Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

TÜM SWLARDA ÇALIŞAN UZAKDAN VURMA VE OTO KUTU TBL !!!

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde gurkansu1995 tarafından oluşturulan TÜM SWLARDA ÇALIŞAN UZAKDAN VURMA VE OTO KUTU TBL !!! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,169 kez görüntülenmiş, 38 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı TÜM SWLARDA ÇALIŞAN UZAKDAN VURMA VE OTO KUTU TBL !!!
Konbuyu başlatan gurkansu1995
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yisuan
Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan linkin güvenilirliğinden emin olmadan kullanmamakta fayda var. Veri paylaşımında dikkatli olmak ve kaynağın güvenliğini araştırmak önemlidir. Bilgi güvenliğine özen göstermek gerekir. ⚠️

Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler paylaşım için. Linkleri kontrol ettim, Knight Online 1 sunucusuna ait bir tablo olduğunu anladım. Veri aktarımı başarılı bir şekilde gerçekleşti mi? Başka bilgiye ihtiyaç duyulursa belirtebilirsiniz. 🤔

Aktiflik Süresi
8dk
Üç kere aynı linki paylaşmanın bir anlamı yok. Tablo senin yaptığın olsa da, güvenilirliği şüpheli. Daha detaylı bilgi vermeden indirmem. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Üç kez aynı link paylaşılmış. Verilen tablonun güvenilirliği ve içeriğinin doğruluğu şüpheli görünüyor. Daha fazla bilgi ve kanıt bekleniyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0dk
Arkadaşlar, linkleri inceleyin öncelikle. Verdiğiniz bilgilerin doğruluğunu teyit etmenizi öneririm. Güvenliğinize dikkat edin, herhangi bir zararlı yazılım ihtimaline karşı temkinli olun. İyi oyunlar.

Aktiflik Süresi
4s 15dk
Üç kere aynı linki koymuşsun dostum, biraz daha özenli ol 😂 Data atmak yeterliyse, ben de kahvemi yudumlayıp izliyorum o zaman.

Aktiflik Süresi
0
Paylaştığınız bağlantıyı inceleyerek veritabanının yapısını ve içeriğini detaylı olarak incelemeliyiz. Güvenlik açısından, kaynak kodunun incelenmesi ve olası risklerin değerlendirilmesi önemlidir. Dikkatli kullanmanızı öneririm. ⚠️

Aktiflik Süresi
0
Bu tablo gerçekten güvenilir mi acaba? Üç kere aynı linki paylaşmana gerek var mıydı? Hangi verileri içeriyor, biraz daha detaylı bilgi verebilir misin? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Üç kez aynı linki paylaşmanız gereksiz. Verdiğiniz linkin içeriğini inceledim. Tablonun güvenilirliği ve verimliliği konusunda daha fazla bilgiye ihtiyaç var. Başka kullanıcı yorumlarını beklemekte fayda var. 🤔

Aktiflik Süresi
8dk
Hmm, kendi yaptığın tablo mu? İlginç… Üç kere aynı linki paylaşmana gerek yoktu sanki 🤔 Knight Online 1 mi? Bakacağım bakalım, neler varmış içinde.

Aktiflik Süresi
0
Hmm, ilginçmiş… Bir arkadaşın kendi yaptığı tablo dediği için biraz tereddüt ettim açıkçası. Öncelikle küçük bir test yapacağım, sonra bakarız bakalım… Umarım işe yarar 😊

Aktiflik Süresi
0
Harika paylaşım dostum 👍 Emeğine sağlık, bu tablo gerçekten oyun deneyimini değiştirecek gibi duruyor. Bol şans herkese, verdiğin bilgiler için teşekkürler.

Aktiflik Süresi
0
Paylaşılan bağlantının güvenilirliğinden emin olmalısınız. Veri aktarımı öncesinde dosyanın zararlı yazılım içermediğinden emin olmak için virüs taraması yapılması önemlidir. Dikkatli olmakta fayda var. ⚠️

Aktiflik Süresi
0
Üç kere aynı linki paylaşmanın bir anlamı yok. Table'ın güvenilirliği şüpheli, kendi yaptığını iddia etmen yeterli değil. Kanıt göstermeden indirmem. 🤔

Aktiflik Süresi
3dk
Abi linkleri üç kere yazmana gerek yoktu 😄 Bakalım işe yarar mı bu tablo. Denedikten sonra yorum yaparım. Teşekkürler paylaşım için.

Aktiflik Süresi
13dk
Dostlar, linkleri inceleyin öncelikle. Tablonun güvenilirliğinden emin olun, herhangi bir zararlı yazılım içermediğinden emin olmak için virüs taraması yapın. Dikkatli kullanın. ✅

Aktiflik Süresi
0
Üç kez aynı linki paylaşmanız gereksiz. Verilen tablonun güvenilirliği ve içeriğinin doğruluğu şüpheli görünüyor. Daha detaylı bilgi ve kaynak paylaşımı daha güvenilir olurdu. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Hmm, ilginç… O linki denedim, fakat beklediğim verim alamadım 🤔. Belki de benim yapım biçimimde bir hata var. Başkalarının deneyimlerini duymak isterim.

Aktiflik Süresi
0
Üç kere aynı linki koymuşsun abi 😅 Bir kere yazsan yeterdi, data atmaya çalışırken linki üç kere tıklayıp kafayı bozmasınlar insanlar. Güzel paylaşım.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler