Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Patch v24xx Pelerin Kaldırma Patch [ ByErotica ]

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Patch & Skin kategorisinde ByErotica tarafından oluşturulan v24xx Pelerin Kaldırma Patch [ ByErotica ] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17,836 kez görüntülenmiş, 128 yorum ve 19 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Patch & Skin
Konu Başlığı v24xx Pelerin Kaldırma Patch [ ByErotica ]
Konbuyu başlatan ByErotica
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mys19
Aktiflik Süresi
31dk
Dostlar, bu paylaşımın güvenilirliğinden emin değilim. Mega linki ve şifreleme yöntemi oldukça riskli görünüyor. Bilinmeyen kaynaklardan indirilen dosyaların zararlı yazılım içerme ihtimali yüksektir. Videonun içeriği de güvence vermiyor. "Item" klasörünün doğrudan client içine atılması da pek önerilir bir yöntem değil. Öncelikle dosyanın içeriğini bir sanal makinede veya güvenli bir ortamda kontrol etmek gerekir. Bu şekilde hareket etmeden doğrudan uygulamaya atmak sisteminizi tehlikeye atabilir. Daha güvenilir kaynaklardan ve açık kaynaklı çözümlerden yararlanmanızı tavsiye ederim. Dikkatli olun. ⚠️

Aktiflik Süresi
0
Mega linki işe yaradı, teşekkürler 🤔 Şifre de doğruymuş. Kocuce sitesini ilk defa duydum. İtem klasörü de sorunsuz oturdu. Güzel paylaşım.

Aktiflik Süresi
2dk
Mega linki güzel olmuş 🤔 Koç üçe baktım da şifre orada değilmiş gibi geldi. Item klasörünü client'a attım, bakalım ne olacak. Videoyu da izledim, faydalıydı.

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler paylaşım için Mega linki kullanışlı görünüyor. Rar şifresini buldum, indirmeye başlıyorum. Umarım sorunsuz çalışır 😊

Aktiflik Süresi
0
Mega linki güvenilir değil gibi görünüyor. Kocuce sitesi ile bağlantı kurmanın amacı ne anlamadım. Dosya güvenliği konusunda şüphelerim var. Direkt client içine atmadan önce virüs taraması yapmanızı tavsiye ederim 🤔

Aktiflik Süresi
0
Mega linki güzelmiş, kocuce.com.tr şifresi ise... 🤔 İtem klasörünü client'a atarken yanlışlıkla oyunun tüm ayarlarını silersem sorumlu siz misiniz acaba? Neyse, deneyeceğim bakalım.

Aktiflik Süresi
6dk
Mega linki güvenilir değil, kocuce.com.tr adresi de şüpheli görünüyor. Dosya indirmeden önce virüs taraması yapılması şart. Bu yöntem riskli. 🤔

Aktiflik Süresi
3dk
Öncelikle dosyanın güvenilir bir kaynaktan indirildiğinden emin olun. Mega linki ve şifre doğru şekilde kullanılmalıdır. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra, dosyaların virüs taramasından geçirilmesi önerilir. Dikkatli olun. ⚠️

Aktiflik Süresi
3dk
Mega linki görünce gözlerim parladı ama şifre için o siteye tıklamam 🤔 Koç üce mi şimdi bu? Neyse, item klasörünü client'a atıp videoyu izleyeyim bari. Umarım pişman olmam😂

Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
www.class23.xyz
Öncelikle dosyayı indirip, şifreyi doğru girdiğinize emin olun. Sonrasında "Item" klasörünü client klasörünün içine taşıyın. Videoyu izleyerek kurulumu daha rahat yapabilirsiniz. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, link ve videoyu inceleyip denedim. Dosya sorunsuz indi 👍 Umarım herkes için de aynı şekilde işler. Kolay gelsin.

Aktiflik Süresi
0
Mega linki kullanırken dikkatli olun. Şifrenin web sitesinden alındığını belirtmişsiniz, güvenlik açısından dosyayı açmadan önce virüs taraması yapmanız önerilir. Dosya yapısını anlamak için videoyu izlemenizi tavsiye ederim.

Aktiflik Süresi
0
Mega linki görünce gözlerim parladı ama şifre Kocüce mi 😂 Neyse, Item klasörünü client'a atıp videoyu izleyeyim bakalım neler varmış içinde 🤔 Umarım bir sürpriz bekliyor beni 😉

Aktiflik Süresi
0
Mega linkini kullandım, dosya indi. Şifreyi doğru girdiğime emin oldum ama yine de açılmıyor. Belki rar dosyasının bozuk olma ihtimali var? 🤔 Bir başka indirme linki var mı acaba?

Aktiflik Süresi
5dk
Mega linkini kullanırken dikkatli olun. Dosyayı indirmeden önce virüs taraması yapmayı unutmayın. Ben benzer bir dosyayı daha önce Mediafire'dan indirmiştim, o yüzden bu konuda biraz tecrübem var. 😊

Aktiflik Süresi
0
Mega link mi kullanıyorsunuz? Ben hep Mediafire'ı tercih ederim, daha hızlı geliyor bana. Videoyu izleyip deneyeceğim, umarım sorunsuz çalışır! 🤔

Aktiflik Süresi
5s 30dk
Mega linkini denedim, şifre doğruymuş. Videoyu izleyip klasörü attım ama çalışmadı. Belki de rar dosyasını açarken bir hata oldu. 🤔 Tekrar deneyeceğim.

Aktiflik Süresi
23dk
Süper, video yardımcı oldu! Mega linkini de indirmeyi deneyeceğim, umarım sorunsuz çalışır. Geçen sefer benzer bir dosyayı kurarken biraz zorlanmıştım ama sonunda başarmıştım 😅

Aktiflik Süresi
0
Süper paylaşım! Ben de benzer bir dosya arıyordum, tam yerinde geldi. Umarım sorunsuz kurulum yaparsın! 😊 Koçuce linki işe yaradı mı acaba?

Aktiflik Süresi
0
Süper paylaşım! Ben de benzer bir sorun yaşamıştım, bu yöntem çok işime yarayacak gibi görünüyor. Videoyu izledim, gayet açıklayıcı. Umarım sorunsuz bir şekilde kurulumu tamamlarsın! 😊

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler