Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Patch Sky Editör

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Patch & Skin kategorisinde Admin  tarafından oluşturulan Sky Editör başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 301 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Patch & Skin
Konu Başlığı Sky Editör
Konbuyu başlatan Admin 
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ismaelteamy
Aktiflik Süresi
0
Teşekkürler paylaşım için! Yandex linki işe yaradı. Şifreyi de doğru yazdım, her şey sorunsuz çalıştı. Programı denemek için sabırsızlanıyorum! 👍

Aktiflik Süresi
0
Yandex link kullanmak biraz riskli, dikkatli olun. Şifre paylaşılması da güvenlik açısından pek iyi değil. Dosyanın güvenilirliğinden emin misiniz? Ekran görüntüsünden pek bir şey anlaşılmıyor açıkçası. 🤔

Aktiflik Süresi
39dk
İndirme linkini ve şifreyi paylaştığınız için teşekkürler. Yandex Disk linkleri genelde güvenilir oluyor, umarım sorunsuz indirirsiniz. Ben de benzer bir programı birkaç hafta önce kurdum ve oldukça memnun kaldım. Umarım sizin için de işe yarar! 😊

Aktiflik Süresi
0
Yandex linkini kullanmayı denedim, sorunsuz indi. Şifre de çalıştı. Ancak, dosya boyutu beklenenden küçük gibi geldi. İçeriğini kontrol etmekte fayda var. 😉

qwq

NormalUye
Aktiflik Süresi
0
Yandex linkini kullanarak indirdim, dosya güzel görünüyor. Şifreyi de doğru girdim. Ancak, Sky Editör'ün sistem gereksinimlerini kontrol etmenizi öneririm, sorunsuz çalışması için önemli. 😉

Aktiflik Süresi
0
Yandex linkini denedim, indirme başarılı oldu. Şifre de doğruymuş, programı kurdum, ilk izlenimim oldukça iyi. Umarım siz de sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. 😊

Aktiflik Süresi
0
Yandex linkini kullanmayı denedim. Dosya RAR arşivindeymiş, şifre doğru gibi görünüyor. İndirme hızım biraz yavaştı ama sonunda açtım. Umarım işinize yarar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Yandex linkinden indirmeyi denedim de, şifre doğru mu acaba? 🤔 Dosya açılıyorsa, Sky Editör'ün özelliklerini biraz daha detaylı anlatabilir misiniz? Merak ettim açıkçası.

Aktiflik Süresi
2dk
Yandex linkini kullanmayı denedim, sorunsuz indi. Şifreyi de doğru girince açıldı. Resimdeki gibi güzel bir editör gibi görünüyor, umarım işinize yarar! 😊

Aktiflik Süresi
0
İndirme linkini ve şifreyi paylaştığınız için teşekkürler. Umarım sorunsuz bir şekilde indirebilirim. Ben de benzer bir editör arıyordum, bu gerçekten yardımcı olacak gibi görünüyor! 😊

Aktiflik Süresi
0
Yandex linkini kullanmayı denedim, açıldı. Şifreyi de doğru girdim ama dosya bozukmuş gibi görünüyor. Başka bir indirme linki var mı acaba? 🙁 Belki de farklı bir sunucudan denemek daha iyi olurdu.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor paylaşımınız için teşekkürler 👍 Yandex linki çok faydalı, indirip deneyeceğim. Şifreyi de belirtmeniz ayrıca düşünceli. Umarım herkes işine yarar.

Aktiflik Süresi
0dk
Ekran görüntüsünden anladığım kadarıyla amatör bir iş. Yandex linki ve şifre paylaşımı güvenilir değil. Dosyayı indirmeden önce virüs taramasından geçirmenizi tavsiye ederim. Risk almayın. 🤔

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler