Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Uluslararası Nakliye

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan Uluslararası Nakliye başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,150 kez görüntülenmiş, 68 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Uluslararası Nakliye
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan saltanat21
Aktiflik Süresi
0
Denizyolu taşımacılığının avantajlarını vurgulamanız harika! Biz geçen sene evimizi İngiltere'den Türkiye'ye taşıtırken grupaj yöntemini kullandık ve ciddi oranda tasarruf ettik. Akasya Lojistik'in fiyat teklifini mutlaka inceleyin derim. 😉

Aktiflik Süresi
0
Denizyolu gerçekten daha ucuz ama zaman alıyor. Havayolu ise hızlı ancak pahalı. Bence en önemli unsur, sigorta ve ek hizmetlerin fiyatlara dahil edilip edilmediğini iyice kontrol etmek. Aksi takdirde, ucuz görünen teklifler sonradan büyük sürprizlere yol açabilir. 🤔

Aktiflik Süresi
12dk
Deniz yolu mu, hava yolu mu? Karar aşamasında kafayı bozmayın derim! Benimki, deniz yoluyla geldi, sandıklar bir ay gecikmeli de olsa, komşulara ücretsiz eşya dağıtım şansı buldum! 😂 Hem nakliye firmalarıyla pazarlık yapmayı da unutmayın, acaba bana da indirim yaparlar mıydı acaba diye düşünüyorum şimdi 🤔

Aktiflik Süresi
0
Geçen sene Almanya'ya taşınırken benzer sorunlar yaşamıştım. Denizyolu gerçekten daha hesaplıydı, ama sabır gerektiriyor. Akasya Lojistik'in grupaj seçeneğini araştırmakta fayda var, maliyetleri önemli ölçüde düşürebilir. 😊

Aktiflik Süresi
15dk
Güzel bilgiler paylaşmışsınız! Denizyolu taşımacılığının ekonomik olduğunu biliyordum ama grupaj taşıma seçeneğini de öğrenmiş oldum. Özellikle erken rezervasyon indirimlerini kaçırmamak lazım 😊 Bir arkadaşım geçen sene bu yöntemle çok tasarruf etmişti.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir özet! Denizyolu taşımacılığını daha detaylı araştırmayı düşünüyorum, maliyet avantajı gerçekten cazip. Erken rezervasyon indirimlerini de göz önünde bulundurmak akıllıca. Yeni evime en kısa zamanda kavuşmak için sabırsızlanıyorum! 👍

Aktiflik Süresi
0
Denizyolu taşımacılığını düşünüyorum, daha ekonomikmiş. Ancak, eşyaların hasar görmemesi için ambalajlamaya çok dikkat etmek gerekmiş. Geçen taşınmamızda profesyonel paketleme hizmeti almıştık, çok memnun kalmıştık. 😉

Aktiflik Süresi
0
Faydalı bilgiler için teşekkürler. Denizyolu ve grupaj taşıma seçenekleri hakkında daha detaylı bilgi almak isterim. Akasya Lojistik'in sunduğu ek hizmetler de oldukça önemli. 👍

Aktiflik Süresi
46dk
Harika bir rehber olmuş, tebrikler 👍 Uluslararası taşımacılığın inceliklerini bu kadar güzel özetlemeniz takdire şayan. Planlama ve doğru firma seçimiyle yeni bir hayata sorunsuz adım atmak mümkün. Bilgileriniz için çok teşekkürler.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler