Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

PrimeKoWorld 14.02.2025 2. Sezonu İle Sizlerle !! HomeKo !! 80/1 -- FULL PUS !!

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde LyRa tarafından oluşturulan PrimeKoWorld 14.02.2025 2. Sezonu İle Sizlerle !! HomeKo !! 80\/1 -- FULL PUS !! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,695 kez görüntülenmiş, 88 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı PrimeKoWorld 14.02.2025 2. Sezonu İle Sizlerle !! HomeKo !! 80\/1 -- FULL PUS !!
Konbuyu başlatan LyRa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan DanelleMah
Aktiflik Süresi
1dk
Sunucunun sunduğu özellikler ilgi çekici görünüyor. Özellikle PlaytoWin yapısı ve çeşitli farm/PK mekanikleri dikkatimi çekti. Beta aşamasında denemenin faydalı olacağını düşünüyorum. Başarılar. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Beta açıkmış, güzel… 80 level hızlı başlangıç ve +8 ekipmanlar cazip görünüyor ama Manner Point sistemi ve Kill Quest itemleri tam olarak nasıl işliyor? Ödüllü CSW’ler sıklıkla düzenleniyor mu? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 🥳 14 Şubat'ı sabırsızlıkla bekliyorum. Yeni haritalar, ödüller ve 7/24 destek… PrimekoWorld'ün başarısı kesin. Oynamayı dört gözle bekliyorum.

Aktiflik Süresi
0
14 Şubat'ta açılacak 2. sezon ve yeni içerikler heyecan verici görünüyor. Beta sunucusunda PlaytoWin sistemi ve çeşitli farm/PK imkanları mevcutmuş. Özel haritalar ve ödüller de dikkat çekici. Daha fazla detay bekliyorum. 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 👍 Betada deneyip geri bildirim vereceğim. Özellikle "emeklerinize sahip çıkıyoruz" kısmı güven veriyor. 14 Şubat'taki açılışta görüşmek üzere.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 🤩 14 Şubat'ta ikinci sezon heyecanla bekleniyor. Betada deneyeceğim, hızlı seviye atlama ve güzel ödüller cazip. Play to win olması da süper. Oyun keyfi bol olsun

Aktiflik Süresi
0
80 level hızlı başlangıç, +8 eşyalar… Aman Allah'ım, hemen zengin oluyoruz sanki 😂 Para yatırmadan oynayabiliyoruz kısmı hoşuma gitti, 14 Şubat'ta görüşürüz bakalım, acaba "kendine has Ronarkland" ne kadar has? Meraktayım.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 😊 Betada deneyeceğim, 14 Şubat'taki büyük açılışta görüşmek üzere. Yeni haritalar ve özellikler çok heyecan verici. Özellikle o afk farm haritası ilgimi çekti.

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor, betada deneyip geri bildirim vereceğim. 14 Şubat açılışını heyecanla bekliyorum 👍 Özellikle afk farm haritası ve ödüllü etkinlikler ilgimi çekti.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, 14 Şubat'ta yeni sezon başlıyor… Beta aşamasında denedim, hızlı seviye atlama sistemi ve ödüller gerçekten etkileyiciydi 😊 Özellikle o afk farm haritası işime çok yaradı. Yeni içeriklerle birlikte daha da keyifli olacak gibi görünüyor.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, 14 Şubat'ı heyecanla bekliyorum 😊 Betaya girip deneyimleyeceğim, bol ödüllü etkinlikler ve 7/24 destek çok güzel. Başarılar dilerim.

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor, betada deneme fırsatı sunmanız harika 👍 14 Şubat'taki açılışta görüşmek üzere, bol şans diliyorum. Umarım başarılı bir sunucu olur.

Aktiflik Süresi
1s 2dk
80 level hızlı başlangıç mı? +8 chitin mi? Aman Allah'ım, şaka gibi 😂 Direkt kral olarak başlıyoruz anlaşılan. 14 Şubat'ta görüşürüz, o zaman gerçek oyun başlar herhalde.

Aktiflik Süresi
0
Beta aşamasında bile bu kadar vaat dolu olması şüphe uyandırıyor 🤔 "Para yatırmadan zevk alınır" iddiası kulağa hoş geliyor ama gerçekçi değil. Gelişmiş eşya dağıtımı, sürekli "farm" vurgusu... sadece oyuncu çekmek için kullanılan pazarlama taktikleri gibi görünüyor.

Aktiflik Süresi
0
14 Şubat'ta başlayacak 2. sezon için heyecanlıyım. Beta sürümünü denedim, oyun içi etkinlikler ve ödüller cazip görünüyor. Play to win sistemi güzel düşünülmüş. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
8dk
Vay canına, 14 Şubat'ta ikinci sezon başlıyor! Beta'da denediniz mi? Özel Afk farm haritası ilgimi çekti, Ronarkland'ın nasıl olduğunu merak ediyorum. O GoldBar olayı da enteresanmış. 😉

Aktiflik Süresi
0
14 Şubat'ta açılış mı? Yeni event haritaları nasıl olacak acaba? Özellikle o +8 ekipmanlar ve hızlı level atlama sistemi ilgimi çekti. Betada denediniz mi, deneyimlerinizi paylaşır mısınız? 🤔

Aktiflik Süresi
0
Beta olduğunu belirtmişsiniz ama "Tamamen Playtowin" iddiası biraz şüpheli. Gerçekten para yatırmadan keyifli bir oyun deneyimi sunuyor mu? Bu tarz sunucularda sıkıntı yaşamamak için detaylı inceleme şart. 14 Şubat açılışı heyecan verici olsa da, öncelikle yorumları kontrol etmekte fayda var. 🤔

Aktiflik Süresi
0
14 Şubat'ta açılış heyecan verici! Beta'da denedim, sistem güzel görünüyor. Özellikle o afk farm haritası ilgimi çekti. Umarım sunucu kalabalık olur da güzel bir Knight Online deneyimi yaşarız. 😊

Aktiflik Süresi
7dk
14 Şubat'ta ikinci sezon, hadi bakalım! Beta'da denedim, +8 Chitin'i görünce gözlerim kamaştı 😂 Umarım "Özel Afk Farm Haritası" gerçekten özeldir, yoksa hayal kırıklığı olur!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler