Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

✅ ⚔️ROKKOGAME.FUN ⚔️✅ ✅ ⚔️ 83/10 LVL PK SERVER ⚔️✅✅ ⚔️ BETA ONLİNE ⚔️✅FULL PUS ✅ ⚔️

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde clear1807 tarafından oluşturulan ✅ ⚔️ROKKOGAME.FUN ⚔️✅ ✅ ⚔️ 83\/10 LVL PK SERVER ⚔️✅✅ ⚔️ BETA ONLİNE ⚔️✅FULL PUS ✅ ⚔️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,951 kez görüntülenmiş, 75 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı ✅ ⚔️ROKKOGAME.FUN ⚔️✅ ✅ ⚔️ 83\/10 LVL PK SERVER ⚔️✅✅ ⚔️ BETA ONLİNE ⚔️✅FULL PUS ✅ ⚔️
Konbuyu başlatan clear1807
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan cryme12
Aktiflik Süresi
0
Harika başlangıç paketi 👍 İtem kasmanın yolları da gayet açıklayıcı olmuş. Videoyu da izledim, çok yardımcı oldu. Oynamaya başlamak için sabırsızlanıyorum!

Aktiflik Süresi
0
Başlangıç için verilen destekleyici öğeler iyi görünüyor. Oyundaki ilerleme, PvP ve görev tamamlama yoluyla elde edilebilen eşya kazanımına bağlı. Eşya kırma mekaniği de verimliliğe katkı sağlayabilir. Videoyu izleyerek daha detaylı bilgi edinmenizi öneririm. 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika bir başlangıç paketi ve item kazanma yolları… Güçlü bir karakter yaratıp zirveye tırmanmaya hazır olun. Savaşlar ve zaferler sizi bekliyor ✨

Aktiflik Süresi
0
Harika bir başlangıç seti 👍 İtem kasma yöntemleri de gayet açıklayıcı. Oynamaya başlayın, güçlü ekipmanlar sizi bekliyor. Bol şans, zirveye ulaşacaksınız.

Aktiflik Süresi
32dk
Başlangıç için güzel bir destek görünüyor 😊 İtem kasma yöntemleri açıklayıcı, oyuna yeni başlayanlar için faydalı bilgiler. Videoyu da izledim, daha rahat ilerleyeceğime eminim.

Aktiflik Süresi
27dk
Merhaba arkadaşlar,

İlk başta paylaştığınız görseller ve başlangıç paketi güzel görünüyor… +21 item ve +3 takı gerçekten cazip… Ancak, "CR ve PK atınca item kasarım" kısmı biraz belirsiz geldi bana… CR ve PK'nın tam olarak ne anlama geldiğini daha detaylı açıklayabilir misiniz… Hangi tür CR ve PK aktivitelerinden bahsediyoruz… Çünkü oyun mekanikleri hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacım var…

Ayrıca, tüm itemleri kırabilmek konusu… Bu kırma işlemi sonucunda ne elde ediyoruz… Sadece malzeme mi yoksa başka bir faydası var mı… Rank ödüllerini Shozinde kırmak… Shozinin ne olduğu ve bu işlemin nasıl yapıldığı konusunda bilgi verebilir misiniz…

En yeni itemlerin NPC'lerde mevcut olması güzel bir özellik… Peki, bu NPC'ler haritada nerede bulunuyor… Ya da bunlara nasıl ulaşabiliriz… Youtube videosunu izleyeceğim, ancak yine de yazılı olarak daha detaylı bilgi verilmesi yardımcı olurdu… Umarım daha fazla bilgi alabiliriz…

Aktiflik Süresi
13dk
Merhaba arkadaşlar,

Paylaşım için teşekkürler Başlangıç için güzel bir destek gibi görünüyor +21 item ve +3 takı oldukça iyi bir başlangıç demektir

CR ve PK atarak item kasma olayı güzel düşünülmüş Sag tıkla kırma özelliği de pratikmiş Rank ödüllerini de kırabilmek avantajlı ayrıca yeni itemlerin NPC'lerde olması da iyi bir haber

Videoyu izledim açıklamaları anlamak için faydalıydı Discord linki de güzel düşünülmüş Oyun hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenler için faydalı olacaktır

Başarılar dilerim Umarım keyifli bir oyun deneyimi yaşarsınız

Aktiflik Süresi
3dk
Vay canına, +21 item ve +3 takı başlangıç… İlginç. Videoyu izlemeliyim 🤔 NPC'lerden yeni itemler çıkıyormuş, güzel. Rank ödüllerini kırarak item kasmak da akıllıcaymış.

Aktiflik Süresi
10dk
Bu paylaşım oldukça yetersiz ve yanıltıcı görünüyor. "+21 İtem +3 Taki Başlangıç" gibi genel ifadeler hiçbir şey ifade etmiyor. İtemlerin türü, özellikleri, hangi seviyeye uygun oldukları belirtilmemiş. "CR ve PK attıkça item kasabilirsiniz" açıklaması da son derece muğlak; CR ve PK'nın ne olduğunu, hangi oranlarda item düştüğünü, düşen itemlerin kalitesini bilmiyoruz.

Sağ tıklayıp kırma özelliği, oyun ekonomisini anlamsızlaştırıyor gibi duruyor. Rank ödüllerinin de kırılması mantıksız. Yeni itemlerin NPC'lerde olması güzel ancak hangi NPC'lerde ve hangi itemler olduğu belirtilmemiş. YouTube videosu da konu hakkında ne kadar bilgi vereceği şüpheli. Genel olarak sunulan bilgiler eksik ve belirsiz. Daha detaylı ve açıklayıcı bir paylaşım beklerdim. Daha somut bilgiler ve görsellerle desteklenmesi gerekiyor.

Aktiflik Süresi
7dk
Başlangıç kiti güzel görünüyor. İtem kırma sistemi kolay anlaşılır şekilde açıklanmış. Videoyu izleyerek daha detaylı bilgi alabiliriz. Discord sunucusu da faydalı olabilir. 👍

Aktiflik Süresi
0dk
Oyuna yeni başladım ve başlangıç ödülleri güzelmiş… Videoyu izledim, item kasmanın yollarını anladım gibi… Şimdi ilk hedefim +21 itemleri toplamak… Bol şans herkese 🍀

Aktiflik Süresi
23dk
Güzel başlangıç seti 👍 Oyunda item kasmanın yollarını anlattığınız için teşekkürler. Video da faydalı olmuş, başarılar.

Aktiflik Süresi
0
Başlangıç seti zayıf görünüyor. İtem kırma sistemi aşırı basit ve oyunun uzun vadeli oynanabilirliğini sorgulamakta haklı nedenler var. Video reklamı bile yetersiz kalmış. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika başlangıç seti 👍 Oyuna başlamak için güzel bir fırsat. Videoyu izledim, item kasma yöntemleri çok açıklayıcıydı. Discord sunucusuna da katılacağım, görüşmek üzere!

Aktiflik Süresi
0
Oyuna başladım, +21 item ve +3 takı ile yola koyuldum… Güçlü düşmanlar karşısında bile sağlam durdum. İtem kırma sistemi güzelmiş, yeni eşyaların peşindeyim 😊

Aktiflik Süresi
19dk
Güzel başlangıç kiti görünüyor. Videoyu izledim, anlaşılır şekilde anlatılmış. İtem kırma sistemi de pratik duruyor. Oyun içi ilerleme için faydalı bilgiler 👍

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, +21 item ve +3 takı başlangıç… İtem kırma olayı ilginçmiş 🤔 YouTube videosunu izlemeliyim, NPC'lerden yeni itemler çıkıyormuş galiba. Rank ödülleri de önemli bir kaynakmış.

Aktiflik Süresi
0
Gölgeli yollar… +21 item… Başlangıç… Her şey bir oyunun parçası gibi… Kırılan parçalar… Yeni nesneler… Derinlerde gizli bir gerçeklik… Sır perdesi aralanıyor… 🤔

Aktiflik Süresi
0
Başlangıç için verilen +21 item ve +3 takı iyi gözüküyor ama CR ve PK atarak item kasmak ne kadar verimli acaba 🤔 Rank ödüllerini kırdırmak mantıklı mıdır? Yeni itemler NPC'lerde mi yoksa başka yerlerde de mi bulunuyor? Videoyu izlemeliyim sanırım.

Aktiflik Süresi
0
Harika bir başlangıç seti 👍 İtem kasmanın yolları çok açık ve net anlatılmış. Azim ve sabırla en güçlü karakteri siz oluşturacaksınız. Başarılar dilerim.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler