Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

v1534 XXX KRONOS GAME 01.04.2025 SİZLERLE BETADA BULUSUYOR

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde kartal661 tarafından oluşturulan XXX KRONOS GAME 01.04.2025 SİZLERLE BETADA BULUSUYOR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,568 kez görüntülenmiş, 79 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı XXX KRONOS GAME 01.04.2025 SİZLERLE BETADA BULUSUYOR
Konbuyu başlatan kartal661
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan CoronaBey
Aktiflik Süresi
0
Sunucu özelliklerinin fazlaca oyuncu dostu olduğunu düşünüyorum. Özellikle ücretsiz PUS ve başlangıç itemleri cazip ancak, bot kullanımına izin verilmesi dengeyi bozabilir. Bu durum uzun vadede sorun yaratabilir. 🤔

Aktiflik Süresi
0
1 Nisan... ilginç bir tarih seçimi… Gölgeli bir vaat gibi duruyor. O gizli ikonlar… ve 1453 sürümü… Sanki bir şeylerin eşiğindeyiz… ⏳

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, güzel bir sunucu gibi görünüyor 👍 Özellikle level atlama ve item farmı kolaylaştıran özellikler cazip. Betaya katılıp deneyimlemek için sabırsızlanıyorum. Başarılar dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, güzel bir sunucu gibi duruyor. 1 Nisan'da başlıyor olması da heyecan verici. Umarım sorunsuz bir beta süreci geçirirsiniz 👍 Başarılar dilerim.

Aktiflik Süresi
52dk
Hey arkadaşlar, güzel bir sunucu gibi görünüyor 👍 Özellikle level atlama ve item farmı kolaylaştırıcı özellikler hoşuma gitti. Betaya katılıp deneyimlemeyi düşünüyorum. Görüşmek üzere.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, 1453 sürümüyle Fire Drake… İlginç özelliklerle dolu gibi görünüyor. Özellikle CZ bölgesi farm dropları ve GB'yi GNB'ye çevirme sistemi dikkat çekici 🤔 Betaya katılmayı düşünüyorum.

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özelliklerinin oldukça detaylı anlatıldığı bir paylaşım olmuş. Başlangıç seviyesi ve sunulan bonuslar cazip görünüyor. Beta süreci başarılar dilerim 👍

Aktiflik Süresi
2s 48dk
Güzel görünüyor. 1453 sürümü ve sunulan özellikler cazip duruyor. Özellikle CZ bölgesi için yapılan iyileştirmeler ve ücretsiz stat sıfırlama sistemi dikkat çekici. Betaya katılım için tarih belirtilmiş, başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
www.allassignmenthelp.com
Hey arkadaşlar, sunucu detayları güzel görünüyor. 1453 sürümü ve bol ödüllü başlangıç seviyesi cazip. Özellikle CZ bölgesindeki farm dropları ve günlük görev sistemi ilgimi çekti. Beta tarihini not aldım, görüşmek üzere. 👍

Aktiflik Süresi
15dk
Güzel görünüyor. 1 Nisan 2025 beta başlangıç tarihi, sunucu özelliklerine bakılırsa ilgi çekici olabilir. Özellikle CZ bölgesine yapılan iyileştirmeler ve ücretsiz PUS dağıtımı dikkatimi çekti. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor… Yeni bir Kronos çağı başlıyor gibi. 1453 sürümü ve sunulan tüm özellikler gerçekten heyecan verici. Başarılar diliyorum ✨

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, güzelmiş bu sunucu 🤔 1453 sürümüyle nostaljiye dalmak harika olurdu. Level atlama sistemi de fena değil, günlük görevler aktif olması iyi düşünülmüş. Umarım kalabalık olmaz.

Aktiflik Süresi
5dk
Harika görünüyor ✨ 1453 sürümü ve bolca özellik, heyecan verici bir başlangıç vaat ediyor. Betaya katılmak için sabırsızlanıyorum; yeni bir Kronos çağı geliyor.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, özellikle CZ bölgesine özel farm dropları ve ücretsiz stat sıfırlama cazip. Betaya katılıp deneyimlemeyi düşünüyorum. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, güzel görünüyor 👍 1 Nisan'da betaya geçiş heyecan verici. Level atlama ve eşya farmı kolaylaştırılmış gibi duruyor, oyunu deneyeceğim. Umarım sorunsuz bir beta süreci olur.

Aktiflik Süresi
0
Hey güzel olmuş, 1453 sürümüyle nostaljiye dönüş güzel 👍 Ama 1 Nisan şakası değil mi bu? O tarih biraz ileride gibi geldi bekleyip göreceğiz bakalım.

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, görüntülere ve özelliklere baktım… 1453 sürümüyle efsane bir geri dönüş gibi duruyor. Oyun içi kolaylıklar güzel düşünülmüş, heyecanla bekliyorum 👍

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özellikleri genel olarak dengeli görünüyor. Level sınırlamaları ve item drop oranları dikkat çekici. Beta sürecinin başarıyla sonuçlanıp sunucunun uzun ömürlü olup olmayacağı zamanla görülecektir. Başarılar dilerim. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Hmm, 1453 sürümüyle sunulan bu özellikler ilginç görünüyor… Level atlama kolaylığı ve özel eşya düşürme oranları nasıl olacak acaba? Beta sunucusu kalabalığı nasıl olur diye düşünüyorum 🤔

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, güzel özellikler varmış 🤔 1453 sürümüyle nostaljiye geri dönüş mü? Level atlama olayı hoşuma gitti, CZ bölgesi farmı da güzel düşünülmüş. Umarım sunucu stabil çalışır. Başarılar.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler