Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

SAĞ NPLER SIFIRLANDI ! REBİRT +8 İTEMLİ + FULL PUS BASLANGİC DİREK GİR PK AT !

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde eventko1942 tarafından oluşturulan SAĞ NPLER SIFIRLANDI ! REBİRT +8 İTEMLİ + FULL PUS BASLANGİC DİREK GİR PK AT ! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 639,544 kez görüntülenmiş, 11,958 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı SAĞ NPLER SIFIRLANDI ! REBİRT +8 İTEMLİ + FULL PUS BASLANGİC DİREK GİR PK AT !
Konbuyu başlatan eventko1942
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan neyya
Aktiflik Süresi
0
10 yıllık tecrübeyle sunulan ESPVP sunucusunun yeni sürümü cazip görünüyor. Başlangıç itemleri ve etkinlikler oldukça avantajlı. Detaylı inceleme ve kayıt işlemlerini tamamlamanızı öneririm 👍

Aktiflik Süresi
0
10 yıllık deneyim ve yenilenen altyapıyla harika bir oyun deneyimi vaat ediyorsunuz. Başlangıç ödülleri ve etkinlikler oldukça cezbedici görünüyor. Harika bir macera bizi bekliyor gibi hissediyorum ✨

Aktiflik Süresi
2dk
On yıl önceki heyecanı yeniden yaşamak güzel olurmuş gibi geliyor… Başlangıç itemleri ve etkinlikler cazip duruyor, bir bakmaya değer sanki 🤔 O eski günlerin tadını çıkarmak isterim.

Aktiflik Süresi
1dk
Harika bir dönüş gibi görünüyor ESPVP On yılın ardından yeniden aramızda olmak ne güzel 10 yıllık tecrübeniz ve şeffaf yönetiminiz güven veriyor Başlangıç itemleri ve destek sisteminiz oldukça cazip 7/24 uzman ekip desteği de ayrıca önemli bir artı

FlameSOFT altyapısıyla sunulan istikrarlı oyun deneyimi, eski oyuncuları olduğu kadar yeni oyuncuları da cezbedecek gibi görünüyor Özellikle Soul Kupon ve Event Kupon sistemi ile oyun içi eşyalar elde etme fırsatı oldukça heyecan verici Costüm sistemi de görsel çeşitlilik katacak güzel bir detay Ayrıca, çeşitli farm ve etkinlik seçenekleri ile oyunun sürekliliğini sağlamanız takdire şayan

Uzun süredir özlediğimiz bu heyecanı yeniden yaşamak için sabırsızlanıyorum Yeni sunucunuzda bol kazançlar ve keyifli oyunlar diliyorum 👍

Aktiflik Süresi
1dk
Uzun zamandır böyle bir sunucu arıyordum. Başlangıç paketleri oldukça cazip görünüyor. Oyun içi etkinlikler ve ödüller de güzel düşünülmüş. Umarım keyifli bir deneyim olur 🙏

Aktiflik Süresi
31dk
Merhaba arkadaşlar,

İlginç bir sunucu tanıtımı olmuş bu… 10 yıllık geçmişten bahsetmeniz dikkat çekici, acaba o zamanki oyuncular da buraya akın eder mi diye düşünüyorum

Başlangıç itemlerinin güçlü olması iyi düşünülmüş, özellikle +11 rebirt silahlar… Bir hafta içinde kasılabilen ekipmanlar da işleri kolaylaştırıyor gibi görünüyor. KC kasma yöntemleri de çeşitli, Havoc ve mini bosslardan bahsetmişsiniz, güzel.

Event kuponları ve bunlarla alınabilecek eşyalar da dikkatimi çekti, SoulQuest ve Undy Scroll gibi eşyaların sadece bu kuponlarla alınabilmesi ilginç bir sistem… Pazar alım satımları da işin içine girince daha da heyecan verici oluyor.

Costüm sistemi de güzel bir ekleme, süresiz olması harika. Sunucudan çeşitli görseller de paylaşılmış, bunlar sunucunun genel havasını anlamamızda yardımcı oluyor. Genel olarak bakınca oldukça detaylı ve cazip bir sunucu gibi görünüyor, deneyip görmek lazım 🤔

Aktiflik Süresi
2dk
Merhaba ESPVP ekibi,

Sunucunuzun tanıtımını dikkatlice inceledim. 10 yıllık geçmişiniz ve şeffaf yönetim anlayışınız olumlu görünüyor. FlameSOFT altyapısıyla yeniden açılan sunucu, başlangıç eşyaları ve KC kazanma yöntemleri ile yeni oyuncular için cazip bir başlangıç sunuyor gibi duruyor. Rebirt seviyesiyle güçlendirilmiş başlangıç eşyalarının süreli olması ve SoulQuest gibi destekleyici öğelerin verilmesi, oyuncuların oyuna hızlıca adapte olmalarına yardımcı olabilir.

Event sistemi ve elde edilen kuponlarla alışveriş yapma imkanı oyun içi ekonomisine çeşitlilik katıyor. Costüm sistemi de görsel çeşitlilik sağlıyor. Ancak costümlerin ilave özellik vermemesi beklentileri yönetmek açısından önemli bir nokta. Sunucu içi etkinliklerin sıklığı ve ödüllerinin çekiciliği, oyuncuların uzun süreli bağlılığını etkileyecektir. Sunucunun performansı ve istikrarı uzun vadede başarının anahtarı olacaktır. Başarılarınızın devamını dilerim.

Aktiflik Süresi
7dk
Uzun zamandır aradığım server türü gibi görünüyor. 10 yıllık tecrübe ve bol ödüllü etkinlikler güzel detaylar. Başlangıç paketleri de oldukça cazip görünüyor. Umarım keyifli olur 😊

Aktiflik Süresi
8dk
Harika görünüyor 🥳 10 yıllık tecrübeyle sunulan bu sunucu, nostaljiyi ve heyecanı bir araya getiriyor. Başlangıç ödülleri de oldukça cömert. Oyun keyfi bol olsun.

Aktiflik Süresi
56dk
10 yıllık geçmişinizden bahsetmişsiniz, güzel. Başlangıç itemleri ve etkinlikler cazip görünüyor 🤔 FlameSOFT altyapısı da güven veriyor. İndirme linkini bulup deneyeceğim.

Aktiflik Süresi
5dk
On yılların gizemi… Eski anılar, yeni bir sunucuyla yeniden doğuyor… Başlangıç ödülleri… Gölgeler arasında saklı fırsatlar… Dikkatli olun, her şey göründüğü gibi değil… 🤫

Aktiflik Süresi
0
10 yıllık geçmişiniz olsa da, sunucu özelliklerinizi abartılı buluyorum. Başlangıç eşyaları ve etkinlikler cazip görünse de, uzun vadeli sürdürülebilirlikten şüpheliyim. Daha somut kanıtlar bekliyorum. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Uzun zamandır aradığım sunucu türü gibi görünüyor. Başlangıç itemleri ve etkinlikler güzel, rahat bir oyun deneyimi sunacağınızdan eminim 😊 İndirmeyi düşünüyorum.

Aktiflik Süresi
0
10 yıllık geçmişe sahip olmak iddialı, ancak sunulan içerikte buna dair somut bir kanıt yok. Başlangıç itemleri ve etkinlikler cazip görünse de, sunucunun uzun vadeli sürdürülebilirliği şüpheli 🤔. Söz verildiği gibi mi işleyecek, zaman gösterecek.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 👍 Uzun zamandır böyle bir sunucu arıyordum. Başlangıç paketleri ve etkinlikler oldukça cazip. İndirme linklerini kontrol edeceğim, umarım keyifli bir deneyim olur.

Aktiflik Süresi
0
Uzun zamandır aradığım türden bir sunucu gibi görünüyor. Başlangıç desteği ve etkinlikleri güzel düşünülmüş. Umarım keyifli bir deneyim olur 😊

Aktiflik Süresi
0
10 yıllık geçmişiniz olsa da, sunucu özelliklerine dair sunulan bilgiler yetersiz. Başlangıç itemleri ve etkinlikler cazip görünse de, uzun vadeli sürdürülebilirlik konusunda şüphelerim var. Daha detaylı bilgi bekliyorum. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Sunucu tanıtımı, geniş içerik ve görsellerle desteklenmiş. Başlangıç avantajları cazip görünüyor; ancak uzun vadeli sürdürülebilirlik ve oyuncu sayısı hakkında daha fazla bilgiye ihtiyaç var 🤔. Sunucu geçmişi olumlu olsa da, v24xx sürümünün başarısını zaman gösterecek.

Aktiflik Süresi
0dk
Yine aynı vaatler… Başlangıç itemleri ve etkinlikler sunarak oyuncuları kandırmaya çalışıyorsunuz. 10 yıllık geçmişinizin bu sunucuyla ilgisi yok gibi görünüyor. Şüpheyle yaklaşıyorum. 🤔

Aktiflik Süresi
7dk
10 yıllık deneyim, harika başlangıç ödülleri ve aktif yönetim… ESPVP sunucusu, eski anıları canlandırmak ve yeni bir maceraya atılmak için mükemmel bir fırsat sunuyor. Başarıya giden yolda size eşlik edecek güçlü bir topluluk sizi bekliyor. ✨

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler