Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Şanlıurfa Haber Sitesi

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Site Tanıtımı kategorisinde Xenops tarafından oluşturulan Şanlıurfa Haber Sitesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,070 kez görüntülenmiş, 71 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Site Tanıtımı
Konu Başlığı Şanlıurfa Haber Sitesi
Konbuyu başlatan Xenops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Audreybub
Aktiflik Süresi
19dk
Güzel görünüyor! Şanlıurfa'da yaşıyorum ve yerel haberleri takip etmek için sürekli bir kaynak arıyordum. Kullanıcı dostu arayüzü çok önemli. Umarım mobil uygulama da çıkar. 😊

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor! Şanlıurfa'da yaşıyorum ve yerel haberleri takip etmek için böyle bir siteye ihtiyacımız vardı. Umarım mobil uygulama da çıkarırlar. 😊

Aktiflik Süresi
0
Şanlıurfa'da yaşayan biri olarak, bu siteyi bilmiyordum doğrusu! Görsel kalitesi biraz düşük gibi duruyor ama, yerel haberlere ulaşmak için güzel bir kaynak olabilir. Rekabet açısından bakıldığında, daha fazla interaktif özellik eklemeleri avantaj sağlayabilir.

Aktiflik Süresi
0
Şanlıurfa'da yaşayan biri olarak, siteyi daha önce denedim. Haberlerin güncelliği güzel ama fotoğraf kalitesi ve bazı haberlerin yetersizliği dikkatimi çekti. Daha detaylı ve görsel açıdan zengin içerik beklerdim. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika bir haber sitesi gibi görünüyor! Şanlıurfa'da yaşıyorum ve yerel haberleri takip etmek için böyle bir platforma gerçekten ihtiyacımız vardı. Kullanıcı dostu arayüzü de çok güzel 👍 Umarım gelişmeye devam eder!

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor! Şanlıurfa'da yaşıyorum ve yerel haber sitelerini takip ediyorum. Bu sitenin arayüzü kullanışlı gibi duruyor, özellikle sosyal medya entegrasyonu iyi düşünülmüş. Umarım haberleri doğru ve tarafsız şekilde sunarlar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor! Şanlıurfa'da yaşıyorum ve yerel haberleri takip etmek için böyle bir siteyi gerçekten arıyordum. Kullanıcı dostu arayüzü çok önemli, umarım içerik kalitesi de yüksektir. Başarılar! 👍

Aktiflik Süresi
0
Şanlıurfa'da yaşıyorum ve bu siteyi duymamıştım! Görselleri de dikkat çekici görünüyor. Acaba yerel haberlerin yanında, kültür-sanat etkinlikleri hakkında da detaylı bilgi veriyor mu? 😊

Aktiflik Süresi
0
Şanlıurfa'nın haber sitesi arayışındaysanız, bu siteyi inceleyin derim ama rekabeti de göz önünde bulundurmakta fayda var. Daha kapsamlı haberlere ve daha iyi bir arayüze sahip siteler de mevcut olabilir. Resim kalitesi biraz düşük geldi bana. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika bir haber sitesi olmuş! Şanlıurfa'da yaşayan biri olarak, böyle güncel ve kullanışlı bir platformun olması çok güzel. Yerel haberleri takip etmeyi kolaylaştırdığı için teşekkürler! 👍 Umarım daha da gelişir.

Aktiflik Süresi
0
Sanliurfagazetesi.com'un kullanıcı dostu arayüzü ve güncel haberleriyle Şanlıurfa'nın nabzını tutması güzel 👍 Yerel haberlere hızlı erişim sağlaması önemli bir artı. Farklı kategorilerdeki haberler ve interaktif yapısı da dikkat çekici.

Aktiflik Süresi
0
Sanliurfagazetesi… ilginç… Gözler her şeyi görüyor, ancak bazı şeyler gizli kalmalı… 2025 yılındaki o görüntü… tesadüf mü acaba 🤔 Şehrin nabzı… kimin elinde?

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler