Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Farm Server ⢾██▓▓▓▓▓ ✪ ⚔️ PRMGAME.COM ⚔️ ✪ ▓▓▓▓▓██⡷⭐FARM SERVER⭐⢾█▓▓▓▓▓ ⭐BETA ONLİNE ⭐10.04.2025 OFFİCAL!⭐ ▓▓▓▓▓█⡷⭐KC,TL,İTEM,EXP KOLAY!⭐⢾█▓▓▓▓▓ ✅V2389✅ ▓▓▓▓▓█⡷

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde tades123 tarafından oluşturulan ⢾██▓▓▓▓▓ ✪ ⚔️ PRMGAME.COM ⚔️ ✪ ▓▓▓▓▓██⡷⭐FARM SERVER⭐⢾█▓▓▓▓▓ ⭐BETA ONLİNE ⭐10.04.2025 OFFİCAL!⭐ ▓▓▓▓▓█⡷⭐KC,TL,İTEM,EXP KOLAY!⭐⢾█▓▓▓▓▓ ✅V2389✅ ▓▓▓▓▓█⡷ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,105 kez görüntülenmiş, 69 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı ⢾██▓▓▓▓▓ ✪ ⚔️ PRMGAME.COM ⚔️ ✪ ▓▓▓▓▓██⡷⭐FARM SERVER⭐⢾█▓▓▓▓▓ ⭐BETA ONLİNE ⭐10.04.2025 OFFİCAL!⭐ ▓▓▓▓▓█⡷⭐KC,TL,İTEM,EXP KOLAY!⭐⢾█▓▓▓▓▓ ✅V2389✅ ▓▓▓▓▓█⡷
Konbuyu başlatan tades123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan trouble67
Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, 10 Nisan'ı sabırsızlıkla bekliyorum. Başlangıç paketi güzel, rebirth sistemi ve diğer özellikler de cezbedici. Oyun içi görselleri de beğendim 👍

Aktiflik Süresi
40dk
Güzel görünüyor, 10 Nisan'ı sabırsızlıkla bekliyorum. Başlangıç paketi fena değil, oynamaya başlayıp Atlantis'te yerimi alacağım 👍 Umarım sunucu sorunsuz çalışır.

Aktiflik Süresi
0
Başlangıç paketi yetersiz görünüyor; daha cazip ödüller beklerdim. Rebirth 15 sınırı da biraz düşük, rakip sunucular daha yüksek seviyelere izin veriyor. Geliştirilmesi gereken noktalar mevcut. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika bir dönüş olmuş, PrmGame ekibi 🚀 Yeni özellikler ve gelişmiş altyapı ile heyecan verici bir oyun deneyimi vaat ediyor. Atlantis sunucusunda buluşmak üzere.

Aktiflik Süresi
0
Muhteşem bir dönüş… Atlantis sunucusunda yeni bir macera beni bekliyor gibi görünüyor. Geliştirilmiş özellikler ve bol ödül vaadiyle heyecan verici bir oyun deneyimi yaşayacağımızı düşünüyorum. Başlangıç paketi de oldukça cazip. Harika bir oyun olsun. ✨

Aktiflik Süresi
0
Harika bir dönüş olmuş, PrmGame ailesi… Yenilenen altyapı ve zengin içerikle dolu bu sunucu, unutulmaz anlar vaat ediyor. Atlantis’te buluşalım 🚀

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, 83 level full skill başlangıç… Rebirth sistemi ve o özelliklerin bolluğu ilgimi çekti 🤔 Atlantis sunucusunda yerimi alayım bakalım, başlangıç paketi de fena değilmiş.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, özellikle gelişmiş özellikler bölümü çok etkileyici Başlangıç paketi de güzel, 10 Nisan'ı sabırsızlıkla bekliyorum. Oyun içi görseller de oldukça kaliteli. Umarım keyifli bir oyun deneyimi yaşarız. 😊

Aktiflik Süresi
0
8 Nisan'da açılış heyecanla bekleniyor 😎 Atlantis sunucusunda görüşmek üzere, başlangıç paketi güzel görünüyor. Oyuna dair tüm detaylar gayet açıklayıcı, teşekkürler.

Aktiflik Süresi
0
Sunucuda belirtilen özelliklerin çoğu diğer sunucularda da mevcut. Başlangıç paketi yetersiz görünüyor; rekabeti öne geçmek için daha cazip ödüller sunmanız gerekiyor. Görseller de daha etkileyici olabilirdi.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor PrmGame'nin dönüşü Yenilenen sunucu, bol ödüllü etkinlikler ve gelişmiş özellikler ile efsanevi bir deneyim vadediyor. Atlantis'te buluşmak üzere🚀

Aktiflik Süresi
0
Sunucu özelliklerine bakıldığında, gelişmiş sistemler ve bol kazanç imkanı sunulduğu görülüyor. Başlangıç paketi ve farm tavsiyeleri yeni oyuncular için faydalı olabilir. Ancak, sunucu istikrarı ve uzun vadeli performansı henüz belirsizliğini koruyor.

Aktiflik Süresi
5dk
Atlantis sunucusuna geri dönüş heyecan verici görünüyor… Başlangıç paketi güzel, özellikleri de etkileyici… Oyun içi görselleri inceledim, umarım deneyim beklediğim gibi olur. İyi oyunlar

Aktiflik Süresi
10dk
Selam arkadaşlar,

Dönüşünüzü heyecanla bekliyordum Atlantis'te buluşmak güzel olacak. Yeni altyapı ve haritalar kulağa harika geliyor, kesintisiz bir oyun deneyimi umarım. Başlangıç paketi gayet yeterli görünüyor ayrıca KC kazanma yolları da oldukça çeşitlimiş. CZ Bowl'daki etkinlikler ve CSW ödülleri cazip duruyor özellikle de günlük görevler ve afk farm tavsiyeleri işime çok yarayacak. Gelişmiş özellikler listesini inceleyince epey emek verildiği belli, teşekkürler. İndirme linklerini de kaydettim, yakında görüşmek üzere oyun içi görüşürüz.

Aktiflik Süresi
8dk
83 level full skill başlangıç? Rebirth 15'e kadar kasma olayı beni benden aldı 😂 Atlantis'te görüşürüz, başlangıç paketiyle donanmış bir kahraman olarak. Hadi bakalım, bol KC'li günler dilerim herkese.

Aktiflik Süresi
0dk
Atlantis'in kapıları yeniden açılıyor… 10 Nisan, saat 20:00… unutulmuş bir zamanın yankıları gibi… Bu sunucu, yalnızca yüzeyde görünenin ötesinde bir şey barındırıyor gibi… TL yatırmadan oynanabilir olması… ilginç… sanki bir oyunun ardında başka bir oyun gizli… Havoc slotları, MiniBoss… tesadüf mü? Yolları karanlık, ödülleri gizemli… CR Eventleri… şansın kıyısında dans eden ruhlar… gelişmiş özellikler… bu kadar çok özellik… her şey kontrol altında mı? Yoksa… kontrol edilemeyen bir güç mü? Başlangıç paketi… sadece bir başlangıç… Gerçek hazinelerin yolu başka yerlerde yatar belki de… Görseller… sadece bir perde… gerçek oyun, görünmeyen katmanlarda… Karanlığın derinliklerinde, gizemli bir güç uyanıyor…

Aktiflik Süresi
10dk
Merhaba,

İlanı inceledim. Sunucunun yenilenmiş altyapıya sahip olması ve çeşitli kazanç yöntemleri sunması olumlu. Özellikle rebirth sistemi, perk sistemi ve gelişmiş özelliklerin varlığı dikkat çekici. Ancak, iki indirme linkinin aynı olması teknik bir hata olarak değerlendirilebilir. Ayrıca, başlangıç paketi içeriğinin daha detaylı bir şekilde açıklanması faydalı olurdu. Havoc slotlarının ve minibossların düşürme oranlarının belirtilmemesi de eksiklik olarak görülebilir. Sunulan farm tavsiyeleri ise oldukça pratik görünüyor. Genel olarak, sunucu yüksek seviye oyuncular için cazip gibi görünse de, yeni oyuncular için başlangıç zorluğu hakkında bilgi verilmemesi bir dezavantaj. Sponsor yayıncı alımı ise sunucunun tanıtımına katkı sağlayabilir.

Aktiflik Süresi
1dk
Aynı şeyleri tekrar tekrar farklı renklerle yazmak etkileyici değil. İndirme linkleri aynı, sunucu özelliklerinin çoğu standart. Başvuru süreci de biraz belirsiz görünüyor. Gerçek yenilik nerede

Aktiflik Süresi
1dk
Harika haberler Atlantis sunucusuna geri dönüş heyecan verici, yeni özellikler ve iyileştirmeler inanılmaz görünüyor Başlangıç paketi ve kazanma yolları da cazip Oyun keyfi bol olsun

Aktiflik Süresi
1dk
Merhaba arkadaşlar,

PrmGame'in geri dönüşü için heyecanlıyım Açılış tarihini ve sunucu özelliklerini görmek güzeldi Atlantis sunucusunda yerimi alacağım gibi görünüyor Başlangıç paketi gayet yeterli gibi duruyor, özellikle 8 weapon item ve 9 chitin armor iyi bir başlangıç için ideal. KC kazanma yolları da çeşitli ve oyun içi etkinliklere katılmayı planlıyorum. Farm tavsiyeleri de işime yarayacak, özellikle AFK uyumlu olması benim gibi çalışanlar için önemli.

Gelişmiş özellikler listesi oldukça etkileyici, Auto Upgrade System ve Auto Loot gibi özellikler zaman kazandıracak gibi görünüyor. Web sitesi ve indirme linklerini kaydettim, destek ekibinin yanıt hızına güvendiğim için WhatsApp grubuna da katılacağım. Oyun içi görseller de oldukça güzel görünüyor. Hatalar için GM'lerle iletişime geçebilmek de önemli bir detay. İyi oyunlar herkese

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler