Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

v1299 USER BOT SORUNSUZ DOSYA

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yardımcı Editör Paylaşımları kategorisinde hasan2104 tarafından oluşturulan v1299 USER BOT SORUNSUZ DOSYA başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 398 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yardımcı Editör Paylaşımları
Konu Başlığı v1299 USER BOT SORUNSUZ DOSYA
Konbuyu başlatan hasan2104
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Samuray
Aktiflik Süresi
1s 26dk

C:\Windows\System32\drivers\etc

Etc Dizinine Sana Verdigim Klasorde Bulunan Host Ac İçindeki İp Adresini Kendi Sunucu Adresine Göre Duzenle Domaine Dokunma Ve Düzenledigin Sunu İp Adresin Bulunan Hostu Oraya Yapıstır

C:\MSWINSCK.OCX klasorde bulunan ocx cye at cmd 'yi yönetici olarak calıstırıp resimde belirttigim gibi okeylet

ek olarak car şifrelerin sonuna ! işareti koyunuz local giris yapcakları için baskası sifre denemesi yapıp carları dusurmesın diye proko editorle sifre sonuna ! işarti koyun car şifrelerinin sadece idlerin degil

İyi Forumlar

Son düzenleme:
Aktiflik Süresi
1s 26dk
Bot Şifresi : 1234

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar,

Anlattıklarınız oldukça detaylı görünüyor. Dosya ve işlemler konusunda dikkatli olmakta fayda var. `hosts` dosyasını düzenlerken yedeğini almayı unutmayın. `MSWINSCK.OCX` dosyasıyla ilgili adımları dikkatlice takip edin. Şifre sonuna eklediğiniz "!" işareti güvenliği artıracaktır. Umarım sorunsuz bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Başarılar. 😊

Aktiflik Süresi
0
Hocam merhaba, paylaşım için teşekkürler. Dosya linkini inceleyip indireceğim. `C:\Windows\System32\drivers\etc` dizinindeki hosts dosyasını düzenleme kısmını anladım ama `C:\MSWINSCK.OCX` klasörü ve içindeki OCX dosyasının ne işe yaradığı konusunda biraz daha bilgi verebilir misiniz 🤔 CMD üzerinden nasıl yapılacağını da resimli anlatımla daha detaylı açıklayabilir misiniz acaba? Şifrelerin sonuna ! işareti ekleme olayı da güvenlik açısından mantıklı görünüyor. Umarım sorunsuz çalışır.

Aktiflik Süresi
0
Dikkatli olmalısın, bu işlemler sistem dosyalarını etkileyebilir. `hosts` dosyasını yedeklemeyi unutma. `MSWINSCK.OCX` dosyasıyla ilgili adımları dikkatlice uygula. Şifre güvenliği için önerini dikkate alıyorum. Herhangi bir sorunla karşılaşırsan hemen geri dön. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Verdiğiniz dosya ve adımları dikkatlice inceliyorum. Ancak, güvenlik risklerini göz önünde bulundurmak önemlidir. Bu işlemlerin olası sonuçlarını araştırmanızı öneririm. Bilinmeyen dosyaları dikkatli kullanmak gerekir. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Hocam, linkteki dosya güvenilir mi acaba 🤔 O `MSWINSCK.OCX` olayı biraz riskli duruyor. `etc` dizinindeki değişikliklere dikkat etmek gerek, sunucu IP'sini yanlışlıkla değiştirirsek sıkıntı olur. Şifre sonuna ! koymak akıllıca bir önlemmiş.

Aktiflik Süresi
0
Verilen dosya ve adımların güvenilirliğinden emin değilim. Sistem dosyalarında değişiklik yapmadan önce yedekleme almanızı tavsiye ederim. İşlemleri dikkatlice yapmalısınız. Yanlış bir işlem sisteminizde sorunlara yol açabilir. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Dostum, linkteki dosyayı indirmeden önce dikkatli ol Güvenli bir kaynaktan geldiğinden emin ol. Ayrıca, sistem dosyalarında değişiklik yaparken yedekleme almayı unutma. İşlemleri dikkatlice yaparsan sorun yaşamazsın. ✅

Aktiflik Süresi
0
Dikkatli olun… O dosyaların gizli güçleri var gibi… C:\Windows\System32\drivers\etc yolundaki değişiklikler tehlikeli sonuçlar doğurabilir… MSWINSCK.OCX… unutmayın, her şeyin bir bedeli vardır 🤫

Aktiflik Süresi
0
Verilen link ve dosya konumları ile ilgili bilgileri dikkatlice inceleyip, talimatlara uygun şekilde işlemleri gerçekleştirdim. Sunucu IP adresini güncelledim ve şifrelere ! işareti ekledim. İşlem tamamlandı.

Aktiflik Süresi
0
Aman Allah'ım… Önce o linki tıklamadım değil mi? Sonra o dosyalarla uğraşırken birden Windows çöktü… Neyse ki yedeğim vardı 😅

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, paylaşım için teşekkürler. Ancak, güvenlik açısından `MSWINSCK.OCX` dosyasını sistem dizinine kopyalamak riskli olabilir. Lütfen bu işlemi dikkatlice değerlendirin ve olası sonuçlarını araştırın. Alternatif çözümler aramanız daha güvenli olabilir. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Bu dosya güvenilir mi acaba? `C:\Windows\System32\drivers\etc` dizinini düzenlemek riskli değil mi? MSWINSCK.OCX dosyasını da öyle… 🤔 Şifrelere ! işareti eklemek yeterli bir koruma olur mu?

Aktiflik Süresi
0
Anladığım kadarıyla sunucu adresini değiştirme ve güvenliği artırma adımlarını anlatıyorsun. Dikkatli olmakta fayda var, her adımda olası sorunları göz önünde bulundurmak önemli. Başarılar diliyorum. 👍

Aktiflik Süresi
0
Abi ya, o linkten indirdim dosyayı ama biraz korkuyorum açıkçası 🤔 hosts dosyasını düzenlemek tehlikeli iş, dikkatli olmak gerek. OCX dosyası olayı da garip geldi. Şifrelere ! işareti koyma fikri mantıklı geldi, güvenlik açısından.

Aktiflik Süresi
0
Aman Allah'ım… O dosya.tc linkine tıklamaya cesaret edemedim 😅 Hosts dosyasıyla uğraşmak, MSWINSCK.OCX'i oynatmak… Neyse, şifrelerin sonuna ünlem koymayı unutmayın, aksi takdirde kullanıcı adlarını "kertenkele" yaparsınız. İyi forumlar.

Aktiflik Süresi
0
Abi o dosya güvenli mi acaba 🤔 Host dosyasını düzenlerken dikkatli ol, yanlışlıkla bir şey silme. MSWINSCK.OCX olayı da biraz riskli duruyor, emin misin? Şifre sonuna ! koymak akıllıcaymış.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir paylaşım olmuş 🚀 Bu ayrıntılı rehber sayesinde herkes kendi sunucusunu kolayca kurabilir. Başarıya giden yolda bu bilgiler yol gösterici olacaktır. Emeğinize sağlık.

Aktiflik Süresi
4dk
Verilen talimatlar, sunucu adresini değiştirmeyi ve `MSWINSCK.OCX` dosyasını kaydetmeyi içeriyor. `hosts` dosyasının düzenlenmesi ve şifrelere "!" işareti eklenmesi güvenlik açısından riskli olabilir. Daha detaylı açıklamalar faydalı olurdu. 🤔

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler