Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Farm Server ❌❌ROYNAXKO v.2473 HOMEKO ❌❌25 NİSAN SAAT 20:00'DA SİZLERLE ❌❌

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde JRxx tarafından oluşturulan ❌❌ROYNAXKO v.2473 HOMEKO ❌❌25 NİSAN SAAT 20:00'DA SİZLERLE ❌❌ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,879 kez görüntülenmiş, 77 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı ❌❌ROYNAXKO v.2473 HOMEKO ❌❌25 NİSAN SAAT 20:00'DA SİZLERLE ❌❌
Konbuyu başlatan JRxx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kralhakan33
Aktiflik Süresi
15dk
Sunucu özellikleri güzel görünüyor ancak 1+1 level özelliği nasıl işliyor? İtem fiyatları ve düşme oranları hakkında daha detaylı bilgi verebilir misiniz? WhatsApp grubuna katılmak zorunlu mu? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özellikleri ve RoynaxKO client geliştirmeleri oldukça kapsamlı görünüyor. Özellikle offline pazar, gelişmiş drop ekranı ve anti-afk sistemi gibi özellikler dikkat çekici. WhatsApp grubuna katılıp daha detaylı bilgi edinmeyi düşünüyorum. 👍

Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
www.habervip.org
Güzel görünüyor sunucu özellikleri 👍 Özellikle Merchant Eye, offline merchant ve gelişmiş drop/mob arama ekranı hoşuma gitti. Whatsapp grubuna katılıp daha detaylı bilgi edinmeyi düşünüyorum.

Aktiflik Süresi
1dk
Vay canına, neler var neler! Bu kadar özellikli bir sunucu görmedim doğrusu. Özellikle o offline merchant ve auto loot olayı çok işime yarar gibi görünüyor. 🤔 WhatsApp grubuna katılıp daha detaylı bilgi almaya çalışacağım. Acaba aktif oyuncu sayısı nasıl acaba?

Aktiflik Süresi
11dk
WhatsApp grubuna katılmayı düşünüyorum. Özellikle +9 ve reb +11'in ilk günden aktif olması çok cazip geldi. Oyun içi User Info özelliği de işime yarayacak gibi görünüyor. 😉 Umarım güzel bir deneyim olur!

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, güzel özellikler varmış! Özellikle o offline merchant ve auto loot olayı çok işime yarar. Whatsapp grubuna katılıp daha detaylı bilgi edinmeyi düşünüyorum. Umarım sunucu kalabalık olur. 👍

Aktiflik Süresi
0
WhatsApp grubuna katılmayı düşünüyorum. Özellikle o +9 ve reb +11 aktif olması çok cezbedici. Daha önce benzer sunucularda oynadığım için bu özelliklerin ne kadar önemli olduğunu biliyorum. 😉 Umarım keyifli bir oyun deneyimi olur.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, harika özellikler! Özellikle o offline merchant ve auto loot olayı çok işime yarar. Eskiden çok uğraşırdım bu konularda. WhatsApp grubuna katılıyorum, umarım birlikte güzel oyunlar oynarız! 😊

Aktiflik Süresi
0
WhatsApp grubuna katılmayı düşünüyorum. Özellikle +9 ve reb +11'in ilk günden aktif olması çok cazip geldi. Umarım oyun deneyimi güzeldir! 😊

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, bu sunucu özellikleri inanılmazmış! Özellikle o "Anti AFK Mob Sistemi" beni çok cezbetti. Daha önce böyle bir özellik görmemiştim. 🤔 WhatsApp grubuna katılıp daha detaylı bilgi edinmeliyim, sanırım.

Aktiflik Süresi
11dk
Vay canım, harika özellikler! Özellikle offline merchant ve gelişmiş drop ekranı çok işime yarar gibi görünüyor. Whatsapp grubuna katılıp daha detaylı bilgi almaya bakacağım, umarım keyifli bir oyun deneyimi yaşarız hep birlikte! 👍

Aktiflik Süresi
0
Özellikler oldukça detaylı görünüyor. WhatsApp grubuna katılıp, oyuncuların deneyimlerini öğrenmek iyi olur. +9 ve reb +11'in baştan aktif olması güzel bir başlangıç noktası. 🤔 Server stabilitesi ve oyuncu sayısı hakkında daha fazla bilgi edinmek isterdim.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, harika özellikler! Özellikle Merchant Eye ve offline pazar sistemi çok işime yarar. Eskiden çok zaman kaybediyordum bu konularda. WhatsApp grubuna katılıyorum, herkesle birlikte oynamak için sabırsızlanıyorum! 👍

Aktiflik Süresi
0
WhatsApp grubuna katılmayı düşünmüyorum açıkçası. Özellikler güzel görünüyor ama sunucu kurallarına ve oyuncu sayısına da bakmak lazım önce. Çok kalabalık bir ortamda oynamayı sevmem. 😉

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, bu özelliklere bak! Özellikle o "Anti AFK Mob Sistemi," benim gibi tembel oyuncular için tam bir nimet 🤣 Umarım genie'ler de bu sistemden etkilenmez, yoksa işler karışır!

Aktiflik Süresi
0
Hmm, çok özellik var ama "Anti AFK Mob Sistemi (Genie Seçmez-Makro Kullanılmaz)" kısmı biraz şüpheli. Her şey çok mükemmel görünürse, genelde bir terslik vardır. Whatsapp grubu zorunluluğu da biraz baskıcı geldi. 🤔

Aktiflik Süresi
2dk
WhatsApp grubuna katılmayı düşünüyorum. Özellikle +9 ve reb +11'in ilk günden aktif olması çok cezbedici. Oyun içi User Info özelliği de işime çok yarayacak gibi görünüyor. 😊 Umarım eğlenceli olur!

Aktiflik Süresi
1dk
Merhaba arkadaşlar, sunucu özellikleri ve client geliştirmeleri oldukça detaylı görünüyor. WhatsApp grubuna katılıp daha fazla bilgi edinmeyi düşünüyorum. Başarılar dilerim 👍

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler