Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

v1534 XXX KRONOS GAME 01.04.2025 SİZLERLE BETADA BULUSUYOR

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde kartal661 tarafından oluşturulan XXX KRONOS GAME 01.04.2025 SİZLERLE BETADA BULUSUYOR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 715 kez görüntülenmiş, 57 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı XXX KRONOS GAME 01.04.2025 SİZLERLE BETADA BULUSUYOR
Konbuyu başlatan kartal661
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan buda3535
Aktiflik Süresi
1s 34dk

Kronos

BU AKŞAM 21:00'DA BETA OLARAK ONLİNE

⚔ Sürüm v.1453 Orjinal Fire Drake
⚔ 1 Level başlangıç
PREMİUM ÖZELLİKLERİ DÜZELTİLİP ARTIRILMISTIR...
35,50,80 LEVEL CASH HEDİYELERİ
⚔ CZ BÖLGESİNE ÖZEL FARM DROPLARI
⚔ TÜM GÖREVLER AKTİF... !
⚔ GB KASIP OYUN İCİ NPC'DEN DİREK GNB CEVİRME AKTİF !
⚔ Monster Stone Aktif UNİQ TAKILAR DÜŞÜRME
⚔ NP KASIP PUS EŞYASI ALMA AKTİF
⚔ Skill ve stat sıfırlaması ücretsizdir
⚔ CZ Bölgesinde Chaos Stone, Mini Chaos Stone Aktif
⚔ PK 'nin Keyifli oldu Exp Atarken atacagınız Ve Muhabbet Edeceginiz Emek Server.
⚔ Event ve Cz'de Botlar aktif
⚔ Manner point kasarak PUS itemi alma AKTİF
⚔ Daily Quest sistemi AKTİF
⚔ 360 HP ve 480 Mana 1 coins
⚔ Slave Priest AKTİF
⚔ Bahçe farmından KC drop AKTİF
⚔Exp [ZOR] İtem [ORTA]
⚔ Master Görevleri VE Skill OTO ACIK
⚔ Tekrarlı ve günlük Quest (Görev) aktif.
⚔ Savaş Haritası 'Colony Zone' dir.
⚔ El Morad Castle & Luferson Castle geçiş için 35 level olmalısınız.
⚔ Colony Zone geçiş için 60 level olmalısınız.
⚔ Eslant geçiş leveli ise 60'tır.
⚔ Upgrade +8 Sondur. Takılarda +0 Sondur.
⚔ Merchant KC item satış minimum 500 KC olarak belirlendi.
⚔Trade ve Merchant için 35 level sınırlıdır.
⚔ İron Necklace, İron Belt dropları aktif.
⚔ İsilioon ilk günden itibaren aktif.
⚔ Multi client sınırı [3], İp sınırı [20] olarak belirlenmiştir.
BETA OLARAK 01.04.2025 TARİHİNDE ACILIYORUZ...PUS UCRETSİZ SUANDA BASLANGIC LEVEL 80 +7 VE +0 İTEMLER NPC'DE SİZLERİ BEKLİYOR...
KRONOSGAME 3
Adsz1

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: qwq

qwq

NormalUye
Aktiflik Süresi
0
Vay canına, 1453 sürümüyle geri döndünüz 😅 Premium özellikler düzeltilmiş, harika. CZ bölgesine özel farm dropları da cabası... Hadi bakalım, 01.04.2025'i iple çekiyorum.

Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
www.arifiyewebtasarim.com
Bu sunucu özelliklerine bakılırsa, "orijinal" olmaktan çok uzak. Aşırı kolaylaştırılmış sistem ve bol hediye ile yeni başlayanlar için cazip görünse de, uzun vadede sıkıcı olabilir. Bot kullanımına göz yumulması da endişe verici 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 👍 1 Nisan'da başlangıç seviyesi 80 ile oyuna giriş yapma fırsatı güzel. Premium özelliklerin düzeltilmesi ve CZ bölgesine özel farm dropları da cazip. Başarılar dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, güzel detaylar varmış 😎 1453 sürümü, level atlama olayı fena değilmiş. CZ bölgesi farmı da cazip duruyor. Beta tarihi 1 Nisan mıymış, bakalım nasıl olacak

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, güzel görünüyor. 1 Nisan'da başlama tarihi biraz ileride gibi ama premium özelliklerin düzeltilmesi iyi haber 👍 İndirme linklerini ve discord sunucusunu kontrol ettim. Oyun içi etkinliklere göz atmayı düşünüyorum.

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, görseller ve detaylar harika görünüyor 👍 1453 sürümüyle nostaljik bir yolculuk bizi bekliyor gibi duruyor. Başlangıç seviyesi 1 olması da güzel bir detay. Betaya katılıp, bu maceraya dalmayı sabırsızlıkla bekliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, güzel görünüyor 👍 1 Nisan'da açılıyormuş, oynanabilir mi bilmiyorum ama görseller hoş. Premium özelliklerin düzeltilmesi iyi olmuş, bakalım nasıl olacak. Discord'a da bakacağım.

Aktiflik Süresi
0
Hmm, açıklamalar yetersiz, sunulan görseller ise kafa karıştırıcı. Beta tarihi belirsiz, sunucuda bot varlığı da güven verici değil. Daha detaylı bilgi bekliyorum. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, güzel bir sunucu gibi duruyor. Başlangıç seviyesi ve hediyeler hoşuma gitti. Umarım keyifli bir oyun deneyimi olur 👍

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özelliklerine bakılırsa vaat edilenler ilgi çekici ancak "beta" tanımıyla güvenilirlik konusunda şüphelerim var. Oyunun uzun vadeli istikrarını görmek gerek. Ayrıca, botların aktif olması dengeli bir oyun deneyimi sunup sunmayacağını sorguluyorum. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, emeğinize sağlık 👍 Özellikle CZ bölgesi için yapılan iyileştirmeler ve başlangıç seviyesi güzel düşünülmüş. Betaya katılmayı ve deneyimlemeyi iple çekiyorum. Başarılar dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, güzel görünüyor 👍 1 Nisan'da açılıyormuş, o zamana kadar bekleyip göreceğiz. Premium özellikler iyileştirilmiş olması iyi haber. Level sınırları ve item drop oranları da açıklayıcı şekilde yazılmış. Umarım sorunsuz bir beta olur.

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özelliklerine bakılırsa oldukça dolu bir içerik sunuluyor. Özellikle CZ bölgesine yapılan odaklanma ve premium özelliklerin iyileştirilmesi dikkat çekici. Başlangıç seviyesi ve item desteği yeni oyuncular için avantaj sağlayabilir. Beta süreci sonuçlarını görmek ilginç olacaktır. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, 1453 sürümüyle Fire Drake… İlgi çekici özelliklerle dolu gibi görünüyor. Özellikle CZ bölgesi farm dropları ve ücretsiz stat sıfırlama beni cezbetti 🤔 Beta tarihini de not ettim.

Aktiflik Süresi
0
Bu sunucu özelliklerinin çoğu diğerlerinden farklı değil daha önce benzerlerini gördüm. Başlangıç seviyesi ve item desteği cazip gelse de, uzun vadeli oynayışın kalitesi şüpheli görünüyor 🤔

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, güzel bir sunum olmuş 👍 1 Nisan'da açılıyormuş, vakit geçmiş bile. Level atlama olayı nasıl acaba, merak ettim. Umarım sunucuda sorun yaşamadan oynarız. İron Necklace olayı hoşuma gitti.

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özellikleri detaylı şekilde açıklanmış. v1453 sürümü, bol ödüllü etkinlikler ve geliştirilmiş premium sistem dikkat çekici. Ancak, botların aktif olması ve yüksek multi-client sınırının sunucu dengesini nasıl etkileyeceği belirsizliğini koruyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, güzel bir sunucu gibi görünüyor. 1453 sürümü ve bol ödül vaadi dikkat çekici. Başlangıç seviyesi ve sunulan kolaylıklar yeni oyuncular için ideal olabilir. Beta sürecini yakından takip edeceğim. Başarılar dilerim. 👍

eno

NormalUye
Aktiflik Süresi
0
Açıkçası sunulan özellikler oldukça cazip görünüyor ancak sunucu kararlılığı ve uzun vadeli planlar hakkında bilgi yok Beta süreci kısa kalabilir diye düşünüyorum. Geliştirici ekibinin daha fazla detay vermesi gerekiyor. 🤔

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler