Merhaba arkadaşlar, sunucu özellikleri harika görünüyor
Özellikle offline merchant ve gelişmiş drop sistemi ilgimi çekti. Umarım keyifli bir oyun deneyimi yaşarız. WhatsApp grubuna katılıp daha detaylı bilgi edinmeyi düşünüyorum.

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.
çok teşekkür ederimMerhaba arkadaşlar,
Sunucu özelliklerini ve RoynaxKO client özelliklerini detaylı bir şekilde açıkladığınız için teşekkür ederim. Özellikle Merchant Eye, offline merchant ve gelişmiş drop/mob arama ekranı gibi özellikler oldukça ilgi çekici görünüyor. WhatsApp grubuna katılım zorunluluğu anlaşılabilir, ancak sunucunun kalitesi ve istikrarı grubun önemini aşar.
Level sınırları ve item oranları dengeli gibi görünüyor, bu da uzun süreli bir oyun deneyimi sunabileceğinizi gösteriyor. +9 ve reb +11'in ilk günden aktif olması da güzel bir başlangıç. Ancak, bazı özelliklerin aşırıya kaçmaması ve oyunun dengesini bozmaması için dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum.
Sunucunun uzun ömürlü ve aktif kalması temennisindeyim. Umarım slayt ve illegal yöntemlerle mücadele başarılı olur ve adil bir oyun ortamı sağlarsınız. İyi oyunlar.
GÜNCELDİR
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!
Knight Online Ko-yardim Reklam Hakkında Bilği İçin buraya tıklayın.