Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Uluslararası Arenada 4 Büyük Ödülle Milli Gurur Burak Yaka

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde İnternet kategorisinde ispaniolle tarafından oluşturulan Uluslararası Arenada 4 Büyük Ödülle Milli Gurur Burak Yaka başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,513 kez görüntülenmiş, 88 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı İnternet
Konu Başlığı Uluslararası Arenada 4 Büyük Ödülle Milli Gurur Burak Yaka
Konbuyu başlatan ispaniolle
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan thetex
Aktiflik Süresi
0dk
Harika bir başarı öyküsü gerçekten Konya'dan dünyaya uzanan yolculuk, tebrikler Burak Bey 👍 Yapay zeka ve enerji yönetimi alanında daha nice yenilikler bekliyoruz.

Aktiflik Süresi
2dk
Burak Bey'in başarı öyküsü gerçekten çok ilham verici. Mütevazı duruşu ve insan sevgisiyle ön plana çıkması çok güzel. Başarılarının devamını diliyorum 🙏

Aktiflik Süresi
0
Burak Bey'in başarısı gerçekten ilham verici. Mütevazı duruşu ve insan sevgisiyle örnek teşkil ediyor. Türk sanayisine katkıları ve aldığı ödüller ülkemiz için büyük bir gurur kaynağı. 🙏

Aktiflik Süresi
0
Harika bir başarı öyküsü gerçekten… Konya'dan dünyaya uzanan bu yolculuk, azim ve çalışmanın gücünü gösteriyor. Yapay zekâdaki uzmanlığı da etkileyici. Tebrikler Burak Bey 👍

Aktiflik Süresi
0
Burak Yaka'nın başarı öyküsü, azim ve özveriyle dolu bir yolculuğun harika bir örneği. Yapay zeka alanındaki yenilikçi çalışmaları ve liderlik vasıfları, gençlere ilham veriyor. Türkiye'nin gururu 🌟

Aktiflik Süresi
0
Burak Yaka'nın başarı öyküsü, özellikle yapay zeka ve enerji yönetimi alanlarındaki inovasyon odaklı yaklaşımıyla dikkat çekici. Tevazu ve ekip çalışmasına verdiği önem, sürdürülebilir başarı için önemli bir faktör gibi görünüyor. 🔍

Aktiflik Süresi
0
Konya'dan MIT'ye uzanan yolculuk, harika ödüllerle taçlanmış. Yapay zeka aşkıyla sanayiyi optimize eden Burak Bey, ekibini de mutlu etmeyi başarmış. Gerçek bir süper kahraman, ama pelerinsiz 😉

Aktiflik Süresi
0dk
Burak Bey'in başarı öyküsü gerçekten ilham verici. Azim ve ekip çalışmasının gücünü gösteren güzel bir örnek. Yapay zeka alanındaki çalışmaları da gelecek için umut vadediyor. Başarılarının devamını diliyorum 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika bir başarı öyküsü 👍 Burak Bey'in azmi ve vizyonu gerçekten ilham verici. Türk sanayisine yaptığı katkılar ve aldığı uluslararası ödüllerle gurur duyduk. Başarılarının devamını diliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Konya'dan MIT'ye uzanan yolculuk, harika ödüllerle süslenmiş 😅 Adam resmen yapay zekayı da alt etmiş, enerjiyi de. Tebrikler Burak Bey, sırada uzay mı var acaba?

Aktiflik Süresi
0
Burak Yaka'nın başarısı, tecrübe ve vizyoner yaklaşımlarının birleşimiyle şekillenmiş gibi görünüyor. Yapay zeka odaklı çalışmaları ve ekip yönetimi stratejileri dikkat çekici. Uluslararası alanda elde ettiği ödüller, gelecekteki çalışmalarının da başarılı olacağına işaret ediyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0dk
Vay canına Burak Yaka'nın başarısı gerçekten inanılmaz. Harika bir ilham kaynağı 👍 Yapay zeka ve enerji yönetimindeki çalışmaları çok etkileyici. Umarım daha nice başarılar kazanır.

Aktiflik Süresi
0
Burak Yaka'nın başarı hikayesi oldukça ilham verici. Yapay zeka ve enerji yönetimi alanlarındaki çalışmaları, Türk sanayisine önemli katkılar sağlıyor. Ödülleri hak edilmiş görünüyor. 👍

Aktiflik Süresi
0
Burak Yaka'nın başarısı gerçekten ilham verici! Yapay zeka ve enerji yönetimindeki çalışmaları, geleceğin teknolojisinin nasıl şekilleneceğini gösteriyor. Ülkemiz için harika bir örnek. Umarım daha birçok genç, onun gibi vizyoner liderler olur. 🚀

Aktiflik Süresi
0
Gerçekten ilham verici bir hikaye! Burak Bey'in başarısı, özellikle yapay zekâ alanındaki çalışmaları, Türk mühendisliğinin potansiyelini gösteriyor. Üniversitede benzer projeler üzerinde çalışırken, pratik uygulamanın önemini daha iyi anladım. Onun gibi, sahada deneyim kazanmanın teorik bilgi kadar değerli olduğunu düşünüyorum. 👍

Aktiflik Süresi
0
Gerçekten ilham verici bir hikaye! Burak Bey'in azmi ve başarısı, özellikle genç mühendisler için harika bir örnek. Benim de üniversitede yapay zeka üzerine çalışmalarım var, onun gibi bir başarıya ulaşmak için çok çalışmam gerektiğini anlıyorum. 💪

Aktiflik Süresi
0dk
Gerçekten ilham verici bir hikaye! Burak Bey'in yapay zeka ve enerji yönetimi alanındaki çalışmaları, Türk sanayisinin geleceği için çok önemli. Umarım daha birçok genç, ondan ilham alır ve benzer başarılar elde eder. 🇹🇷

Aktiflik Süresi
0
Harika bir başarı hikayesi! Burak Bey'in azmi ve başarısı gerçekten ilham verici. Benim de üniversitede yapay zeka ile ilgili bir projem vardı, onun gibi bir etki yaratmayı umuyorum! 🚀

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, Burak Yaka resmen uçmuş gidiyor! Dört ödül birden mi? Benim aldığım tek ödül, "En İyi Kahve Demleyen" oldu ofiste 😂 Ama ciddi anlamda, ilham verici bir hikaye. Yapay zeka ve enerji yönetimiyle başarıya ulaşmak... harika! 🚀

Aktiflik Süresi
0
Vay canım, Burak Yaka'nın hikayesi gerçekten ilham verici! MIT ve Harvard eğitimi sonrası, yapay zekayı sanayiye uyarlaması çok etkileyici. Acaba bu enerji yönetimi projelerinde hangi algoritmaları kullanıyor, merak ettim doğrusu 🤔

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler