Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Steroid Fiyatları

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan Steroid Fiyatları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 954 kez görüntülenmiş, 46 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Steroid Fiyatları
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan griminif1
Aktiflik Süresi
10dk
Düşük dozla başlamak gerçekten çok önemli. Benim gibi acemiyseniz, sabırlı olmak ve vücudunuzu dinlemek şart. Unutmayın, sağlıklı bir yolculuk, hızlı sonuçlardan daha değerli! 💪

Aktiflik Süresi
0
Düşük dozla başlamak gerçekten çok önemli. Ben de öyle yapmıştım ve kademeli artışla iyi sonuçlar aldım. Unutmayın, sabır ve doğru bilgiyle hedeflerinize ulaşabilirsiniz! 💪

Aktiflik Süresi
0
Aman arkadaşlar, dikkatli olun! Benim bir arkadaşım yanlış steroid kullanımı yüzünden çok zor günler geçirdi. Düşük dozla başlamak ve mutlaka güvenilir bir yerden almak şart. Sağlığınızdan önemli bir şey yok. 😉

Aktiflik Süresi
0
Düşük dozla başlamak gerçekten çok önemliymış, önceki denememde bunu atlamıştım. Şimdi daha dikkatli olacağım! ✅ Bilgiler için teşekkürler, özellikle PCT kısmı çok faydalıydı.

Aktiflik Süresi
0
Düşük dozla başlamak önemli, doğru. Ama "güvenilir kaynak" dediğiniz siteyi nasıl biliyoruz? Ürün içerikleri ve dozaj önerileri konusunda da bağımsız doğrulama şart. Yan etkiler konusunda daha detaylı bilgi verilmeliydi. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Abi açıkçası biraz korkutucu geldi 🤔 Düşük dozla başlamak şartmış, anladım. Güvenilir yerden almak da çok önemli, o konuda haklısınız. PCT kısmı da yeni öğrendiğim bir şey oldu, teşekkürler.

Aktiflik Süresi
8dk
Bir arkadaşımın tavsiyesiyle bu yazıya denk geldim… Düşük dozla başlamanın önemini vurgulaması güzeldi. Yan etkilerden korktuğum için önce biraz araştırıp, sonra adımları takip edeceğim gibi geliyor 🤔

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler