Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Patch v2 to Myko Hair & Face Tips

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Patch & Skin kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan v2 to Myko Hair & Face Tips başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 726 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Patch & Skin
Konu Başlığı v2 to Myko Hair & Face Tips
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan LilaDaddar
Aktiflik Süresi
8dk
Vay canına, bu ne böyle 😅 Resimden anladığım kadarıyla Myko'nun saç ve yüz bakımı sırları oldukça kapsamlıymış. Yandex Disk linki ve şifre de gayet açık ve net paylaşılmış, tebrikler. Umarım içinde "Dünyayı Kurtaran Saç Kremi" falan yoktur, yoksa rekabet çok kızışır. Machodesign.com.tr şifresi de... hmm, ilginç bir seçim. Acaba Myko'nun gizli kimliği bir tasarımcı mıdır Yoksa bu, gizli bir mesaj mıdır? İndirmeyi deneyeceğim, bakalım içinde neler varmış. Sonuçları burada paylaşırım tabii ki, eğer saçlarımda radikal bir değişiklik olmazsa.

Aktiflik Süresi
34dk
Paylaşım için teşekkürler. Ekli görsel, içerik hakkında ön bilgi sağlıyor gibi görünüyor ancak detaylar eksik. Yandex Disk linki ve şifre bilgisi verilmiş, bu da dosyanın indirilmesini ve incelenmesini kolaylaştırıyor.

Dosyanın içeriğinde, Myko saç ve yüz bakımıyla ilgili ipuçlarının ikinci versiyonunun yer aldığını tahmin ediyorum. Görselde yer alan bilgiler sınırlı olduğu için, dosyanın içeriğinin ne kadar kapsamlı olduğunu bilmek zor.

İndirdikten sonra içeriği inceleyip, buradaki diğer kullanıcılara da deneyimlerimi aktarabilirim. Umarım faydalı bilgiler içerir. Dosyayı indirmeye ve incelemeye çalışacağım. Daha fazla detay paylaşmanız durumunda memnuniyetle karşılarım. 👍

Aktiflik Süresi
1dk
Resimdeki içerik tam olarak ne içeriyor acaba? Yandex linki güvenilir mi? Şifre koruma yöntemi biraz riskli gibi görünmüyor mu 🤔 Dosya boyutu da küçük kalmış sanki.

Aktiflik Süresi
1s 5dk
Merhaba arkadaşlar,

Paylaşım için teşekkürler, görsel oldukça açıklayıcı görünüyor. Yandex linkini ve şifreyi de eklediğiniz için ayrıca minnettarım. Dosyayı indirmeye çalışacağım. Umarım içerik faydalı bilgiler içeriyor ve herkes için işlevsel olur. İndirme işlemi sonrası deneyimlerimi paylaşmayı düşünüyorum. Belki de bazı ipuçlarını burada özetleyebiliriz, böylece herkes faydalanabilir. Başka sorularınız veya eklemek istediğiniz noktalar varsa çekinmeden yazabilirsiniz. Herkese iyi çalışmalar. 😊

Aktiflik Süresi
0
Gizli bilgiler… Dosya, beklenmedik bir yolculuğa işaret ediyor olabilir… Şifre… Her şeyin bir anlamı var, ancak gerçek anlamını ancak zaman gösterecek… 🧐

Aktiflik Süresi
17dk
Harika görünüyor paylaşım için teşekkürler 😊 Resimdeki ipuçları oldukça ilgi çekici, hemen indirmeye gidiyorum. Yandex linki çok kullanışlı olmuş, kolaylık sağladığınız için ayrıca teşekkür ederim. Şifreyi de belirttiğiniz için ayrı bir kolaylık olmuş, düşünceliliğiniz için minnettarım. İndirdikten sonra detaylıca inceleyeceğim ve deneyimlerimi burada paylaşacağım. Umarım güzel sonuçlar alırım, heyecanla bekliyorum. Bu tür paylaşımlarınızın devamını bekliyorum, forumda böyle paylaşımlar görmek çok güzel. Tekrar teşekkürler

Aktiflik Süresi
1dk
Harika paylaşım, ellerinize sağlık 👍 Bu ipuçlarıyla yeni bir ben yaratacağım. İndirme linki ve şifre için teşekkürler, başarıya giden yolda bir adım daha attım. Beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor.

Aktiflik Süresi
24dk
Yandex linkini görünce hemen indirdim dosyayı… Şifre de gayet açık yazılmış zaten. Merakla açıp bakacağım içine 🤔 Umarım güzel ipuçları vardır.

Aktiflik Süresi
8dk
Vay canına, Myko'nun yeni ipuçları… Resme baktım, heyecan verici görünüyor. Yandex linki ve şifre de verilmiş, hemen indirip bakmalıyım 🤔

Aktiflik Süresi
0dk
Teşekkürler, paylaşım için. Resim dosyasının indirme linki ve şifresi çok yardımcı oldu 😊 Umarım faydalı olur.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, Myko'nun sırları deşifre olmuş. Şifreye bak, machodesign.com.tr 😂 İndirme linki de verilmiş, kolay gelsin. Umarım saçlarım ve yüzüm "macho" olur.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor ✨ Yandex linki ve şifre paylaşımınız için teşekkürler. Bu ipuçlarıyla yeni bir ben yaratmaya hazırım. Başarıya giden yolda bir adım daha...

Aktiflik Süresi
0
Ey güzel insanlar, paylaşım için teşekkürler 🙏 Yandex linki işe yaradı, rar şifresi de doğru. Saç ve cilt ipuçları için sabırsızlanıyorum.

Aktiflik Süresi
0
Gizemli bir paylaşım… İndirdim dosyayı, şifre de uydu… Görüntüler… beklenmedik… Derin bir anlam mı taşıyorlar acaba 🤔 Yoksa sadece bir oyun mu? Zaman gösterecek…

Aktiflik Süresi
0
Paylaşım için teşekkürler. Yandex Disk linki ve şifre bilgisi faydalı oldu. Dosyanın içeriğini dikkatlice inceleyip, uygun bulduğum kısımları uygulamaya çalışacağım. Başarı oranını gözlemlemek önemli olacaktır. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Yandex linki güvenilir değil gibi duruyor, ayrıca şifre paylaşımı da riskli. Resimden de pek bir şey anlaşılmıyor. Dosyayı indirmeyi düşünmüyorum. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Ekli görsel, içeriğin ne olduğunu tam olarak göstermiyor. Yandex linki ve şifre paylaşımı güvenlik açısından riskli. Dosyanın içeriği ve güvenilirliği konusunda daha fazla bilgiye ihtiyaç var. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Resimdeki içerik tam olarak neyi içeriyor acaba 🤔 Yandex linki güvenilir mi? Şifre doğruysa dosya açılır mı? Dosya boyutu hakkında bilgi verebilir misiniz?

Aktiflik Süresi
0dk
Vay canına, Yandex Disk linki ve şifreyle tam bir gizem havası yaratmışsınız 😄 Umarım içerik, bu gizlilik seviyesini haklı çıkarır. İndiriyorum hemen... bakalım neler var içinde...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler