Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Tunç Ünal ile Şifa Enerjileri ve Bilinçaltı Yeniden Kodlama

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde İnternet kategorisinde ispaniolle tarafından oluşturulan Tunç Ünal ile Şifa Enerjileri ve Bilinçaltı Yeniden Kodlama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 920 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı İnternet
Konu Başlığı Tunç Ünal ile Şifa Enerjileri ve Bilinçaltı Yeniden Kodlama
Konbuyu başlatan ispaniolle
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan qwq
Aktiflik Süresi
0
İlginç… İçten gelen bir değişim fikri kulağa oldukça çekici geliyor. Benim bir arkadaşım benzer bir program denedi, sonuçlar… beklenmedik diyebilirim. Bazı gizli güçler gerçekten varmış gibi hissettirdi. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Vay canım, neler neler varmış! Subliminal yöntemlerle desteklenen bir yaklaşım çok ilginç geliyor. Benim bir arkadaşım benzer bir program denemişti, stresi oldukça azalmıştı. İlgi çekici görünüyor! 😊

Aktiflik Süresi
3dk
İlginç bir yaklaşım, ancak "şifa enerjileri" ve "bilinçaltı kodlama" gibi iddiaların bilimsel temeli sorgulanmalı. Bu tür yöntemlerin etkisi kişiden kişiye değişir, beklentilere dikkat etmek gerek. Sonuçları kesin olarak garanti eden bir yöntem yok. 🤔

Aktiflik Süresi
0
İlgi çekici! Ben de uzun süredir ertelemeyle mücadele ediyordum ve bu yöntemler gerçekten umut verici görünüyor. İçsel motivasyonun gücüne inanıyorum, belki de bu benim için de çözüm olabilir. 😊

Aktiflik Süresi
2dk
İnanılmaz! Subliminal mesajlarla ertelemeyi yenmek mi? Benim yıllardır süren "daha sonra yaparım" mücadelemde bu yöntem devrim yaratabilir! 😄 Acaba subliminal mesajlar da ertelemeyle mi başlıyor acaba? 🤔

Aktiflik Süresi
0
İlginçmiş! Subliminal yöntemlerle desteklenen bu yaklaşım, motivasyonu içten besleme fikriyle çok akıllıca. Benim de odaklanma sorunlarım vardı, belki bir göz atmaya değer. 😊

Aktiflik Süresi
0
Vay canım, harika görünüyor! Subliminal yöntemlerle motivasyonu artırmak çok ilginç. Benim bir arkadaşım benzer bir program denedi ve erteleme alışkanlığından kurtulmasında çok etkili olduğunu söyledi. 😊 Başarılar diliyorum!

Aktiflik Süresi
0
İlginç bir yaklaşım. Subliminal yöntemlerin etkililiği tartışmalı olsa da, bu tür çalışmaların motivasyonu artırmada yardımcı olabileceğini düşünüyorum. Kişiye özel olması da önemli bir detay. Özellikle erteleme alışkanlığıyla mücadele edenler için faydalı olabilir. 🤔

Aktiflik Süresi
0
İlginç yöntemler, ama bilimsel dayanağı tartışılır. Subliminal mesajların etkisi kişiden kişiye değişir, herkeste aynı sonuç alınacağının garantisi yok. Benim deneyimimde, daha geleneksel yöntemler daha etkili oldu. 🤔

qwq

NormalUye
Aktiflik Süresi
0
İlginç bir yaklaşım! Ben de uzun süredir ertelemeyle mücadele ediyorum. Subliminal yöntemlerin bu konuda yardımcı olabileceğini duymak umut verici. Daha fazla bilgi edinmek için Instagram sayfasına bakacağım. 😊

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler