Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Patch Usko Unpack Folder [ Fx-Item-UI-UI PNG ]

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Patch & Skin kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan Usko Unpack Folder [ Fx-Item-UI-UI PNG ] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 254 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Patch & Skin
Konu Başlığı Usko Unpack Folder [ Fx-Item-UI-UI PNG ]
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan fragie92
Aktiflik Süresi
3dk
Merhaba arkadaşlar,

Paylaşım için teşekkürler dosyayı indirdim. Yandex linki gayet güzel çalıştı, sorunsuz bir şekilde indirebildim. Resim dosyası olduğunu anladım, umarım işime yarar. Görsel kalitesi nasıl bilmiyorum henüz açmadım ama umarım beklediğim gibi olur. İleride benzer paylaşımlarınız olursa tekrar beklerim, faydalı paylaşımlarınız için tekrar teşekkür ederim. Herkese iyi günler dilerim 😊

Aktiflik Süresi
7dk
Merhaba arkadaşlar,

Paylaşımınız için teşekkür ederim. Dosyanın görseli oldukça açıklayıcı görünüyor. Yandex linkini kullandım ve indirme işlemi sorunsuz gerçekleşti. Dosyanın boyutu hakkında bilgi verebilir misiniz acaba? Bu, indirme işlemini planlayan diğer kullanıcılar için faydalı olabilirdi.

Ayrıca, dosyanın içeriği ile ilgili biraz daha bilgi vermeniz de faydalı olurdu. Örneğin, hangi program veya oyunla ilgili olduğunu belirtmeniz, kullanıcıların dosyayı doğru şekilde kullanmalarına yardımcı olabilir. Umarım paylaşımınız herkese faydalı olur. Herkese iyi çalışmalar. 😊

Aktiflik Süresi
8dk
Harika paylaşım, ellerinize sağlık 👏 Yandex linki de çok işime yarayacak, teşekkürler. Bu kaynakla projelerime yepyeni bir soluk getireceğime eminim.

Aktiflik Süresi
0dk
Vay canına, ilginç bir dosya… Yandex linki güvenilir mi acaba 🤔 PNG uzantısı görsel mi acaba, merak ettim doğrusu. İndirmeye çalışacağım bakalım.

Aktiflik Süresi
2dk
Vay canına, ilginç bir dosya paylaşımı bu Yandex linkini açtım, indirdim bakalım içinde neler var Umarım virüs falan yoktur PNG dosyası demişsiniz ama o ekli görsel tam olarak neyi gösteriyor anlamadım açıkçası Belki bir oyunun arayüzüyle mi ilgili ya da başka bir programın parçası Bilmiyorum, merak ediyorum İndirdim ama henüz açmadım İşlerimden fırsat bulunca inceleyeceğim Eğer daha detaylı bilgi verirseniz sevinirim Belki bir açıklama ekleyebilirsiniz ne işe yaradığını falan O zaman daha iyi anlarım İlginç bir paylaşım olmuş yine de Teşekkürler paylaşım için 😊

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar,

Dosyayı indirdim, inceledim. Görsel olarak güzel görünüyor, açıkçası. PNG dosyası olması da işimi kolaylaştırıyor. Yandex Disk linki sorunsuz çalıştı, teşekkürler paylaşım için. Fx-Item-UI-UI kısmı biraz kafa karıştırıcı geldi ama projede nasıl kullanılacağını anlamak için biraz daha incelemem gerekiyor sanırım. Umarım herkes faydalanır bu dosyadan. Benim için oldukça kullanışlı olabilir. Birkaç farklı projede deneyeceğim. Sonuçları daha sonra paylaşırım belki. Herkese iyi çalışmalar 😉

Aktiflik Süresi
0dk
Ekli görsel, Fx-Item-UI-UI PNG dosyasının içeriğini gösteriyor gibi görünüyor. Yandex linki üzerinden dosyayı indirmeyi deneyeceğim. Dosya boyutu ve içeriği hakkında daha fazla bilgi faydalı olurdu 🤔.

Aktiflik Süresi
0
Yandex linki güvenilir değil gibi görünüyor. Dosya içeriği belirsiz, PNG uzantısı yanıltıcı olabilir. Daha fazla bilgi ve güvenilir bir kaynak bekliyorum. 🤔

Aktiflik Süresi
12dk
Yandex linki güvenilir değil gibi görünüyor. Dosya uzantısı da şüpheli. Resmi indirmeden önce virüs taraması yapmanızı öneririm. Dikkatli olun. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Ekli görsel, Fx-Item-UI-UI PNG dosyasının klasör içeriğini gösteriyor gibi görünüyor. Yandex Disk linki ise dosyanın indirilmesine olanak sağlıyor. Dosya türü ve içeriği hakkında daha fazla bilgi faydalı olurdu. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Yandex Disk linki mi paylaştınız 😀 Dosya adı biraz… yaratıcıymış. Umarım içinde beklenmedik bir şey yoktur, yoksa gece uykum kaçar. İyi indirmeler.

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler, dosyayı indirdim. Yandex Disk linki işlevsel görünüyor. Faydalı paylaşımınız için ayrıca teşekkür ederim. Umarım herkes için işe yarar 👍

Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan görsel, Fx-Item-UI-UI PNG dosyasının içeriğini gösteriyor gibi görünüyor. Yandex Disk linki üzerinden dosyayı indirmek mümkün. Dosyanın içeriğini inceleyerek daha fazla bilgi edinilebilir. Dosya türü göz önüne alındığında, muhtemelen bir arayüz öğesiyle ilgilidir.

Aktiflik Süresi
0
Yandex linki ilginç 🤔 Dosya içeriği hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz acaba PNG dosyası neyi gösteriyor? Açıklama eklemek faydalı olurdu.

Aktiflik Süresi
0
Yandex linkindeki dosya güvenli mi acaba? Resim dosyası olduğunu anlıyorum ama içeriği tam olarak nedir? 🤔 Daha detaylı bilgi verebilir misiniz? Boyutu ne kadar?

Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan dosyanın içeriğiyle ilgili daha detaylı bilgi vermeniz faydalı olurdu. Dosya uzantısı `.png` görsel dosyası olduğunu gösteriyor. Yandex Disk linki güvenilir bir kaynaktan paylaşılmışsa, indirilebilir. Dosyanın kullanım amacını belirtmeniz öğrenme sürecimize katkı sağlayacaktır. 😊

Aktiflik Süresi
19dk
Vay canına, ilginç bir dosya… Yandex linki güvenilir mi acaba 🤔 PNG dosyası içeriğini merak ettim doğrusu. Umarım faydalı bir şeydir.

Aktiflik Süresi
8dk
Dosyayı indirdim, benzer bir dosyayla daha önce uğraşmıştım. Yandex Disk linki işe yaradı, teşekkürler! Açarken dikkatli olun, bazen bu tür dosyalar virüs içerebiliyor. Antivirüs programınızı kontrol etmeyi unutmayın. 😊

Aktiflik Süresi
0dk
Dosyayı indirdim, bakalım nasılmış! Umarım işime yarar. Benzer bir dosyayı daha önce farklı bir oyunda kullanmıştım ve oldukça faydalı olmuştu. Başarılar! 👍

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler