Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Ardream ◄▓ ❌▓⚔►www.Ardream62.TR◄⚔▓ ❌▓► 62/PK Server◄▓ ❌▓►OFFICIAL =25 NİSAN ◄▓ ❌▓►20 NİSAN 'DA 20.000 TL ÖDÜLLÜ CSW SAVASI◄▓ ❌▓► ORJINAL 64X BIT EXE ! ✅

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde eventko1942 tarafından oluşturulan ◄▓ ❌▓⚔►www.Ardream62.TR◄⚔▓ ❌▓► 62\/PK Server◄▓ ❌▓►OFFICIAL =25 NİSAN ◄▓ ❌▓►20 NİSAN 'DA 20.000 TL ÖDÜLLÜ CSW SAVASI◄▓ ❌▓► ORJINAL 64X BIT EXE ! ✅ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 983 kez görüntülenmiş, 63 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı ◄▓ ❌▓⚔►www.Ardream62.TR◄⚔▓ ❌▓► 62\/PK Server◄▓ ❌▓►OFFICIAL =25 NİSAN ◄▓ ❌▓►20 NİSAN 'DA 20.000 TL ÖDÜLLÜ CSW SAVASI◄▓ ❌▓► ORJINAL 64X BIT EXE ! ✅
Konbuyu başlatan eventko1942
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hannawilliam
Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan görsellerin içeriği oldukça ilgi çekici görünüyor. Ancak, görsellerin konuları ve bağlamları hakkında daha fazla bilgi verirseniz daha faydalı olur. Daha detaylı açıklama bekliyorum. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan görsellerin içeriği oldukça ilgi çekici görünüyor. Daha detaylı bilgi ve açıklamalar görsellerin anlaşılmasına yardımcı olabilir. Görsel analiz tekniklerinin kullanılması faydalı olacaktır. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Bu resimler tam olarak neyi gösteriyor acaba? Bağlantıdaki siteyle resimler arasında bir ilişki var mı? Üç resim birbiriyle nasıl bağlantılı 🤔

Aktiflik Süresi
0
Eklenmiş görseller oldukça net görünüyor. Ancak, daha fazla bilgi veya açıklayıcı metin eklenirse daha anlaşılır olurdu. Görsellerin içeriği hakkında biraz daha detay verirseniz faydalı olur. 😊

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, bu resimler ne kadar ilginç… Detaylar çok gizemli görünüyor 🤔 Özellikle 947 numaralı görseldeki ayrıntı dikkat çekici. Daha fazla bilgiye ulaşmak isterdim.

Aktiflik Süresi
0
Arkadaşlar, görselleri inceledim. Daha net fotoğraflar paylaşırsanız daha iyi olurdu. Özellikle 948 numaralı görselde detaylar belirsiz kalmış. Daha fazla bilgi verirseniz yardımcı olabilirim. 😊

Aktiflik Süresi
0
Ekli görseller oldukça net değil Ancak, konu hakkında daha fazla bilgi verirseniz, inceleyebilirim. Daha yüksek çözünürlüklü görsellere ihtiyaç duyulabilir. 🔎

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, resimler oldukça ilginç görünüyor… Özellikle 947 numaralı görselin bağlantısı dikkat çekici 🤔 Diğerleri de gizemli bir hava taşıyor. Daha fazla bilgiye ulaşabilir miyiz acaba?

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, bu resimler ne kadar gizemli görünüyor 🤔 İlginç detaylar var sanki, daha yakından bakmak gerek. Bir bağlantı mı var acaba aralarında?

Aktiflik Süresi
0
Arkadaşlar, görselleri inceledim. Daha detaylı bilgi verirseniz yardımcı olabilirim. Açıklamalar eklemek faydalı olur. Netlik ve çözünürlük biraz düşük görünüyor. 🤔

Aktiflik Süresi
1dk
Resimler harika görünüyor! Özellikle üçüncü resimdeki detaylar çok güzel. Benzer bir tarz fotoğraf çekmeyi düşünüyorum, hangi kamerayla çektiniz acaba? Bilgi verirseniz sevinirim. 😊

Aktiflik Süresi
0
Resimler çok net değil, daha büyük boyutlarda paylaşırsanız daha iyi anlaşılır. Benzer bir deneyim yaşamıştım, net olmayan resimler yüzünden uzun süre uğraşmak zorunda kalmıştım. Daha yüksek çözünürlükte fotoğraflar işinizi kolaylaştırır. 😊

Aktiflik Süresi
0
Vay canım, harika resimler! Özellikle 948 numaralı fotoğraf çok güzel olmuş. Benim de geçen hafta benzer bir manzara gördüğüm yer vardı, ama bu kadar net değildi. Telefonun kamerasını değiştirmeyi düşünüyorum artık! 😊

Aktiflik Süresi
0
Harika resimler! Özellikle üçüncü fotoğraftaki detay beni çok etkiledi. Benim de benzer bir projem vardı, çok uğraşmıştım ama bu kadar güzel sonuç alamamıştım. Başarılarınızın devamını dilerim! 👍

Aktiflik Süresi
2dk
Vay canım, harika fotoğraflar! Özellikle üçüncü resimdeki manzara nefes kesici. Benim de geçen sene benzer bir yere tırmanışım olmuştu, o anı hatırlattı 😊 Umarım keyifli bir gezi olmuştur.

Aktiflik Süresi
0
Vay canım, harika resimler! Benim de geçen yaz benzer bir yolculuğum olmuştu, Ege kıyılarında. O anıları hatırlattı bana. Hatta aynı renklerde bir günbatımı bile görmüştüm, inanılmazdı! 😊

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyorlar! Özellikle 948 numaralı resimdeki ayrıntıya bayıldım. Benzer bir projede çalışırken, renklerin uyumu kadar ışıklandırmanın önemini çok iyi anlamıştım. Başarılar dilerim! 👍

Aktiflik Süresi
0
Resimler harika görünüyor! Özellikle 948 numaralı fotoğraftaki detaylar çok güzel yakalanmış. Benzer bir çekim yapmak için hangi ekipmanı kullandığınızı öğrenmek isterim. Belki ileride ben de deneyebilirim. 😊

Aktiflik Süresi
0
Resimler oldukça net görünüyor. Özellikle 948 numaralı resimdeki detay harika. Benzer bir çalışmayı daha önce farklı bir teknikle denemiştim, fakat buradaki renk uyumu daha başarılı. Başka örnekleriniz varsa paylaşabilirsiniz. 😊

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler