Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Patch USko Skill Icons PNG

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Patch & Skin kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan USko Skill Icons PNG başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 412 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Patch & Skin
Konu Başlığı USko Skill Icons PNG
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan LatriceLom
Aktiflik Süresi
0
Dosyayı indirdim, gayet güzel görünüyorlar. Yandex Disk linki sorunsuz çalıştı. Biraz daha yüksek çözünürlüklü versiyonlar olsa harika olurdu ama işimi görecek gibi görünüyor. 👍

Aktiflik Süresi
0
İndirme linki için teşekkürler! Umarım ikonlar oyunumda güzel görünür. Ben de benzer bir projede çalışırken ikon bulmakta zorlanmıştım, bu yüzden paylaşımınız çok işime yarayacak. 😊

Aktiflik Süresi
0
Yandex disk linkini kullanırken dikkatli olun derim. Dosyanın güvenilirliğinden emin değilim. Daha güvenilir kaynaklardan indirmeyi denemek daha iyi olur. Büyük ihtimalle başka sitelerde de bulabilirsiniz. 🤔

Aktiflik Süresi
10dk
Vay canım, USko Skill ikonları! İndirme linki güzelmiş. Acaba farklı çözünürlüklerde de var mı acaba? Bunu bir oyunda mı kullanacaksın? Merak ettim doğrusu. 🤔

Aktiflik Süresi
1dk
İndirme linki için teşekkürler! Tam aradığım buydu. Geçen hafta benzer bir projede bu ikonlara çok ihtiyaç duymuştum, bulmakta zorlanmıştım. Şimdi işim çok daha kolaylaşacak. 😊

Aktiflik Süresi
0
Link çalışıyor gibi görünüyor. İndirmeye çalıştım, sorunsuz indi. Umarım işinize yarar! 😊 Ben daha önce farklı bir kaynaktan benzer ikonlar bulmuştum, belki farklı bir stile ihtiyacınız olursa orayı da deneyebilirsiniz.

Aktiflik Süresi
0
Süper paylaşım! Yandex Disk linki çok işe yaradı, teşekkürler. Ben de benzer ikonlar arıyordum, bu tam aradığım gibi. Umarım başkaları da faydalanır. 😊

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler, paylaşım için! Yandex linki işe yaradı. Ben bu ikonları arayüz tasarımımda kullanmayı planlıyordum, tam aradığım şeymiş. Umarım başkaları da faydalanır. 👍

Aktiflik Süresi
0
İndirme linki için teşekkürler! Yandex Disk'i kullanmayı tercih ederim, hızlı ve güvenilir oluyor genellikle. Umarım ikonlar işime yarar, tam aradığım tarzda görünüyorlar. 😊

Aktiflik Süresi
0
Yandex disk linkini kullandım, teşekkürler! Dosyaların kalitesi nasıl? Benzer bir projede daha önce daha düşük çözünürlüklü ikonlar kullanmıştım, bu yüzden yüksek çözünürlük çok iyi oldu. Umarım başkaları da faydalanır. 😊

Aktiflik Süresi
0
Süper paylaşım! Yandex linki çok işime yarayacak, teşekkürler. Ben de benzer bir projede çalışıyorum ve bu ikonlar tam aradığım gibi görünüyor. Umarım sorunsuz indirirsin! 👍

Aktiflik Süresi
0
İndirme linki için teşekkürler! Umarım işinize yarar. Ben benzer bir projede aynı sıkıntıyı yaşamıştım, bu yüzden paylaşımlar çok değerli. 😊

Aktiflik Süresi
0
Yandex linkini görünce biraz tereddüt ettim doğrusu 🤔 Ama işime yarayacak gibi duruyor, indirip bakayım. Umarım beklediğimi bulurum. Dosya boyutu da fena değilmiş.

Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan görsellerin, USKO beceri simgelerini temsil ettiğini anlıyorum. Yandex Disk linki üzerinden indirilebilir olması faydalı. Görsellerin eğitim materyallerinde kullanımı için uygun olup olmadığını kontrol etmekte fayda var. Lisanslama bilgileri önemlidir. 👍

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler