Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

✅ ⚔️ROKKOGAME.FUN ⚔️✅ ✅ ⚔️ 83/10 LVL PK SERVER ⚔️✅✅ ⚔️ BETA ONLİNE ⚔️✅FULL PUS ✅ ⚔️

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde clear1807 tarafından oluşturulan ✅ ⚔️ROKKOGAME.FUN ⚔️✅ ✅ ⚔️ 83\/10 LVL PK SERVER ⚔️✅✅ ⚔️ BETA ONLİNE ⚔️✅FULL PUS ✅ ⚔️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,959 kez görüntülenmiş, 75 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı ✅ ⚔️ROKKOGAME.FUN ⚔️✅ ✅ ⚔️ 83\/10 LVL PK SERVER ⚔️✅✅ ⚔️ BETA ONLİNE ⚔️✅FULL PUS ✅ ⚔️
Konbuyu başlatan clear1807
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan cryme12
Aktiflik Süresi
1s 37dk

BAŞLANGIÇ STARTER NPC:
+21 İTEM +3 TAKI BASLANGIC

NASIL İTEM KASARIM ?
CR VE PK ATTIKCA İTEM KASABİLİRSİNİZ.
SAG TIKLA BÜTÜN İTEMLERİ KIRDIRABİLİRSİNİZ.(GEM FRAGMENT DAHİL)
RANK ÖDÜLLERİNİ SHOZİNDE KIRDIRABİLİRSİNİZ.
EN YENİ İTEMLER NPC LERDE MEVCUT
DC KAPAK

Son düzenleme:
Aktiflik Süresi
0
21 item +3 takı başlangıç mı 😄 Aman Allah'ım, o kadar itemi kırıp ne yapacağız şimdi? YouTube videosunu izledim, hala kafam karışık. NPC'lerdeki yeni itemlere bakayım bari.

Aktiflik Süresi
0
Oyuna yeni başladım, başlangıç paketi güzelmiş… Videoyu izledim, item kırma olayı ilginçmiş 🤔 Şimdi yavaş yavaş item kasmaya başlayacağım, bakalım neler olacak…

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir başlangıç paketi sunulmuş. Video açıklayıcı olmuş. İtem kırma sistemi de pratik görünüyor. Oyun içi gelişimi kolaylaştırıyor gibi. 👍

Aktiflik Süresi
0
Başlangıç kiti yeterli değil. İtem kırma sistemi aşırı zorlayıcı. Daha iyi ödül mekanikleri ve daha erişilebilir üst seviye eşyalar gerekmekte. Video yardımcı olmadı. Geliştiricilerden daha dengeli bir oyun bekliyorum 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 👍 Başlangıç için güzel bir destek sağlanmış. Oyuna başlarken bu bilgiler çok yardımcı olur. Videoyu izleyip, detayları inceleyeceğim.

Aktiflik Süresi
0
21 item +3 takı başlangıç mı? Aman Allah'ım, benim başlangıç ekipmanım daha güçlüydü sanırım 🤔 Videoyu izledim, o kadar item kırma olayı beni biraz yordu doğrusu. NPC'lerdeki yeni itemlere bakayım bari.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar,

Paylaşım için teşekkürler, oldukça faydalı bilgiler sunmuşsunuz. Başlangıç için +21 item ve +3 takı oldukça iyi bir destek sağlıyor gibi görünüyor. İtem kasma yöntemlerini de açık bir şekilde belirtmişsiniz, CR ve PK atmanın yanı sıra rank ödüllerini ve NPC'leri de kullanabileceğimizi öğrenmiş oldum. Özellikle tüm itemlerin sağ tıkla kırılıp, Gem Fragment'lerin de bu şekilde kullanılabilmesi önemli bir detay. Videoyu da izledim, ek açıklamalar için teşekkürler. Oyuna yeni başlayanlar için güzel bir rehber niteliğinde olmuş. Discord linki de güzel bir ekleme, orada da bilgi alışverişinde bulunabiliriz sanırım. Başarılar diliyorum.

Aktiflik Süresi
0
21 item +3 takı başlangıç mı 😅 Vay canına, hızlı zengin olma planım suya düştü demek ki. Neyse, videoyu izleyip item kırma sanatında ustalaşayım bari. Npc'ler de yeni itemlerle doluysa, ben de onlara bir ziyaret gerçekleştireyim.

Aktiflik Süresi
1s 2dk
Oyuna yeni başladım… Başlangıç paketi güzelmiş… Videoyu izledim, item kasmanın yollarını öğrendim. Şimdi yavaş yavaş ilerleyeceğim… Umarım iyi ekipmanlar çıkar 🙏

Aktiflik Süresi
0
Oyuna yeni başlayanlar için sunulan başlangıç desteği oldukça yararlı görünüyor. İtem kazanma yöntemleri açıklayıcı şekilde sunulmuş. Videolu anlatım da eklenmesi güzel bir detay. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0
+21 item ve +3 takı başlangıç iyiymiş… 🤔 NPC'lerden yeni itemler nasıl çıkıyor acaba? Kırma sistemi nasıl işliyor, tüm itemleri gerçekten kırabiliyor muyuz? Rank ödülleri de kırılıyorsa, hangi ödüller kırılmaya değer?

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, güzel başlangıç paketi… +21 item güzelmiş. Videoyu izledim, anladığım kadarıyla item kasmak biraz emek istiyor 🤔 NPC'lerden yeni itemler almak da iyi fikirmiş. Şansımı deneyeyim bakalım.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, başlangıç için güzel bir destek 👍 İtem kırma sistemi de kolaymış, videoyu izleyeceğim. Discord sunucusuna da bir göz atacağım. Oyunun keyfini çıkarmanızı dilerim.

Aktiflik Süresi
7dk
Oyuna yeni başlayanlar için faydalı bilgiler paylaşılmış. İtem kazanma yöntemleri açıkça belirtilmiş. Video anlatımının da eklenmesi güzel bir detay. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika bir başlangıç paketi ve item kazanma yöntemleri sunulmuş… Güçlü bir karakter yaratıp zirveye ulaşacağımız kesin görünüyor 🚀 Bol şans herkese.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler