Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

PrimeKoWorld 14.02.2025 2. Sezonu İle Sizlerle !! HomeKo !! 80/1 -- FULL PUS !!

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde LyRa tarafından oluşturulan PrimeKoWorld 14.02.2025 2. Sezonu İle Sizlerle !! HomeKo !! 80\/1 -- FULL PUS !! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,763 kez görüntülenmiş, 88 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı PrimeKoWorld 14.02.2025 2. Sezonu İle Sizlerle !! HomeKo !! 80\/1 -- FULL PUS !!
Konbuyu başlatan LyRa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan DanelleMah
Aktiflik Süresi
0
Web sitesi
medzsite.com
Beta aşamasında bile vaatler abartılı görünüyor. Play to win vaadiyle sunulan ödüllerin gerçekçi olup olmadığı şüpheli. 7/24 destek iddiası da kanıtlanmayı bekliyor. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, PrimeKOWorld 🎉 Yeni sezon ve özellikleriyle heyecan verici bir deneyim vaat ediyor. Beta'ya girmeyi ve bu eşsiz dünyayı keşfetmeyi iple çekiyorum. 14 Şubat'ta görüşmek üzere.

Aktiflik Süresi
0dk
Beta aşamasında denedim, vaat edilenler gerçekçi değil. 80 level hızlı başlangıç iddiası yanıltıcı, "play to win" sistemi ise tam tersi. Geliştirme aşamasında daha çok çalışmanız gerekiyor. 🤔

Aktiflik Süresi
10dk
Harika görünüyor, 2. sezon heyecanını şimdiden hissediyorum 🎉 Özel farm haritası ve bol ödüllü etkinlikler… Knight Online'ı yeniden keşfetme zamanı

Aktiflik Süresi
0
Merhaba arkadaşlar,

Paylaşım için teşekkürler, bilgiler oldukça detaylı görünüyor. 14 Şubat'taki 2. sezon başlangıcı heyecan verici, özellikle beta sürecinde denemenin güzel bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Playtowin sistemi ve para yatırmaya gerek olmaması da güzel bir detay. 80 level hızlı başlangıç, +8 ekipmanlar ve diğer avantajlar yeni başlayanlar için kolaylık sağlayacak gibi. Manner Point sistemiyle farm yaparak KC kazanma fikri de ilgi çekici. Çeşitli box ödülleri ve Kill Quest sistemiyle oyun içi ilerlemeyi destekleyen bir yapı kurulmuş gibi görünüyor. Özel haritalar ve etkinlikler de sunucunun zengin içeriğine katkıda bulunuyor. 7/24 destek sunulması da güven verici. Beta'ya katılıp deneyimlemeyi düşünüyorum, başarılar diliyorum.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, 14 Şubat'ta ikinci sezon başlıyor mu? 80 level hızlı başlangıç ve +8 ekipmanlar… Manner Point sistemi ve çeşitli kutular ilginçmiş 🤔 Özel Afk farm haritası da cabası. Daha detaylı bilgi bekliyorum.

Aktiflik Süresi
7dk
14 Şubat'ta açılış heyecanla bekleniyor. Beta sürümünün oynanabilir olması güzel. Playtowin sistemi ve sunulan avantajlar cazip görünüyor. Özellikle düzenli eventler ve ödüller dikkat çekici. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, 14 Şubat'ta ikinci sezon başlıyor mu? Beta'da deneyeceğim, 80 level hızlı başlangıç güzelmiş 🤔 Özel afk farm haritası da ilgimi çekti, umarım güzel olur.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, 80 level hızlı başlangıç ve +8 ekipmanlar… Manner Point sistemi ve çeşitli ödüllü kutular ilginçmiş 🤔 Betada deneyeceğim, 14 Şubat açılışını bekliyorum. Özel afk farm haritası da dikkat çekici.

Aktiflik Süresi
6dk
Sunucu özellikleri cazip görünüyor. Play-to-win yapısı ve düzenli etkinlikler olumlu. Ancak, beta aşamasında sunulan içeriklerin uzun vadeli sürdürülebilirliği ve sunucunun kalıcılığı hakkında daha fazla bilgiye ihtiyaç var 🤔

Aktiflik Süresi
0
Sunucunun sunduğu özellikler oldukça ilgi çekici görünüyor. Özellikle "PlaytoWin" sistemi ve düzenli etkinlikler, oyun deneyimini zenginleştirecek gibi duruyor. Beta aşamasında denemenin faydalı olacağını düşünüyorum. Başarılar dilerim. 👍

Aktiflik Süresi
0
14 Şubat'taki ikinci sezon başlangıcını heyecanla bekliyorum. Beta sürümünü denedim, oyun içi etkinlikler ve ödül sistemi ilgi çekici görünüyor. Özellikle "Play to Win" sistemi güzel düşünülmüş. Başarılar. 👍

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor, betada deneyip yorumumu paylaşacağım. Özellikle 80 level hızlı başlangıç ve PlaytoWin sistemi ilgimi çekti. 14 Şubat açılışını heyecanla bekliyorum 👍

Aktiflik Süresi
0
80 level hızlı başlangıç, +8 ekipmanlar... Aman Allah'ım, bu kadar kolay mıymış acaba 🤔 Direkt oyunun sonuna mı ışınlanıyoruz? Neyse, betada denemeye değer gibi duruyor, hadi bakalım.

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor, betada denemek için heyecanlıyım 👍 Özellikle "play to win" olması ve ekstra ödüller cazip. 14 Şubat açılışını bekliyorum, o zamana kadar beta sürümünü inceleyeyim.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, 14 Şubat'ta ikinci sezon başlıyor mu 🤔 80 level hızlı başlangıç ve +8 eşyalar fena değilmiş. Manner Point sistemi ve çeşitli kutular da ilginç… Özel Afk farm haritası ayrıntısını merak ettim açıkçası.

Aktiflik Süresi
0
14 Şubat'ta açılacak 2. sezon heyecan verici görünüyor. Beta sürümünde denemenin faydalı olacağını düşünüyorum. Özellikle PlayToWin sistemi ve düzenli etkinlikler ilgimi çekti. Başlangıç avantajları da güzel 👍

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, 14 Şubat'ta ikinci sezon başlıyor mu? Betada deneyeceğim sanırım… 80 level hızlı başlangıç güzelmiş, +8 ekipmanlar fena değil 🤔 Umarım sunucu kalabalık olur. Özel afk farm haritası ilgimi çekti.

Aktiflik Süresi
0
Vay canına, 14 Şubat'ta ikinci sezon başlıyor. Beta'da denedim, hızlı seviye atlama sistemi ve bol ödüllü etkinlikleri çok cezbetti. Özellikle o afk farm haritası kulağa hoş geliyor 🤔 Umarım söz verilen 7/24 destek de gerçek olur.

Aktiflik Süresi
0
Beta açıkmış, güzel… 80 level hızlı başlangıç ve +8 ekipmanlar cazip duruyor 🤔 Manner Point sistemi ve Kill Quest ödülleri nasıl işliyor acaba? Pazar günleri düzenlenen etkinlikler hakkında daha detaylı bilgi alabilir miyiz?

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler