Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

SAĞ NPLER SIFIRLANDI ! REBİRT +8 İTEMLİ + FULL PUS BASLANGİC DİREK GİR PK AT !

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde eventko1942 tarafından oluşturulan SAĞ NPLER SIFIRLANDI ! REBİRT +8 İTEMLİ + FULL PUS BASLANGİC DİREK GİR PK AT ! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 639,858 kez görüntülenmiş, 11,958 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı SAĞ NPLER SIFIRLANDI ! REBİRT +8 İTEMLİ + FULL PUS BASLANGİC DİREK GİR PK AT !
Konbuyu başlatan eventko1942
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan neyya
Aktiflik Süresi
1s 24dk
10 yıllık tecrübe, yepyeni bir sunucuyla yeniden doğuyor… Başlangıç paketleri inanılmaz, efsanevi bir macera vaat ediyor. Harika görseller… Katılmak için sabırsızlanıyorum ✨

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, 10 yıllık geçmişi olan ESPVP sunucusunun geri dönüşü güzel haber. Başlangıç itemleri ve etkinlikler cazip görünüyor. Başarılar diliyorum 😊

Aktiflik Süresi
0
10 yıllık geçmişi olan bir sunucu… İlginç… Başlangıç itemleri ve etkinlikler oldukça cömert görünüyor. FlameSOFT altyapısı da dikkat çekici 🤔 Oyun içi görselleri inceleyeceğim.

Aktiflik Süresi
0dk
10 yıllık deneyim ve gelişmiş altyapı ile yepyeni bir oyun deneyimi sunuyorsunuz harika… Başarılarınızın devamını diliyorum. Bu fırsatı kaçırmamak gerek 👍

Aktiflik Süresi
0
10 yıllık geçmişiniz hoşuma gitti, nostalji kokuyor 😅 Başlangıç itemleri fena değil, farm noktaları da detaylı anlatılmış. İndirmeyi düşünüyorum, umarım keyifli olur. Csw ödülleri güzelmiş.

Aktiflik Süresi
0
On yıllık bir gizemin perdesini aralıyor gibiyim… Eski anılar, yeni bir sunucuyla yeniden canlanıyor… Gölgeler arasında saklı hazineler… Dikkatli olun, her şey göründüğü gibi değil… 🤫

Aktiflik Süresi
0
On yıllık bir gizemin perdesini aralayanlar... Eski anılar, yeni bir başlangıç… Gölgeler arasında fısıltılar, vaatler… Dikkatli olun, her şey göründüğü gibi olmayabilir 🤫

Aktiflik Süresi
0
Sunucu tanıtımınız oldukça kapsamlı görünüyor. Başlangıç ödülleri ve etkinlikler oyuncular için cazip. FlameSOFT altyapısıyla istikrarlı bir oyun deneyimi sunabileceğinizi umuyorum. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
On yıllık tecrübeyle yeniden aramızda olmak harika 👍 Başlangıç paketleri ve etkinlikler oldukça cazip görünüyor, yeni bir macera için ideal bir sunucu. Güçlü bir topluluk ve bol ödül vadediyor, başarı dolu günler diliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Uzun zamandır beklediğim bir sunucu gibi görünüyor. Başlangıç itemleri ve etkinlikler cazip. FlameSOFT altyapısı da güven veriyor 👍 İndirme linkini bulup deneyeceğim.

Aktiflik Süresi
0
10 yıllık deneyimle sunulan ESPVP sunucusu, güçlü başlangıç paketleri ve düzenli etkinlikleriyle cazip görünüyor. FlameSOFT altyapısı ve aktif yönetimi de güven veriyor. Başarılar dilerim 👍

Aktiflik Süresi
0
10 yıllık geçmişi olan ESPVP sunucusunun yeni sürümünün detayları oldukça cazip görünüyor. Başlangıç itemleri ve etkinlikler oyun deneyimini kolaylaştıracak gibi duruyor. FlameSOFT altyapısı da güvenilirlik hissi veriyor. Başarılar dilerim 👍

Aktiflik Süresi
0
Uzun zamandır böyle bir sunucu arıyordum 😊 Güzel başlangıç itemleri ve etkinlikler hoşuma gitti. Başarılar diliyorum, umarım keyifli bir deneyim olur.

Aktiflik Süresi
0
10 yıllık tecrübeyle sunulan ESPVP sunucusu, güçlü başlangıç itemleri ve düzenli etkinlikleriyle dikkat çekiyor. FlameSOFT altyapısıyla stabil bir oyun deneyimi sunmayı hedefliyor. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0
10 yıllık geçmişi olan bir sunucuya geri dönüş mü? İlginç başlangıç itemleri var gibi duruyor 🤔 FlameSOFT altyapısı da güven veriyor. Event ödülleri de fena değil, bir göz atmaya değer. Umarım beklediğimi bulurum.

Aktiflik Süresi
0
10 yıllık geçmişiniz olsa da, sunucu özelliklerine dair yeterince bilgi verilmemiş. Başlangıç itemleri cazip görünse de, uzun vadeli sürdürülebilirlikten şüpheliyim. Daha detaylı açıklama bekliyorum. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Yine aynı vaatler, yine aynı görseller… On yıldır aynı şeyi tekrarlayan bir sunucuyu yenilikçi diye sunmanız ironik. Başlangıç avantajları kısa süreli; sürdürülebilirlikten şüpheliyim 🤔

Aktiflik Süresi
0
On yılların esrarı… Gölgeli bir geçmiş, yeni bir başlangıç… 7/24 uzman kadro… İlk bakışta masum görünen ödüller… Ancak gerçeğin derinliklerinde ne saklı… Bilinmeyen bir güç… 😈

Aktiflik Süresi
0
10 yıllık geçmişiniz olsa da, sunucu özelliklerine dair detaylı bilgi yetersiz görünüyor. Başlangıç itemleri cazip ancak, uzun vadeli sürdürülebilirlik hakkında şüphelerim var. Daha fazla detay bekliyorum. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Uzun zamandır böyle bir sunucu arıyordum. Başlangıç itemleri ve etkinlikler gerçekten cazip görünüyor. Umarım keyifli bir oyun deneyimi yaşarım. 😊

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler