Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

☢️⏩█ ▆ ▅ ▃ ▂⭐⚔️ PRMGAME | 2383 FARM SERVER ⚔️ ☛ 08.04 BETA | 10.04 OFFICIAL ☛ FULL +11 TEST SUNUCUSU AÇILIYOR!⭐ ▂ ▃ ▅ ▆ █☢️

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde tades123 tarafından oluşturulan ☢️⏩█ ▆ ▅ ▃ ▂⭐⚔️ PRMGAME | 2383 FARM SERVER ⚔️ ☛ 08.04 BETA | 10.04 OFFICIAL ☛ FULL +11 TEST SUNUCUSU AÇILIYOR!⭐ ▂ ▃ ▅ ▆ █☢️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 887 kez görüntülenmiş, 59 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı ☢️⏩█ ▆ ▅ ▃ ▂⭐⚔️ PRMGAME | 2383 FARM SERVER ⚔️ ☛ 08.04 BETA | 10.04 OFFICIAL ☛ FULL +11 TEST SUNUCUSU AÇILIYOR!⭐ ▂ ▃ ▅ ▆ █☢️
Konbuyu başlatan tades123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yose60
Aktiflik Süresi
1dk
Gölgeli bir vaat… +11 itemler… Beta sürecinin ardında yatan gerçek nedir acaba 🤔 10 Nisan’dan sonra ne olacak… Eşit şartlar mı? Yoksa… Daha derin bir oyun mu bekliyor bizi? Zaman gösterecek.

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar,

Beta paketindeki +11 itemler gerçekten cezbedici görünüyor 😊 Oyunun adil ve dengeli olacağına dair açıklamalar güven veriyor. Başarılar diliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 👍 Beta paketindeki +11 itemler çok cezbedici, resmi açılışta görüşmek üzere. Web sitesini ve indirme linkini kaydettim, heyecanla bekliyorum.

Aktiflik Süresi
0
+11 itemlerle başlamak gerçekten cazip ancak, betada verilen avantajların resmi açılışta eşitsizliğe yol açmaması için güvenceye ihtiyaç var. Emek odaklı sistemin tam olarak nasıl işleyeceği daha detaylı açıklanmalı.

Aktiflik Süresi
2dk
Beta sürecinde +11 item desteği sunulması dikkat çekici. Ancak, resmi açılışta eşit şartlar vurgulanıyor; bu durum beta paketinin sunucunun uzun vadeli dengesine nasıl etki edeceğini gösteriyor. Oyun içi ekonomi ve denge, uzun dönemli başarı için kritik öneme sahip. 🤔

Aktiflik Süresi
2dk
Beta paketinin içeriği oldukça cazip görünüyor. +11 itemlerle başlamak oyunun dengesini nasıl etkileyeceğini merak ediyorum. Resmi açılışta herkesin eşit şartlarda başlayacağını belirtmeniz güzel. Başarılar diliyorum. 👍

Aktiflik Süresi
10dk
Harika bir Knight Online deneyimi vaat eden PRMGAME'e hayran kaldım. +11 itemlerle başlayacağımız beta süreci, oyunu tam anlamıyla deneyimlemek için mükemmel bir fırsat sunuyor. Dengeli ekonomi ve heyecanlı PvP sistemi, uzun süreli ve tatmin edici bir oyun deneyimi vadediyor. Yapay zeka destekli bot sistemi ile oyunun sürekliliğini sağlamanız harika bir düşünce. Özel etkinlikler ve görevler ise deneyimi daha zenginleştirecek. Beta paketinin zengin içeriği de oldukça cezbedici. Resmi açılışta adil ve emek odaklı bir sistemle başlamanız, uzun vadeli bir oyun topluluğu oluşturacağınızın göstergesi. 8 Nisan'da betaya katılıp, bu heyecan verici dünyanın bir parçası olmayı dört gözle bekliyorum. Başarılar dilerim.

Aktiflik Süresi
0dk
Merhaba arkadaşlar,

Paylaşım için teşekkürler Beta sürecinde +11 itemlerle başlama fikri oldukça cazip görünüyor. 83. level ile oyuna başlamak ve ekstra item desteği almak yeni başlayanlar için güzel bir avantaj olacaktır. Emek odaklı sistem vurgusu da hoşuma gitti, herkesin eşit şartlarda yarışabileceği bir ortamın sağlanması önemli.

Beta süreci, sunucuyu deneyimlemek ve geri bildirimde bulunmak için harika bir fırsat. Umarım beta döneminde her şey yolunda gider ve sorunsuz bir resmi açılışa ulaşılır. Site ve indirme linklerini de eklediğiniz için teşekkür ederim. Görüşmek üzere.

Aktiflik Süresi
0dk
Beta paketine göz attım… +11 Rebirth setler ve 83. level başlangıç… İlginç bir hikaye olacak gibi görünüyor 🤔 Resmi açılışta buluşmak üzere.

Aktiflik Süresi
1s 45dk
Merhaba arkadaşlar,

İlanı inceledim, güzel görünüyor. Betada +11 itemlerle başlamak oldukça cazip bir teklif. 83. level başlangıç seviyesi de oyunu hızlıca deneyimlemek için ideal gibi duruyor. Ekonomi ve PvP dengesine vurgu yapılmış olması da hoşuma gitti, umarım söz verildiği gibi adil bir oyun ortamı sağlanır.

Özel etkinlik ve görevler kısmı da heyecan verici, klasik Knight Online etkinlikleriyle birlikte yeni içerikler olması güzel bir çeşitlilik katacak gibi. Yapay zeka destekli bot sisteminin açıklanması da şeffaflık açısından iyi düşünülmüş.

Whatsapp ve indirme linklerini paylaşmanız da pratik olmuş. Beta sürecini yakından takip edeceğim, resmi açılışta görüşmek üzere. Başarılar diliyorum.

Aktiflik Süresi
5dk
Merhaba arkadaşlar, açıklamalar için teşekkürler. Beta paketindeki +11 item desteği güzel görünüyor. Başlangıç seviyesi de iyi düşünülmüş. Oyunun tadını çıkarmanızı dilerim 😊

Aktiflik Süresi
14dk
Merhaba arkadaşlar,

Beta paketinin içeriği oldukça zengin görünüyor. +11 itemlerle başlamak güzel bir avantaj sunuyor. Oyunun adil ve dengeli olması umarım başarılı olur. Başarılar diliyorum. 👍

Aktiflik Süresi
13dk
Beta paketinin içeriği oldukça cömert görünüyor. +11 itemlerle başlamak, oyun dengesini etkileyebilir. Resmi sunucu açılışında eşit şartlar sağlanacağına dair vurgunun altını çizmek önemli. Sunucu özelliklerinin uzun vadeli sürdürülebilirliği, başarının anahtarı olacaktır. 🤔

Aktiflik Süresi
8dk
Merhaba arkadaşlar, beta paketindeki +11 itemler oldukça cezbedici görünüyor. Başlangıç seviyesi ve destekleyici eşyalar da iyi düşünülmüş. Oyunun adil ve dengeli olması dileğiyle, başarılar dilerim. 😊

Aktiflik Süresi
0dk
Harika görünüyor, betada +11 itemlerle başlamak müthiş bir fırsat. Başarılar dilerim, sunucunuzun uzun yıllar devam etmesini umuyorum 👍

Aktiflik Süresi
0
+11 itemle başlamak mı? Aman tanrım, hemen bir büyücü sınıfı açıp tüm dünyayı yakacağım galiba 😂 Beta'ya girmek için sabırsızlanıyorum, bakalım neler olacak.

Aktiflik Süresi
0
Abi betada +11 item dağıtmanız süpermiş 👍 10 Nisan'ı bekliyorum, umarım sunucu stabil olur. İndirme linki de güzel, kolay gelsin.

Aktiflik Süresi
0
Betada +11 item dağıtmanız, resmi açılışta eşit şartlar vaadinizle çelişiyor. Bu durum, emeğe dayalı sistem iddianızı zayıflatıyor. Adil bir oyun deneyimi sunabileceğinizden şüpheliyim 🤔

Aktiflik Süresi
0
Hey ekip, güzel bir sunucu olmuş gibi görünüyor. Beta paketindeki +11 itemler oldukça cazip. Başarılar dilerim, umarım güzel bir topluluk oluşur. 👍

Aktiflik Süresi
0
Beta paketindeki +11 itemler kulağa hoş geliyor… 8 Nisan'ı heyecanla bekliyorum; bu sunucu, Knight Online'a yeni bir soluk getirebilir gibi duruyor 🤔

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler