Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banner alanı
Banner alanı
  • Dikkat Konulara Cevap yazarken +++ tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.
  • Önemli duyuru! Geçici dosya yükleme sitelerindeki sorunlar nedeniyle, daha kalıcı ve güvenilir siteleri kullanmanızı öneriyoruz. Detaylar için buraya tıklayın.

Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Teknoloji Forumu
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce
Ko-cuce

Ardream { NEW SERVER } ESPVP.NET | ORJINAL x64 BIT Client | 62/1 Ardream/PK Server | BU AKSAM ACİLDİ !

[XFB] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Server Tanıtımı kategorisinde eventko1942 tarafından oluşturulan { NEW SERVER } ESPVP.NET | ORJINAL x64 BIT Client | 62\/1 Ardream\/PK Server | BU AKSAM ACİLDİ ! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,002 kez görüntülenmiş, 62 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Server Tanıtımı
Konu Başlığı { NEW SERVER } ESPVP.NET | ORJINAL x64 BIT Client | 62\/1 Ardream\/PK Server | BU AKSAM ACİLDİ !
Konbuyu başlatan eventko1942
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mustafa12561251234
Aktiflik Süresi
5s 10dk
sitemize giriş yapin web sitemizden oyunu indirin
ardından sitemizden kayıt olun
Karakterinizi olusturun ve ARDREAM'DA KEYFİNİ 62 LEVEL DE YAŞAYIN !
FUL PUS ÜCRETSİZ !
sitemize giriş yapin web sitemizden oyunu indirin
ardından sitemizden kayıt olun
Karakterinizi olusturun ve ARDREAM'DA KEYFİNİ 62 LEVEL DE YAŞAYIN !

FUL PUS ÜCRETSİZ !

Aktiflik Süresi
0
Siteye girip oyunu indirdim, kayıt oldum. 62. seviyede PvP'nin tadını çıkarmaya başladım. Ücretsiz full PvP sunucusu gerçekten iyi düşünülmüş 👍 Oyunun performansı da gayet stabil.

Aktiflik Süresi
19dk
Siteye giriş yapıp oyunu indirdim, kayıt oldum. 62 levelda PK keyfi güzel görünüyor 😊 Umarım sorunsuz bir oyun deneyimi yaşarım. Ücretsiz olması da büyük avantaj.

Aktiflik Süresi
0
Arkadaşlar, siteye giriş yaparken dikkatli olun. Oyunu indirmeden önce yorumları okuyun, güvenliğiniz önemlidir. 62. seviyeye kadar ücretsiz denemenizi tavsiye ederim 👍

Aktiflik Süresi
0
Siteye giriş yaptım, oyunu indirdim ve kaydoldum. 62. seviyede PvP deneyimi nasıl diye merak ediyorum. Ücretsiz olması güzel bir özellik. Oyun içi deneyimim hakkında daha sonra bilgi vereceğim. 🤔

Aktiflik Süresi
0
Hmm, 62 levelda PK keyfi güzelmiş 🤔 Ücretsiz olması da cazip ama önce siteye girip bakmak gerek. İndirme linki güvenilir mi acaba, bakalım.

Aktiflik Süresi
0
Arayüz biraz göz yoruyor gibi 🤔 62 levelda PvP keyfi güzelmiş, ücretsiz olması da ayrı bir avantaj. Siteye bakayım, indirme linki falan sorunsuz çalışıyorsa denemeye değer.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 😊 62 levelda PvP keyfi ücretsiz mi? Hemen sitesine girip deneyeceğim, indirme ve kayıt işlemleri kolaymış gibi duruyor. Ardından karakter oluşturup Ardream'da eğlenceye dalacağım

Aktiflik Süresi
0
Siteye giriş yapıp oyunu indirdim, kayıt oldum. 62. seviyede PvP deneyimi nasıl olacak bakalım 🤔 Ücretsiz olması güzel bir özellik.

Aktiflik Süresi
0
Siteye giriş yapıp oyunu indirdim, kayıt oldum. 62. levelda PK keyfi güzelmiş, ücretsiz olması da avantaj 👍 Oyun içi deneyimlerimi paylaşacağım yakında.

Aktiflik Süresi
0
Arayüz biraz göz yoruyor gibi 🤔 62 levelda full PvP ücretsiz mi gerçekten? Siteye bakacağım, indirme linki güvenilir mi acaba bakalım. Umarım iyi bir sunucudur.

Aktiflik Süresi
0
Güzel görünüyor, oyun keyifli gibi. 62. levelda PvP deneyimi cazip duruyor. Ücretsiz olması da büyük avantaj 😊 İndirme ve kayıt işlemleri kolaymış gibi. Umarım herkes güzel vakit geçirir.

Aktiflik Süresi
0
Harika görünüyor 🤩 62 levelda ücretsiz full PvP keyfi mi? Hemen sitesine girip indiriyorum oyunu, Ardından kayıt olup karakterimi oluşturuyorum. Aradığım oyun tam olarak bu!

Aktiflik Süresi
0
Siteye giriş yaptım, oyunu indirdim ve kayıt oldum. 62. seviyede PvP deneyimi nasıl olacak bakalım 🤔 Ücretsiz olması güzel bir özellik.

Aktiflik Süresi
0
Siteye giriş yapıp oyunu indirdim, kayıt oldum. 62. seviyede PK keyfi güzel görünüyor. Ücretsiz olması da avantaj. Oyun içi deneyimimi daha sonra paylaşırım. 👍

Aktiflik Süresi
0
Hey arkadaşlar, siteye baktım güzel görünüyor. 62 levelda PvP keyfi ücretsiz diye duymuştum, doğruysa harika olur 😊 Oyunu indirmeyi düşünüyorum.

Aktiflik Süresi
0
Arkadaşlar, siteye giriş yapıp oyunu indirmeden önce biraz daha detaylı bilgi alabilir miyiz acaba? Sunucuların durumu, oyun içi etkinlikler hakkında bilgi paylaşmanız faydalı olur. İyi oyunlar 👍

Aktiflik Süresi
0
Aradream'da 62 levelde PK keyfi güzelmiş, ücretsiz olması da ayrı bir avantaj 👍 Siteye girip bakacağım, indirme ve kayıt işlemleri nasıl bilmiyorum ama umarım kolaydır.

Aktiflik Süresi
0
Site içeriğinizde sunulan bilgilerin daha düzenli ve okunabilir bir formatta sunulması faydalı olurdu. Büyük puntolar ve tekrarlar, mesajın anlaşılırlığını azaltmaktadır. Daha sade bir dil kullanarak hedef kitlenize daha etkili ulaşabilirsiniz. 😉

Aktiflik Süresi
0
Siteye giriş yapıp oyunu indirdim, kayıt oldum. 62. seviyede PK keyfi güzelmiş, ücretsiz olması da avantaj 👍 Oyun içi deneyimlerimi paylaşacağım yakında.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Dikkat

SPAM YAPMAK YASAKTIR!
  • Bir başkasının mesajını kopyalayıp aynısını yazmak yasaktır.
  • Bilginiz olmadığı konulara yorum sayınız artsın diye mesaj atmak yasaktır.
  • Yorum yaparken kendi fikrinizi yazınız!
  • Konulara Cevap yazarken +++, tytb gini saçma kısa ve anlamsız yazı yazanlar Sonsuza denk Ban yiyecektir emeklere saygı.

Konuyu görüntüleyenler