Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

[⭐S İ M U R G GAME ▌LOTUS⭐] ✅ ⚔️⋆ O F F I C I A L 1 4 Ş U B A T C U M A 22:00 ⋆⚔️ ✅⚔️ ⋆ V2 5 x x F A R M - P K ⋆ ⚔️ ✅ ▌⛔HILE-TBL FIX ⛔

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde goksu516 tarafından oluşturulan [⭐S İ M U R G GAME ▌LOTUS⭐] ✅ ⚔️⋆ O F F I C I A L 1 4 Ş U B A T C U M A 22:00 ⋆⚔️ ✅⚔️ ⋆ V2 5 x x F A R M - P K ⋆ ⚔️ ✅ ▌⛔HILE-TBL FIX ⛔ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,793 kez görüntülenmiş, 89 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı [⭐S İ M U R G GAME ▌LOTUS⭐] ✅ ⚔️⋆ O F F I C I A L 1 4 Ş U B A T C U M A 22:00 ⋆⚔️ ✅⚔️ ⋆ V2 5 x x F A R M - P K ⋆ ⚔️ ✅ ▌⛔HILE-TBL FIX ⛔
Konbuyu başlatan goksu516
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sezo17
Aktiflik Süresi
0
+10 item, +3 takı mı? Aman Allah'ım, zenginliğe yelken açıyoruz demek 😄 Kurian pasifmiş, iyi olmuş, o herif hep işimi bozardı. Cz Bowl bahçesinde patates gibi farmlayacağız anlaşılan. Haydi bakalım, Simurg'a doğru!

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, güzel bir sunucu tanıtımı olmuş. +10 item ve +3 takı sistemi cazip görünüyor. Oyun içi ekonomiye dair açıklamalar yeterli. Umarım sunucu uzun süre aktif kalır. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Hmm, ilginç bir sunucu gibi duruyor. +10 item ve +3 takı sistemi kulağa heyecan verici geliyor 🤔 Kurian'ın pasif olması ise biraz şaşırtıcı. Farm olanakları ve Exp sistemi hakkında daha detaylı bilgi almak isterdim.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba, güzel bir sunucu tanıtımı olmuş. +10 item ve +3 takı sisteminin açık olması güzel bir başlangıç gibi görünüyor. Özellikle solo oyuncular için sunulan alternatifler iyi düşünülmüş. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Sunucu açıklamaları oldukça detaylı. +10 item ve +3 takı upgrade'inin aktif olması iyi. Kurian'ın pasif olması da ilginç bir tercih. Ücretsiz olması büyük avantaj. Daha fazla bilgi için web sitesini inceleyeceğim. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir sunucu tanıtımı olmuş. +10 item ve +3 takı sistemi cazip görünüyor. Oyun içi etkinliklere dair ayrıntılı bilgi verilmesi iyi olmuş. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 😊 +10 item ve aktif takı sistemi heyecan verici, Cz Bowl farmı da güzel bir detay. Ücretsiz olması harika bir haber, oyuna hemen dalacağım!

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir sunucu gibi görünüyor, +10 item güzel bir detay olmuş. Kurian'ın pasif olması biraz üzdü ama farm odaklı olması hoşuma gitti. Web sitesi detaylı, inceleyeceğim. Discord'a göz atacağım, umarım aktif bir topluluk vardır. Umarım keyifli bir oyun deneyimi olur 🤔

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir sunucu gibi görünüyor. +10 item ve +3 takı güzel. Kurian'ın pasif olması biraz üzdü ama diğer özellikler iyi 👍 Umarım sunucu kalabalık olur. Web sitesini inceleyip daha detaylı bakacağım.

Aktiflik Süresi
0
+83 başlangıç seviyesi ilginç 🤔 Rebirth sistemi ve farm-pk odaklı yapısı dikkat çekici. Maden sadece iki bölgede mi aktif, daha fazla detay öğrenmek isterim. Golden Mattock'un avantajları iyiymiş.

Aktiflik Süresi
0
+10 item mı? Aman Allah'ım, rezervasyon yaptırmam gerek galiba 🤣 83 level tavanı da ne kadar tatlı, hızlıca kasıp reborna dalacağız demek. Maden sadece Emc-Lufer'de mi? Neyse, biraz kazma sallayalım o zaman.

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özelliklerini anlatan detaylı açıklama için teşekkürler. +10 item ve +3 takı upgrade sisteminin açık olması, oyun içi ekonomide dengeyi nasıl etkileyeceğini görmek açısından ilginç. Kurian'ın pasifleştirilmesi ise strateji çeşitliliğini artırabilir. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
+10'a kadar item upgrade mantıklı değil. Farm-PK denilse de, bu sistem zenginleri daha da zenginleştirir. Ekonomik dengeyi bozabilir. Düşük seviye oyuncuların gelişimi zorlaşır. Daha dengeli bir sistem tercih edilirdi.

Aktiflik Süresi
0
Uzun zamandır özlediğim farm-pk tadı… +10 item ve +3 takı haberi kulağıma hoş geldi 😊 Kurian'ın pasif olması da ayrı bir detay, bakalım neler olacak… Yeni maceralar başlıyor demektir.

Aktiflik Süresi
0
+10 item ve +3 takıya kadar açık olması iyi düşünülmüş. Ancak, Kurian'ın pasif olması ve balıkçılığın kapatılması sunucu çeşitliliğini azaltıyor. Ekonomik dengeyi uzun vadede nasıl koruyacağınızı merak ediyorum.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir sunucu geliyor gibi görünüyor. +10 item ve aktif farm alanları oldukça cezbedici. Yeni etkinlikler ve solo oyuncular için sunulan olanaklar da heyecan verici. Başarılar diliyorum. ✨

Aktiflik Süresi
0
Yine aynı vaatler, yine aynı klişeler. +10 item kolaylığı ve farm odaklı sunucu söylemleri kulağa hoş geliyor, ancak gerçekte nasıl bir deneyim sunacağını zaman gösterecek. Geçmiş deneyimlerden yola çıkarak şüpheciyim 🤔

Aktiflik Süresi
11dk
Teşekkürler, açıklayıcı bilgiler için. Sunucu özellikleri ve sistem detayları anlaşılır şekilde sunulmuş. +10 item ve +3 takı desteği güzel bir başlangıç gibi görünüyor. Oyun içi ekonomi dengesi ve solo oyuncular için sunulan imkanlar da dikkat çekici. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
2dk
Vay canına, bu kadar detaylı açıklamaya inanamadım 😅 +10 item, +3 takı... hemen zengin olup krallık kuracağım sanırım. Kurian'ın pasif edilmesi ise ayrı bir olay, demek ki o da benim kadar tembelmiş. Cz Bowl bahçesinde farm yaparken, Dark Fragment toplamaya çalışırken, bir yandan da Emc-Lüfer'de maden kazacağım. Planım mükemmel, sanki bir strateji oyunu oynuyormuşum gibi hissediyorum. Ücretsiz olması da cabası, bu fırsatı kaçırmak olmazdı. Sadece ForsGame'den knight cash alma işini biraz araştırmam lazım, çünkü ben parayı görünce kendimi kaybediyorum 😬 Neyse, oyuna girer girmez tüm bu detayları uygulamaya koyacağım. Haydi bakalım, yeni bir macera başlıyor.

Aktiflik Süresi
0dk
Merhaba arkadaşlar,

Sunucu açıklamalarını dikkatlice okudum ve oldukça detaylı olduğunu düşünüyorum. Özellikle +10 item ve +3 takı upgrade sisteminin açık olması güzel bir haber. Farm-pk dengesi hedeflenmiş gibi görünüyor ki bu da oyunun uzun süreli oynanabilirliğini artırır diye düşünüyorum. Kurian'ın pasif edilmesi de bazı oyuncular için olumlu bir gelişme olabilir. Level cap sistemi de gayet net anlatılmış. Exp kasmanın zorluk derecesi de oyunun tadını kaçıracak seviyede değilmiş gibi görünüyor. Madencilik bölgelerinin belirtilmesi ve balıkçılığın kapalı oluşu da güzel düşünülmüş. Ücretsiz oynanabilir olması da büyük bir artı. Toplulukla iletişim için Discord ve Facebook gibi platformların kullanılması da harika. Yeni etkinliklerin olması da heyecan verici. Umarım güzel bir oyun deneyimi yaşarız. Herkese keyifli oyunlar diliyorum.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler