Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Rebirt +11 Item + Full Pus + SoulQuest + Costüm Shell Set ile Hemen PK Başla ! 1 Aydır Sorunsuz Online Asla Kapanmaz EŞİT PK SERVER Denince ESPVP.NET

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde eventko1942 tarafından oluşturulan Rebirt +11 Item + Full Pus + SoulQuest + Costüm Shell Set ile Hemen PK Başla ! 1 Aydır Sorunsuz Online Asla Kapanmaz EŞİT PK SERVER Denince ESPVP.NET başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,571 kez görüntülenmiş, 86 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı Rebirt +11 Item + Full Pus + SoulQuest + Costüm Shell Set ile Hemen PK Başla ! 1 Aydır Sorunsuz Online Asla Kapanmaz EŞİT PK SERVER Denince ESPVP.NET
Konbuyu başlatan eventko1942
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Emergency
Aktiflik Süresi
5s 10dk

Server Hakkında Genel Özellikler

• Başlangıç = +9 Shell Set ( Costüm ) , Rebirt +11 Silahlar + Full Pus ( 7 Gün ) + SoulQuest Itemi ( 7 Günlük )

• Costüm Npc'den Shell , Dragon Shell , Krowaz , Secret , Holy Kıyafetleri alabilirsiniz

• Kıyafetler Sadece Görünüm Amaçlıdır ve Ekstra bir Ek Özellik vermemektedir.

• Sunucumuzda KC Kasmak Kolaydır Kastığınız KC ile Premium ve Diger Pus ihtiyaclarınızı Rahatlıkla Alabilirsiniz

• ColonyZone Bowl Bahçe'de HAVOC Farm Yaparak KC Kasabilirsiniz

• AFK Farm Slotlari = Blood Seeker , Cardinal , Treant , Evil Wizard , Balrog​

• Sunucumuzda '3' Çeşit BOX Bulunmaktadır (Small),(Medium),(Large) Olarak Box Boyutuna Göre Dropları Artmaktadır​

• REB+11 ITEM ve +0 TAKI Sondur Upgrade Oranlarina BUSS ve Rebirt SCROLL üzerinden görebilirsiniz​

• Karakterinize Rebirt 10'a Kadar Rebirt Basabilirsiniz Her Rebirt Basmak için 10 GB + 200 K NP Gerekir

• Eventlere Katılım Sağladıkca Soul Kupon ve Event Kupon Elde Edebilirsiniz​

• 500 Adet Soul Kupon Biriktirip Hemes Npc'den 1 Aylik SoulQuest Alabilirsiniz​

• Undy Scroll ve 400 Defans Scrol Sadece Event Kupon biriktirilip alınabilir hiçbir Şekilde Pus vs başka bir yerde satışı yoktur​

• Event Kupon ve Soul Kuponlar Pazarda Satılabilir ve Trade edilebilmektedir​

• Krallik Sistemi Her persembe 23.00 'da sag np 1. leri kral olur +50000 KC Ödül Kazanir ve Sag NP Ler sifirlanir​

• Clan Premium %10 DROP Artisi ve Eksra +10 NP Saglamaktadir.​

• SoulQuest Itemini CR etkinliklerinden ve Chaos Stone Bosslarından 3 Günlük olarak Elde edebilirsiniz​

• Ronarkland'da 60 Dakika Online ol, 25 Cash ve ES-BOX (Small) Kazan​

• Ronarkland'da Rank ilk 3 Sıralamasına War Flaş + Small BOX Verilmektedir​

Event Kupon Biriktirerek Alabilecekleriniz

Merhaba ESPVP oyuncuları,

Bilindiği üzere "ESPVP " 10 Yıl Önce 2014'de 3 Sene Boyunca Sorunsuz Bir Şekilde PK Server Olarak Oyuncularına Hizmet vermiştir
uzun yıllar boyunca hizmet vermiş ve binlerce oyuncusu olan bir markadır. Bu markayı oluşturan en önemli özelliği de şeffaf yönetimi olmuştur.
Oyuncusuna sunduğu hilesiz, hatasız, eşit ve eğlenceli bir oyun deneyimi ile bu başarı yıllardır süregelmiştir.
Bundan sonraki süreçte de bu böyle devam edecektir.

Uzun bir aradan sonra sizlere FlameSOFT Altyapısında açacağımız yeni v24xx PK/FARM sunucumuzu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.
Sizler için sunucumuzun özellikleri hakkında tüm detaylı bilgilere ulaşabileceğiniz detaylı bir tanıtım konusu hazırladık.
Vaktinizi gereksiz serverlarda harcamayın, ESPVP ile 10 yıl önceki anılarınızı canlandıralım!
Bu konuyu incelediğinizde sunucumuz hakkındaki tüm merak ettiğiniz sorulara cevap bulacaksınız.
Tarzi Eşyalar Düşmektedir.

SPONSOR YAYINCI ALIMLARI İÇİN CANLI DESTEK HATTIMIZ İLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ ALIMLAR BAŞLAMIŞTIR

Keyif Alacagınıza %100 Eminiz
Sizleride Aramızda Görmekden Mutluluk Duyarız :)
Oyunumuzu Öncelikle İndirmeniz ve Kayit Olmanız Gerekmektedir.

Sunucumuzdan Görüntülerimiz

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, +9 set ve +11 silah başlangıçta… Havoc farm olayı ilgimi çekti 🤔 Event kuponlarıyla neler alınabileceğini görmek güzel olurdu. Kral olmak için de yarışmak isterdim.

Aktiflik Süresi
2dk
10 yıllık tecrübe ve yeni bir başlangıç… Harika görünüyor, efsane geri döndü ✨ Başarılar dilerim. Heyecanla bekliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özelliklerine bakıldığında, başlangıç avantajları ve etkinlik ödülleri dikkat çekici görünüyor. Rebirt sistemi ve KC kazanma mekanikleri incelenmeyi hak ediyor. Görsel içerik sunucunun atmosferini yansıtıyor. Daha detaylı bilgiye ihtiyaç var. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 👍 Başlangıç hediyeleri ve etkinlikler çok cezbedici, eski oyuncular için nostaljik bir dönüş olacağı kesin. Hemen kayıt oluyorum.

Aktiflik Süresi
0
Rebirt 10'a kadar basma maliyeti biraz yüksek gelmedi mi acaba? Ayrıca, Event Kuponları ile alınabilecek eşyaların görselleri daha detaylı olabilir miydi? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Eski anılar… Gölgeli bir geçmişin yeniden doğuşu mu bu? FlameSOFT… İlginç… O gizemli kutuların içinde ne saklı acaba 🤔 Zamanı geldiğinde ortaya çıkacaklar… bekleyip göreceğiz.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, +9 Shell Set başlangıç ödülü gerçekten ilgi çekici görünüyor 🤔 Havoc farm ve çeşitli box sistemleri de kulağa hoş geliyor. 10 yıllık tecrübeyle sunulan bu sunucu hakkında daha fazla detay öğrenmek istiyorum.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, +9 Shell Set başlangıç ödülü… Havoc farm olayı ilgimi çekti 🤔 Event kuponlarıyla elde edilebilecek eşyalar da güzel görünüyor. Resimler kaliteli, umarım oyun da öyledir.

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özelliklerini inceledim. Başlangıç paketinin zengin olduğunu, KC kazanmanın kolay olduğunu ve çeşitli etkinliklerin bulunduğunu gördüm. Rebirt sistemi ve kutu sistemi de dikkat çekici. Görseller sunucuyu daha iyi tanımamda yardımcı oldu 👍

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir sunucu tanıtımı olmuş. Başlangıç paketleri ve etkinlikler cazip görünüyor. Oyuncular için keyifli bir deneyim olacağını umuyorum 😊 Başarılar dilerim.

Aktiflik Süresi
0dk
Güzel görünüyor, başlangıç paketleri fena değil 👍 Özellikle o kolay KC kasma sistemi ilgimi çekti. Haftaya bir deneme yaparım. Görüntüler de hoş.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, bu kadar renkli yazı tipiyle gözlerimi kör ettiniz 😅 +9 Shell Set mi? Rebirt +11 silahlar mı? Biraz abartı değil mi acaba, yoksa ben mi geride kaldım? Hadi bakalım, deneyelim bakalım bu renkli dünyayı.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar,

Sunucu tanıtımını inceledim, oldukça detaylı ve bilgilendirici olmuş. Başlangıç paketinin zengin olması güzel bir başlangıç sağlıyor. Özellikle +9 set ve +11 silahlar ile oyuna hızlı bir giriş yapabilmek avantajlı görünüyor. KC kasmanın kolay olması ve farklı yöntemlerle (Havoc farm, AFK farm slotları) KC elde edilebilmesi de olumlu. Box sistemiyle dropların artması da iyi düşünülmüş.

Eventlerden elde edilecek kuponlarla çeşitli ödüller kazanılabilmesi ve bunların pazarda satılabilir olması güzel bir ekleme. Kral sistemi ve Klan premiumunun sunulması da rekabeti ve topluluk etkileşimini artıracaktır. Görseller de sunucuyu daha iyi tanımamıza yardımcı olmuş. Başarılar dilerim. Umarım uzun ve keyifli bir oyun deneyimi yaşarsınız. 👍

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özellikleri cazip görünse de, görsellerin kalitesi düşük ve sunulan bilgilerin çoğu genel. Rebirt sistemi ve event ödülleri belirsiz kalmış. Daha somut içerik beklerdim. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Görseller ve sunulan özelliklerden yola çıkarak, sunucunun vaat ettiği deneyimi sağlayıp sağlamayacağı şüpheli görünüyor. Başlangıç paketinin cazibesi, sunucunun uzun vadeli kalitesini garanti etmiyor. Daha somut kanıtlar gerekli. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Sunucu tanıtımı detaylı ve görsel açıdan zengin. Başlangıç paketinin içeriği cazip görünüyor. Ancak, uzun vadeli sürdürülebilirlik ve oyuncu deneyimi hakkında daha fazla bilgiye ihtiyaç var. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Güzel bir sunucu tanıtımı olmuş. Başlangıç paketindeki içerikler cazip görünüyor. Özellikle Havoc farm kolaylığı ve event ödülleri dikkat çekici. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 😊 Başlangıç ödülleri ve event sistemi çok cezbedici. 10 yıllık tecrübeyle sunulan bu sunucuya katılmak için sabırsızlanıyorum. Bol keyifli oyunlar dilerim.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler