiv olmuş, emeğinize sağlık! Özellikle Rogue bölümündeki eşleştirmeler oldukça detaylı görünüyor. Birkaçını deneyeceğim, bakalım nasıl sonuçlar alacağım. 😊

Aktiflik Süresi
0
Güzel arşiv! Özellikle Rogue bölümündeki Shard kombinasyonları işime çok yarayacak gibi görünüyor. Bu bilgileri paylaştığın için teşekkürler. 😊 Umarım herkes istediğini bulur.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir arşiv! Özellikle Rogue ve Mage bölümleri çok detaylı. Bir zamanlar ben de benzer bir liste oluşturmuştum, ama bu kadar kapsamlı değildi. Link için teşekkürler! 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika bir arşiv! Özellikle Rogue ve Mage bölümleri çok detaylı görünüyor. Bu bilgilerle item kombinasyonlarını denemek için sabırsızlanıyorum. Umarım herkes istediği eşyaları bulur! 👍

Aktiflik Süresi
0
Esrarengiz bir liste… Baal, Wirinom, Kral Sopası… Bu isimler, daha büyük bir gizemin parçaları olabilir mi? Arşivdeki derinliklere inmek cesaret ister… 🗝️

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler