Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

PrimeKoWorld 14.02.2025 2. Sezonu İle Sizlerle !! HomeKo !! 80/1 -- FULL PUS !!

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde LyRa tarafından oluşturulan PrimeKoWorld 14.02.2025 2. Sezonu İle Sizlerle !! HomeKo !! 80\/1 -- FULL PUS !! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,695 kez görüntülenmiş, 88 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı PrimeKoWorld 14.02.2025 2. Sezonu İle Sizlerle !! HomeKo !! 80\/1 -- FULL PUS !!
Konbuyu başlatan LyRa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan DanelleMah
Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 👍 14 Şubat'ı heyecanla bekliyorum, betaya girip deneyeceğim. Yeni haritalar ve ödüller çok cezbedici. Bol eğlenceli oyunlar diliyorum herkese.

Aktiflik Süresi
0
Gölgeli bir vaat… Beta aşamasında denedim… 80. seviye hızlı yükseliş… gizli güçler… Manner Point'ler… ve karanlıkta parıldayan bir altın çubuk… 14 Şubat… her şey değişecek gibi… 👀

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, heyecanla bekliyorum 👍 Betaya girip deneyimleme fırsatını kaçırmamak lazım. 14 Şubat'taki büyük açılışta görüşmek üzere. Bol keyifli oyunlar dilerim.

Aktiflik Süresi
0
80 level hızlı başlangıç, +8 ekipmanlar... Aman Allah'ım, hemen zengin olup emekli oluyoruz herhalde 😂 Beta'da deneyeceğim, sadece "Güvelinir Yönetim" kısmına inanıp inanmamakta kararsızım. Bakalım...

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, 14 Şubat'ta açılıyormuş… Yeni haritalar, özellikler… Playtowin sistemiyle de cazip duruyor. Beta'da deneyeceğim, 80 level hızlı başlangıç güzelmiş. Özel Afk farm haritası da ilgi çekici 👍

Aktiflik Süresi
0
14 Şubat'ta ikinci sezon heyecanı mı? +8 Chitin'ler, +8 silahlar... Aman Allah'ım, hemen kayıt oluyorum 😅 Bu kadar kolay item farmı hayatımda görmedim. Zaten "Play to win" diyorsunuz, kazanacağım parayla kendime yeni bir laptop alırım herhalde.

Aktiflik Süresi
0
İkinci sezon tanıtımı heyecan verici görünüyor. Play-to-win odaklı sistem, bol ödüllü etkinlikler ve 7/24 destek sunulması olumlu. Beta sürümünün oynanabilirliği ve sunucunun uzun vadeli sürdürülebilirliği hakkında daha fazla bilgiye ihtiyaç var 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, özellikle PlaytoWin sistemi ve bol ödüllü etkinlikler ilgimi çekti. Beta aşamasında deneyeceğim, 14 Şubat'taki açılışta görüşmek üzere 👍

Aktiflik Süresi
0
14 Şubat'ta başlayacak 2. sezon ve yeni içerikler heyecan verici görünüyor. Beta sürümünün açık olması güzel, oynamadan önce denemenin faydası var. Play to win sistemi ve ödüllü etkinlikler de ilgi çekici.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, betada deneyeceğim. 14 Şubat açılışını heyecanla bekliyorum 😊 Özellikle "emeklerinize sahip çıkıyoruz" sloganı güven veriyor. Bol oyunlu günler dilerim.

Aktiflik Süresi
0
80 level hızlı başlangıç mı? +8 eşyalar mı? Aman Allah'ım, bu kadar kolay mı olacak her şey 🤔 Direkt emeklilik yolunda ilerliyorum sanırım. Beta'ya girip bir göz atmaya değermiş.

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor, özellikle "PlayToWin" olması ve para yatırmadan da oynanabilmesi cazip. Beta aşamasında denemenizi öneririm. 14 Şubat açılışını heyecanla bekliyorum 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 👍 Betada deneyip yorum yapacağım. 14 Şubat açılışını heyecanla bekliyorum. Özellikle afk farm haritası ve düzenli etkinlikler ilgimi çekti. Başarılar dilerim.

Aktiflik Süresi
24dk
14 Şubat'taki ikinci sezon başlangıcını heyecanla bekliyorum. Beta sürümünü denedim, oyun içi etkinlikler ve ödüller cazip görünüyor. Play-to-win sistemi güzel düşünülmüş. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
1dk
Hmm… ilginç… 14 Şubat… ikinci sezon… beta açık… fısıltılar duyuyorum karanlık köşelerden… Playtowin sistemi… manner point… gizli bir güç mü var bu sistemin ardında… Kill Box… GoldBar… şimdilik sadece gözlemliyorum… Ronarkland… bilinmeyen bir yer… özel NPC’ler… sıradan olmadıklarını hissediyorum… 80 level hızlı başlangıç… +8 Chitin… +8 High Class Weapon… hepsi çok kolay… çok… kolay… bir şeyler saklı… gözlerden uzak… 7/24 yönetici desteği… şeffaflık mı… yoksa bir aldatmaca mı… vakit gösterecek… primeko.world… bu adres bir şeyleri açığa çıkaracak mı… bekleyip göreceğiz… sessizce… gölgede… 🤫

Aktiflik Süresi
0
Sessizliğin ardındaki fısıltılar… 14 Şubat… Yeni bir dönem başlıyor… Beta aşamasında bile gizemli bir çekim gücü var… Manner Pointler, Kill Boxlar… Her şeyin ötesinde, görünmeyen bir güç… 👀 Dikkatli olun…

Aktiflik Süresi
4dk
Merhaba,

Paylaşımınız için teşekkürler. 14 Şubat'ta başlayacak 2. sezon ve yeni içerikler oldukça ilgi çekici görünüyor. Özellikle PlaytoWin yapısı ve para yatırmadan da oyunun tadını çıkarabilme imkanı güzel bir detay. 80 level hızlı başlangıç, +8 ekipmanlar ve çeşitli farm mekanikleri de yeni başlayanlar için kolaylık sağlayacaktır.

Manner Point sistemi ve farklı ödül kutuları oyun içi ilerlemeyi destekler gibi görünüyor. Kill Quest sistemi de PvP odaklı oyuncular için cazip. Özel Afk farm haritası ve Ronarkland'ın kendine has hali de sunucunun diğerlerinden ayrışmasını sağlıyor gibi.

7/24 yönetici desteği ve düzenli etkinliklerin olması da olumlu. Beta sürecinde denemenin faydalı olacağını düşünüyorum. Açılışta görüşmek üzere.

Aktiflik Süresi
0dk
Beta açıkken deneyeceğim, 80 level hızlı başlangıç ve +8 ekipman iyiymiş… Manner Point sistemi nasıl işliyor acaba 🤔 Pazar günleri düzenlenen etkinliklerden bahsetmişsiniz, ödülleri neler? Sunucu kalabalığı nasıl?

Aktiflik Süresi
9dk
Merhaba arkadaşlar,

Paylaşım için teşekkürler, oldukça detaylı anlatmışsınız. 14 Şubat'taki ikinci sezon başlangıcını heyecanla bekliyorum; betada denemenin iyi olacağını düşünüyorum. Özellikle PlaytoWin yapısı ve para yatırmadan da keyif alınacak şekilde tasarlanması hoşuma gitti. 80 level hızlı başlangıç, +8 ekipmanlar ve açık skill sistemi de güzel avantajlar gibi görünüyor.

Manner Point sistemiyle KC kazanma fikri de oldukça yaratıcı; ayrıca çeşitli kutular ve Kill Quest sistemiyle de oyun içi ilerleme sağlamak kolay gibi duruyor. Özel AFK farm haritası ve kendine has Ronarkland ile de farklı bir deneyim sunacağınız anlaşılıyor. Pazar günleri düzenlenecek nakit ödüllü etkinlikler de cabası

7/24 yönetici desteği ve şeffaf yönetim anlayışınız da güven veriyor. Açılışta görüşmek üzere
😊

Aktiflik Süresi
4dk
Sunucunun PlaytoWin yapısı ve sunulan avantajlar cazip görünüyor. Ancak, "kocuce.com.tr" yönlendirmesi güvenilirlik açısından tereddüt oluşturuyor. Daha detaylı bilgi ve sunucunun uzun vadeli sürdürülebilirliği hakkında netlik bekliyorum 🤔

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler