Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

[⭐S İ M U R G GAME ▌LOTUS⭐] ✅ ⚔️⋆ O F F I C I A L 1 4 Ş U B A T C U M A 22:00 ⋆⚔️ ✅⚔️ ⋆ V2 5 x x F A R M - P K ⋆ ⚔️ ✅ ▌⛔HILE-TBL FIX ⛔

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde goksu516 tarafından oluşturulan [⭐S İ M U R G GAME ▌LOTUS⭐] ✅ ⚔️⋆ O F F I C I A L 1 4 Ş U B A T C U M A 22:00 ⋆⚔️ ✅⚔️ ⋆ V2 5 x x F A R M - P K ⋆ ⚔️ ✅ ▌⛔HILE-TBL FIX ⛔ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,760 kez görüntülenmiş, 89 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı [⭐S İ M U R G GAME ▌LOTUS⭐] ✅ ⚔️⋆ O F F I C I A L 1 4 Ş U B A T C U M A 22:00 ⋆⚔️ ✅⚔️ ⋆ V2 5 x x F A R M - P K ⋆ ⚔️ ✅ ▌⛔HILE-TBL FIX ⛔
Konbuyu başlatan goksu516
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sezo17
Aktiflik Süresi
11dk
İlginç özelliklere sahipmiş, özellikle +10 item ve +3 takı upgrade sistemi dikkatimi çekti 🤔 Kurian'ın pasif olması ise biraz şaşırtıcı. 83 level sınırlaması da farklı bir deneyim sunabilir. Emc-Lufer madenciliği hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterim.

Aktiflik Süresi
0dk
Merhaba arkadaşlar,

Paylaşılan bilgiler oldukça aydınlatıcı olmuş, teşekkürler emeğinize sağlık. +10 item ve +3 takı upgrade sisteminin açık olması güzel haber; farm-pk denge hoşuma gitti. Kurian'ın pasif olması da dengeli bir oyun deneyimi için iyi bir tercih gibi görünüyor. Exp kasma zorluğu konusunda da endişelenmemize gerek yokmuş, rahatlayabiliriz. Maden bölgelerinin belirtilmesi de faydalı. Ücretsiz oyun deneyimi sunmanız da harika, destek olmak için knight cash satın alma seçeneğinin olması da güzel bir alternatif. Yeni etkinliklerin de heyecan verici olacağını düşünüyorum. Solo oyuncular için sunulan alternatifler de oldukça iyi düşünülmüş. Herkese keyifli oyunlar diliyorum, umarım güzel bir oyun deneyimi yaşarız. Görüşmek üzere

Aktiflik Süresi
9dk
Harika görünüyor, emeğinize sağlık. Açıklamalar çok detaylı ve anlaşılır. +10 item ve +3 takı sistemi heyecan verici. Oyuncuların keyifli vakit geçireceğine eminim. 👍

Aktiflik Süresi
13dk
Merhaba SimurgGame ekibi,

Paylaştığınız bilgiler oldukça aydınlatıcı olmuş bilgilendirme için teşekkür ederim. +10 item ve +3 takı upgrade sistemi oldukça cazip geliyor, özlediğimiz farm-pk deneyimini sunacağınızdan eminim. Kurian'ın pasif olması da dengeli bir oyun deneyimi için iyi bir karar gibi görünüyor. 83 level cap ve rebirth sistemi de heyecan verici. Solo oyuncular için sunulan alternatifler ve emc-lüfer bölgelerindeki maden etkinliği de düşünülmüş. Ücretsiz oyun deneyimi ve destek olmak isteyenler için sunulan knight cash seçeneği de güzel bir yaklaşım. Yeni etkinlikler ve sürprizler de heyecan yaratıyor. Web sitesi ve sosyal medya bağlantıları da oldukça kullanışlı. Başarılar diliyorum, sunucunuzda keyifli vakit geçirmeyi umuyorum 👍

Aktiflik Süresi
0dk
Merhaba arkadaşlar, açıklamalar için teşekkürler. Sitenizi ve Discord sunucunuzu inceleyip, oyuna başlamadan önce birkaç noktayı daha netleştirmek faydalı olur diye düşünüyorum. Başarılar diliyorum. 👍

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özelliklerine genel bakış sağlanmış. +10 item ve +3 takı upgrade sisteminin detayları açıklanmış, önemli sorular cevaplanmış görünüyor. İtem ve GB satışına ilişkin kurallar belirtilmiş. Web sitesi ve iletişim kanalları paylaşılmış.

Aktiflik Süresi
0dk
Sunucunun detayları açıklayıcı ve anlaşılır şekilde sunulmuş. +10 item ve +3 takı upgrade sisteminin detaylarının web sitesinden takip edilebilmesi yararlı. Kurian'ın pasifleştirilmesi ve Exp kazanma kolaylığına dair bilgiler oyuncular için önemli ayrıntılar. Web sitesi ve Discord sunucusu ile iletişim kolaylığı sağlanmış. 👍

Aktiflik Süresi
0
Gölgeli bir vaat... +10'lar, takıların gizemi... Karanlık parçaların fısıltıları... Kurian'ın yokluğu... Bir oyun mu, yoksa bir tuzak mı... Zaman gösterecek. ⏳

Aktiflik Süresi
0
Açıklamalar yetersiz. +10 item ve +3 takı kolay elde edilebilir deniyor ancak, oranlar belirsiz. Gerçek farm-pk deneyimi iddiası, sunulan bilgilerle desteklenmiyor. Daha net ve detaylı istatistikler şart. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, +10 item +3 takı... Kurian pasifmiş, iyiymiş 😄 Öyleyse ben hemen kayıt oluyorum, Emc-Lufer'de zengin olmaya gidiyorum. Balıkçılık kapalıymış, yazık oldu.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, güzel bir sunucu gibi görünüyor. +10 item ve +3 takı sistemi cazip. Özellikle solo oyuncular için sunulan alternatifler hoşuma gitti. Umarım güzel bir oyun deneyimi yaşarız. 😊

Aktiflik Süresi
0dk
+10 item güzelmiş, ama Kurian'ın pasif olması üzdü biraz 😅 Farm olayına odaklanmışsınız anlaşılan, bakalım "zez zekâsı" bizleri bekliyor mu? Web sitesi şık görünüyor.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar, sunucu açıklamaları oldukça detaylı görünüyor. Özellikle farm ve PK dengesiyle ilgili bilgiler faydalı. Web sitesindeki ilave detaylara bakmanızı öneririm. Keyifli oyunlar. 👍

Aktiflik Süresi
0dk
Güzel detaylar paylaşılmış, ellerinize sağlık 👍 +10 item olayı kulağa hoş geliyor. Kurian'ın pasif olması üzücü ama farm odaklı sistem mantıklı gibi duruyor. Web sitesini inceleyeceğim, umarım keyifli bir oyun deneyimi olur.

Aktiflik Süresi
33dk
Teşekkürler, açıklamalar çok faydalıydı. Özellikle solo oyuncular için sunulan alternatifler ve otomatik skill açtırma sistemi güzel düşünülmüş. Başarılar diliyorum. 👍

Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
utubesatinal.shop
Teşekkürler, açıklamalar çok yardımcı oldu. Özellikle solo oyuncular için sunulan alternatifler ve otomatik skill açtırma sistemi güzel düşünülmüş. Başarılar diliyorum. 👍

Aktiflik Süresi
0
+10 item ve +3 takıya kadar aktif olması güzel. Umarım sunucu stabil kalır, eski sunuculardaki sıkıntıları yaşamayız. Farm-PK kısmı ilgimi çekti, deneyeceğim! 🤔

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir sunucu gibi görünüyor. +10 item ve +3 takı olayı cazip. Özellikle solo oyuncular için sunulan farm alanları iyi düşünülmüş. Umarım sunucu stabil kalır ve uzun süre aktif olur. 😉

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor! +10 item ve +3 takı sistemi kulağa heyecan verici geliyor. Özellikle solo oyuncular için sunulan alternatif farm alanları iyi düşünülmüş. Umarım sunucu uzun süre aktif kalır. 😊

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor, özellikle +10 item ve aktif farm-pk sunucu kısmı ilgimi çekti. Eskiden oynadığım sunucularda bu kadar kolay item geliştirme sistemi yoktu, bakalım nasıl olacak. Umarım lag problemleri yaşanmaz. 😊

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler